Eerste gameplay trailer The Witcher Monster Slayer getoond

  The Witcher fans kunnen binnenkort toch wel met een nieuwe game in de franchise aan de slag. De eerste gameplay van de nieuwe AR-game The Witcher Monster Slayer is namelijk online gezet.

  The Witcher is sinds de release van The Witcher III: Wild Hunt een enorme naam geworden. Niet alleen op het gebied van games, maar ook op het witte doek, na The Witcher serie op Netflix - dat in 2021 haar tweede seizoen krijgt. Binnenkort wordt de franchise nog meer uitgebreid met de eerste Augmented Reality game: The Witcher Monster Slayer.

  In The Witcher: Monster Slayer loop je gewoon rond in de normale wereld, maar met je telefoon paraat. Je kan namelijk monsters tegenkomen die je moet verslaan. Nu heeft ontwikkelaar CD Projekt Red een nieuwe gameplay trailer uitgebracht, waarin een aantal dingen opvallen. In de trailer zie je duidelijk hoe jij als Witcher tegen monsters aan het vechten bent. Je ziet hoe je aanvallen van de monsters kan blokken met je zilveren zwaard en zelf de aanval in kan zetten. Ook kan je in de trailer zien dat je de magische spreuken van de Witcher kunt gebruiken in de gevechten.

  Meer Augmented Reality in bekende franchises

  The Witcher Monster Slayer is niet de eerste Augmented Reality game die gebruikmaakt van een grote franchise. In 2016 maakte Pokemon GO furore, door spelers in de echte wereld op zoek te laten gaan naar Pokemon om aan hun collectie toe te voegen en te laten vechten tegen andere trainers en Pokemon. Na verloop van tijd heeft ontwikkelaar Niantic steeds meer functies aan de game toegevoegd, waaronder een optie voor Augemented Reality.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.