Top 5 nodige Jurassic World Evolution features en verbeteringen

Article
maandag, 25 juni 2018 om 17:42
xgn google image
Als de Jurrassic Park-films ons één ding geleerd hebben, is het wel dat een dinopretpark maken alles behalve makkelijk is. Ontwikkelaar Frontier maakt het wat makkelijker voor ons, maar de game heeft ondanks de vele kwaliteiten ook nog dingen die beter kunnen. Dit zijn 5 Jurassic World Evolution features en verbeteringen die we echt nodig hebben!

5. Pterosauriërs en Mosasauriërs

Jurassic World Evolution heeft meer dan genoeg uitgestorven prehistorische wezens die over het land heersen. De T-Rex, Velociraptors, Triceratops en alle andere bekende dinosauriërs kan je allemaal laten rondlopen in jouw eigen gemaakte park. Toch ontbreken er twee belangrijke soorten dino’s: de Pterosauriërs en de Mosasauriërs, of beter gezegd vliegende dinosariërs en zeedinosauriërs.
Deze twee soorten dino’s maakten een groot deel uit van Jurassic Park III en Jurassic World. De scène waarin de Mosasaurus de Indominus Rex opslokt in Jurassic World is één van de meest iconische en populaire scenes uit die film. Ook het stuk waarin de Pterodactylussen de gasten van Jurassic World belagen is extreem vermakelijk.
Jammer genoeg ontbreken deze twee soorten nog uit de game. Eén van de gave nieuwe Jurassic World Evolution features zou dan ook zijn om deze dino’s een mooi plekje in je park te kunnen geven. Een groot meer voor alle waterdieren en een volière voor de vliegende zou wat meer variatie in het park toevoegen.
134765 1

4. Meer attracties in de Jurassic World Evolution features

In een ideale wereld zijn de gasten van Jurassic World tevreden met het feit dat wezens van miljoenen jaren geleden weer op aarde rondlopen. Jammer genoeg bewijst ook de filmversie van Jurassic World dat dit saai wordt en dat mensen meer dan dat nodig hebben: attracties! In de game kan je al de Gyropods uit de film voor mensen maken en natuurlijk de theaters waar vanuit ze naar binnen kunnen kijken achter de hekken.
De opties zijn nu alleen erg aan de beperkte kant. Wij zouden graag een safaritour willen zijn, speelplekken voor de kleine kinderen of zelfs een rustig treintje dat gasten een tour geeft door het park. Of wat dacht je van een geautomatiseerd systeem met Jeeps net als in de originele Jurassic Park?
De parkgasten in de game zijn nu al tevreden met wat er is. Dit zou meer voor ons als spelers zijn, om wat meer variatie te creëren in de parken. Gezien ontwikkelaar Frontier alles van attracties weet vanwege hun werk aan Planet Coaster, moet dit goed komen. Aan de slag!
134766 1

3. Uitgebreider spelen met DNA

Eén van de Jurassic World Evolution features die we wel in de game zien is het aanpassen van het DNA van dinosauriërs. Je kan eigenschappen als het uiterlijk en persoonlijkheid beïnvloeden door genomen aan te passen. Hierdoor kan je jouw park al vullen met een groot aantal gevarieerde dino’s, maar toch smaakt dit voor ons naar meer.
In de film Jurassic World en het vervolg Jurassic World: Fallen Kingdom is een belangrijk deel van het verhaal dat verschillende dino’s met elkaar gecombineerd worden. Zo maken we kennis met de dodelijke Indominus Rex en de Indoraptor. Deze zijn gemaakt door het DNA van een Velociraptor te combineren met de Tyrannosaurus Rex. Hoewel de Indominus Rex wel in Jurassic World Evolution aanwezig is, kan je ‘m niet zelf maken door DNA te combineren.
Een hele gave nieuwe feature zou dus zijn om in de huid te kruipen van dokter Henry Wu en zelf wetenschapper te spelen. Een nieuwe publiekstrekker maken door een Brachiosaurus te combineren met een Triceratops? Waarom niet! Het is een belangrijk element van Jurassic World en het zou een fantastische toevoeging zijn voor creatieve spelers.
134767 1

2. Meer Jurassic Park verwijzingen

We snappen dat Jurassic World Evolution is gebaseerd op Jurassic World, niet op de film Jurassic Park. Toch heeft ontwikkelaar Frontier kleine hints naar Jurassic Park in de game verwerkt. Denk aan de originele Jeeps van Jurassic Park die je als skin kan gebruiken van de Ranger auto’s. Het kan een stuk uitgebreider.
In de film Jurassic World zagen we de personages namelijk al kennis maken met het originele bezoekerscentrum van Jurassic Park, waar ze vervolgens ook een oude Jeep oplapten. Hoe gaaf zou het zijn als we het originele Jurassic Park konden nabouwen in Jurassic World Evolution? Inclusief de originele gebouwen en misschien zelfs het wc-hokje waar advocaat Genarro werd opgepeuzeld door de T-Rex?
134768 1

1. In de huid van een bezoeker kruipen

Dit is één van de Jurassic World Evolution features waarvan wij eigenlijk niet kunnen geloven dat het nog niet in de game aanwezig is. Hoewel je zelf een Jeep, helicopter of Gyropod kan besturen is het niet mogelijk om vanuit first-person de andere attracties te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan de monorail of de theaters waar de bezoekers kunnen kijken naar de dino’s.
Dat is namelijk één van de leukste dingen die je kan doen in een game als Jurassic World Evolution, kijken hoe jouw attracties overkomen op het publiek. Wanneer je in RollerCoaster Tycoon een gekke achtbaan maakt is het nog veel gaver om zelf te ervaren hoe dat precies is. Dit is dan een niet al te ingewikkelde feature die we realistisch gezien het eerst kunnen verwachten. Gecombineerd met de andere Jurassic World Evolution features die wel voor stelden zou het een goede game nòg beter maken.
Jurassic World Evolution ligt al een tijdje in de winkels voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Heb je net als John Hammond problemen met het goed onderhouden van je eigen dinopark? Dan hebben wij wat Jurassic World Evolution tips voor je.

Populair Nieuws