Top 5 Hollywood sterren met een rotkop

Article
zaterdag, 06 augustus 2016 om 9:30
xgn google image
Hollywood zit boordevol acteurs en actrices waar we van houden. Maar er zijn ook genoeg verschijningen die we niet meer kunnen horen of zien. En van die laatste hebben wij een lijstje gemaakt. Lees snel verder in de Top 5 Hollywood sterren met een rotkop!
Soms heeft een acteur of actrice niet helemaal de juiste rol. Dan komt diegene simpelweg niet goed uit de verf of zelfs storend over. In andere rollen kunnen deze mensen dan juist weer prachtig uit de verf komen en een film naar een heel nieuw niveau tillen. Alleen voor sommigen is dit wel anders. Zij hebben gewoon een rotkop en zijn bloed irritant!

5. Kristen Stewart

We trappen deze special af met Kristen Stewart. Stewart is vooral bekend door haar rol als Bella Swan in de Twilight films. Je weet wel, dat meisje dat vier films lang niet kon kiezen tussen twee kerels, waarvan eentje een vampier was en eentje een weerwolf was. Logisch dat je er dan een chagrijnig hoofd op na houdt.
Maar bij Kristen Stewart is het volgens ons chronisch. Ze kijkt in bijna iedere film exact hetzelfde: chagrijnig. Zelfs als ze lacht trekt ze een chagrijnige kop. En we zijn het wel een beetje zat om naar die chagrijnige kop te kijken. En volgens ons heeft ze dat nu eindelijk zelf ook in de gaten. Bij haar laatste rollen, bijvoorbeeld in American Ultra, komt ze namelijk al een stuk beter over.

4. Adam Sandler

Op een mooie vierde plek staat Adam Sandler. De acteur, komiek en muzikant loopt al een aardige tijd mee. Sandler is bekend van films als Pixels, Don't Mess With The Zohan, Click en Mr. Deeds en eigenlijk heb je met één van zijn films alles wel gezien. Sandler zet altijd een zelfde soort karikatuur neer, zelfs als dat niet helemaal de bedoeling lijkt te zijn.
En dat is uiterst vervelend. Daarbij heeft Sandler een enorme rotkop die wij nog maar moeilijk kunnen verdragen. De 49-jarige acteur is dan ook niet voor niets bijna ieder jaar wel voor meerdere Razzie Awards genomineerd.

3. Jonah Hill

In de top drie bungelt Jonah Hill onderaan. De 32-jarige acteur is behoorlijk irritant en zeker één van de acteurs die we liever van het witte doek af zien verdwijnen. Hij is bekend van zijn rollen uit onder andere 21 Jump Street, This is the End en Superbad.
Hill heeft ook hetzelfde symptoom als Sandler; hij heeft én een rotkop en doet iedere keer hetzelfde storende kunstje. Maar Hill is niet de irritantste acteur of actrice in dit rijtje. De volgende twee steken er namelijk met kop en schouders bovenuit. Lees snel verder!

2. Adam Devine

Op de tweede plek (en dat scheelde niks met de eerste plek) staat in deze lijst Adam Devine. De acteur uit Waterloo is vooral bekend van zijn rol in de serie Workaholics en de twee Pitch Perfect films. Devine weet zich ook veelal te omsingelen met mensen die behoorlijk storend zijn, maar zonder enige moeite overstijgt hij deze mensen iedere keer weer.
Hij is simpelweg tenenkrommend irritant! Zijn uiterlijk is irritant, hoe hij zich gedraagt is uiterst vervelend, maar zijn rollen zijn nóg vervelender. Devine is zó irritant dat wij wel eens met een kruis voor de tv zitten om hem uit te drijven. Een terechte tweede plek!

1. Seth Rogen

En dan zijn we aangekomen bij de absolute nummer één in deze lijst. En dat is niemand minder dan Seth Rogen. Hij heeft een minuscule voorsprong op Adam Devine, maar dat is puur en alleen maar omdat hij wat meer in de spotlight heeft gestaan met zijn irritante verschijning.
Rogen is bekend van films als Neighbours en This is The End, beide films waarin hij zoals altijd het bloed onder je nagels vandaan haalt. Maar zijn alles overtreffende film wat betreft irritatie is toch wel The Interview. Een film waarin een vriend van hem en hij Kim Jong-un proberen te vermoorden.
Dit zijn volgens ons de 5 meest acteurs/actrices met een rotkop op het witte doek. Natuurlijk zijn er nog veel meer irritante acteurs en actrices die ons gestolen kunnen worden. Welke mogen er volgens jou definitief verdwijnen uit Hollywood? Laat het ons in de comments hieronder weten.