XGN.nl lanceert speciale gamescom 2016 pagina

  Gamescom 2016 staat alweer voor de deur. Deze maand nog opent de grootste gamebeurs van Europa zijn deuren voor het publiek. Wij zijn erbij en jij kunt alles volgen op onze speciale gamescom 2016 pagina.

  De gamescom gaat dit jaar op donderdag 18 augustus open en duurt tot zondag 21 augustus. In die dagen zullen honderdduizenden gamers uit heel Europa zich kunnen vermaken met tal van nieuwe games. De beurshallen van de Koelnmesse staan vol met de grotere releases van dit najaar.

  Alles van gamescom 2016 op XGN.nl

  Uiteraard is het het tofst om er zelf bij te zijn, maar ook vanuit huis is er genoeg te doen. XGN.nl stuurt namelijk een groot team naar Keulen om verslag te doen. Je kunt bij ons tal van previews en specials verwachten over de nieuwste games en andere gebeurtenissen op gamescom.

  Om dit alles bij te houden lanceren we vandaag de speciale gamescom 2016 pagina. Daar vind je al het nieuws en later ook de previews vanaf de beursvloer.

  gamescom 2016 drukte

  XGN Gamescom Award 2016

  Ook dit jaar keert de XGN Gamescom Award terug. Vanaf 17 augustus kun je stemmen en de week erop wordt de winnaar bekendgemaakt. Laat als je stemt ook je adresgegevens achter, want we geven toffe prijzen weg. Welke kun je bijhouden via onze Facebookpagina en Twitter.

  Nog niet alle nominaties zijn bekend. Deze zullen in de komende week verder onthuld worden. Keer dus regelmatig terug naar de gamescom 2016 pagina om niets te missen!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.