Top 5 game demo's die je zeker moet uitproberen!

Article
zaterdag, 18 juni 2016 om 9:02
xgn google image
Met de Resident Evil 7 demo en eerder ook bijvoorbeeld P.T. zijn demo's van opkomende games zeer populair geworden. Wij zetten de Top 5 game demo's van aankomende games op een rij!
Game demo's zijn superhandig. Als je een game wilt uitproberen voordat je hem koopt, of dat je gewoon de hele lijst in de Xbox, PlayStation of Steam-winkel afgaat om zo veel mogelijk games uit te proberen. Of als je geen geld hebt om een volledige game te kopen, natuurlijk...
Tegenwoordig komt een demo soms al uit voordat de volledige game uit is. Zo worden fans een beetje lekker gemaakt, zodat ze nog meer zin krijgen in de game zelf. De top 5 game demo's van aankomende games zie je hieronder!

5. LEGO Star Wars The Force Awakens

Naar aanleiding van de megasuccesvolle nieuwe Star Wars film komt er ook een LEGO versie van uit. Er zijn een gigantische hoop aan LEGO games deze al voor gegaan, want je kunt het zo gek niet bedenken over het bestaat ook in LEGO vorm.
Zoals Jimmy al in de preview van LEGO Star Wars The Force Awakens heeft gezegd:
Waar wacht je nog op om eens gratis(!) de game voor de release te proberen?
Batman, Indiana Jones, Marvel, Pirates of the Carribean, Lord of the Rings, Harry Potter en ga zo maar door. Zo ook dus The Force Awakens. De game is nog niet uit, maar op Xbox One en PlayStation 4 kun je de game alvast testten door de nieuwe demo te downloaden.
93380 1

4. Monster Hunter Generations

Monster Hunter Generations is de meest uitgebreide Monster Hunter tot nu toe. In de game is het de bedoeling dat je resources verzamelt om zo betere gear te kunnen maken. Hoe sterker je wordt, hoe sterker de monsters worden en daarmee wordt ook de loot die je verdient beter.
In Monster Hunter is het ook van belang dat je al je handelingen goed plant, wanneer je een groot monster direct aanvalt wanneer je de game opstart weet je zeker dat je gaat falen. Dus eerst ervoor zorgen dat je genoeg potions en andere hulpmiddelen hebt is essentieel.
3DS eigenaren en eigenaarsters kunnen de nieuwe Monster Hunter nu alvast uitproberen voordat de game op 15 juli uitkomt.
93382 1

3. One Piece Burning Blood

One Piece Burning Blood is een fightinggame gebaseerd op de anime en mangaserie One Piece. De knotsgekke game heeft een cel shaded artstijl, die erg doet denken aan de animeserie.
One Piece Burning Blood maakt deel uit van een trilogie van One Piece games Uitgever Bandai Namco heeft namelijk ook van twee andere games van One Piece de naam gepatenteert. Zoals Kasper schreef in zijn One Piece Burning Blood recensie:
93395 1

2. Platinum Demo: Final Fantasy XV

Final Fantasy XV kreeg een aantal maanden geleden al een demo. De demo van de JRPG vormt een prequel op het verhaal van Final Fantasy XV. Je speelt namelijk met een jonge versie van het hoofdpersonage uit XV, genaamd Noctis. Je belandt in een nachtmerrie en je moet je in de 15 minuten durende demo door verschillende omgevingen heen zien te slaan. Wij waren ook al vrij enthousiast over de FFXV demo, zoals je misschien wel hebt gelezen in de preview.
Één van de omgevingen is bijvoorbeeld een huiskamer waarin je ineens piepklein bent. Een beetje een Ant-Man gevoel, dus. Je kunt de Platinum Demo, zoals de prequel heet, nu downloaden op je PS4 of Xbox One.
93396

1. Resident Evil 7: Beginning Hour

Resident Evil 7 gaat terug naar de roots van de serie: survival horror. Alhoewel Capcom al heeft bevestigd dat het in de setting en personages uit de teaser demo niet terugkeren in Resident Evil 7: Biohazard zelf.
De demo plaatst je in een verlaten huis in een first-person perspectief, wat ook nieuw is voor de serie. In de zo'n 20 minuten durende demo herken je wel oude Resident Evil elementen. Zoek een object, ga terug naar gebieden waar je al bent geweest om verder te komen. Al met al is de teaser op sommige punten zeker zenuwslopend en het beloofd zeker wat voor de volledige game.
De demo van Resident Evil 7 is alleen op PlayStation 4 voor PS Plus leden momenteel te downloaden.
Dat was onze top 5 game demo's van upcoming games. Van welke van deze demo's krijg jij het meeste zin in de volledige game? Laat het ons weten door hieronder te reageren!

Populair Nieuws