Dit zijn de 8 tofste E3 cosplay in 2016

  Op de E3 zijn naast de vele games ook leuke cosplayers te vinden! In deze special zie je 8 toffe E3 cosplay die wij op de beursvloer tegen kwamen!

  Bij cosplay verkleed je je als een karakter uit popcultuur. Dit kan van alles zijn! Het fenomeen cosplay is vooral op comic cons heel populair. Bij XGN.nl hebben we zelfs voor de release van Uncharted 4 Nathan Drake gecosplayed!

  Op de E3 zijn er ook hier en daar cosplayers aanwezig. De leukste die wij tegenkwamen deze week hebben voor je op een rijtje gezet in deze special met de 8 tofste E3 cosplay.

  Gwent

  Ontwikkelaar en uitgever CD Projekt pakt voor Gwent groots uit, zo won het spel al in onze top 10 vetste E3 game advertenties special de eerste positie met de torengrote adverentie die ze in DTLA heeft geplaatst! Ook op het gebied van cosplay blijft Gwent niet achter met Geralt en een paar leuke dames. Dat spreekt de gemiddelde E3 bezoeker zeker aan!

  Gwent is een standalone game van het gelijknamige kaartspel uit The Witcher 3. De vraag aan Geralt van onze Jeroen of hij ook Pokémon kaarten wilde ruilen viel dan weer niet zo in de smaak...

  toffe e3 cosplay - gwent

  toffe e3 cosplay - gwent 2

  toffe e3 cosplay - gwent

  Tekken 7

  Deze drie dames sierden de Tekken 7 stand op de E3. De linkse heet in-game Lucky Chloe. Rechts van haar staat Nina Williams en daarnaast Ling Xiaoyu. Deze mooie damens hebben in ieder geval grote gelijkenis met hun karakters.

  Tekken 7 werd tijdens de E3 presconferentie van Microsoft gepresenteert met de mededeling dat het spel binnenkort zijn weg naar de Xbox One en PC gaat vinden. De PlayStation 4 versie van Tekken 7 werd vorig jaar al aangekondigd.

  Dead by Daylight

  Een soort van Jason Voorhees maar dan anders. Op de E3 kwamen we dit karakter uit de 1 vs 4 multiplayer horrorgame Dead by Daylight tegen, simpelweg genaamd The Killer. Hij was heel relaxed toen we vroegen of we een foto van 'm mochten maken. De vraag of de bloedvlekken op zijn kleding echt waren, hebben we maar even achterwege gelaten.

  toffe e3 cosplay - Dead by Daylight

  toffe e3 cosplay - Dead by Daylight 2

  Wilson en Wendy - Don't Starve

  Dit gekke mannetje komt uit de indiegame Don't Starve. Met z'n nette rode jasje en witte blouse kan hij gelijk vanaf de E3 door als butler of ober. En nee, in de game kun je zijn gekke punthaar niet als wapen gebruiken, hoe leuk dat eigenlijk ook klinkt.

  Naast deze Wilson zien we ook Wendy. Zij is naast Wilson één van de andere 10 speelbare karakters in Don't Stave. In de game is zij het meest depressieve karakter, zij liep dan ook de hele dag achter Wilson aan om hem uit te lokken om te gaan knokken!

  toffe e3 cosplay - Don't Starve

  toffe e3 cosplay - Don't Starve 2

  For Honor

  Deze drie strijders uit For Honor kwamen we tegen bij de Ubisoft stand. Voor een viking, ridder en samurai konden ze nog verrassend goed met elkaar overweg!

  In de game For Honor kun je afwisselend met deze viking, ridder en samurai spelen. De hack en slash game heeft ook een multiplayer, waarin je dus tegen je vrienden kunt spelen met één van de drie verschillende facties die de game kent.

  toffe e3 cosplay - For honor 2016

  Sea of Thieves

  Iedereen houdt van piraatje spelen. Zo ook deze vijf muzikale gasten die de laatste piratenhitjes aan het spelen waren. Door de rum vielen de uitvoeringen van He's a Pirate en You're a Pirate wel een beetje tussen wal en schip...

  Sea of Thieves wordt een multiplayer game waarin je in een grote open wereld met je piratenschip en bemanning kunt doen wat je wilt, zoals piraten dat betaamt. Je kunt nog even wachten met je ooglapje op doen want onze verkenner in het kraaiennest heeft ons verteld dat de game pas in februari 2017 je huiskamer binnen vaart.

  Shantae: Half Genie Hero

  We kamen ook de charmante Shantae tegen uit de nieuwe game Shantae: Half Genie Hero. Deze platformer komt op 27 september uit en is alweer het vierde deel in de serie. Het wordt ontwikkeld door de Amerikaanse studio WarForward, die ook bijvoorbeeld DuckTales en SpongeBob games hebben ontwikkeld.

  Horizon: Zero Dawn

  Tot slot zagen we buiten nog iemand die zijn mechanische dinosauriër aan het uitlaten was. Deze robot is afkomstig uit de nieuwe game Horizon: Zero Dawn van de Nederlandse ontwikkelaar Guerilla, waar in een postapocalyptische wereld de natuur is overspoeld met mechanische dieren. Het grote beest keek echter niet echt op van onze aanwezigheid, waarschijnlijk was hij nog niet corrupted.

  Dat waren 8 tofste E3 cosplay in 2016 die wij zijn tegengekomen! Wil je meer cosplay? Check dan de E3 cosplays van vorig jaar! En als je al het nieuws van de E3, live vanuit LA, op één plek wilt hebben, kun je het beste terecht op onze speciale E3 pagina.

  Dead by Daylight

  Verkijgbaar vanaf 14 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.