Top 5 features in Kirby and the Rainbow Paintbrush

Article
woensdag, 06 mei 2015 om 11:57
xgn google image
Wij konden hier bij XGN al een tijdje genieten van de nieuwste Kirby game, maar thuis moeten jullie nog even wachten. Ben je nog steeds niet zeker of je deze schattige nieuwe titel in huis wilt halen? Check dan deze special met de top 5 features in Kirby and the Rainbow Paintbrush!

5. Alles is van klei

Dit lijkt misschien het meest logische van alles, maar het is waar. Als er één ding tof is aan Kirby and the Rainbow Paintbrush is het wel dat bijna alles van klei gemaakt is. En dan bedoelen we ook écht alles van klei.
De menu’s, de personages, de effecten… het doet ons denken aan de tijd waarin je als kleine koter met Play Doh willekeurige vormen maakte. Onthoud: ook al ruikt het lekker, je moet het niet eten!
70743

4. Co-op met drie vrienden

Wat is er leuker dan een platformer in je eentje spelen? Een platformer met vrienden spelen natuurlijk! Hoewel het er in Kirby and the Rainbow Paintbrush niet zo spastisch aan toe gaat als bij een game als Super Mario 3D World, blijft het lachen, gieren, brullen.
Je kan tot drie vrienden strikken om Kirby te helpen in zijn avontuur. De speler met de gamepad tekent de magische lijnen, die de Waddle Dees (bestuurd door de andere spelers) moeten helpen en andersom. Ze kunnen zelfs wanneer ze maar willen in of uit de game stappen!
Check voor meer informatie over de multiplayer in deze game in onze uitgebreide co-op special.
70744

3. Muziek, veel muziek

Een Kirby game is natuurlijk niet compleet zonder een aantal aanstekelijke deuntjes, en ook daarin voorziet Kirby and the Rainbow Paintbrush ons goed. De game heeft namelijk een totaal van 122 tracks voor ons in petto.
Het beste gedeelte? De nummers zijn niet alleen maar nieuwe nummers, het zijn ook oude klassiekers in een nieuw jasje gestoken. Er is wel een muziekje van nagenoeg elke Kirby game aanwezig in Kirby and the Rainbow Paintbrush, en je kan ze allemaal op je gemak in de game beluisteren. Groovy!
70745

2. Verzamelzucht

Voor gamers die een extra uitdaging aan de normale levels willen toevoegen, zijn er alle collectables in de game. In elk level zijn er een aantal schatkistjes te verzamelen, met erin kleifiguurtjes of een nieuwe muziektrack. De figuurtjes zijn in al hun glorie te bekijken in de game, en de muziek kun je terugluisteren (zoals eerder beschreven).
Daarnaast kan je ook gaan voor de gouden medaille in elk level, door genoeg sterren te verzamelen. Heb je nog steeds de drang naar nog meer loot? Probeer dan aan het einde van elk level een nieuwe dagboekpagina van Elline te scoren. Het is het allemaal waard voor die glorieuze 100 procent score!
70746

1. Challenges

Een klein nadeel van Kirby and the Rainbow Paintbrush is dat de game een beetje aan de korte kant is. Naast alle collectibles die je kan verzamelen, zijn er ook nog genoeg uitdagingen om ons bezig te houden.
Deze challenges zijn korte levels, waarin je zo snel mogelijk een aantal schatkistjes moet pakken. Erg verslavend. Hoewel Kirby games vaak bekend staan om hun lage moeilijkheidsgraad, zijn deze challenges zeker een stuk moeilijker dan de normale levels.
Nog steeds twijfelend over Kirby and the Rainbow Paintbrush? Check dan de review van Rox!

Populair Nieuws