Kirby and the Rainbow Paintbrush co-op details - Alle mogelijkheden

Article
woensdag, 06 mei 2015 om 11:53
xgn google image
Het is weer tijd voor een nieuw avontuur van Kirby, maar dan anders. Dit keer moet Kirby namelijk de kleur terugbrengen naar zijn wereld. Gelukkig is hij niet alleen! In Kirby and the Rainbow Paintbrush kun je een vriend strikken om je te helpen. Lees hoe dat werkt in deze uitgebreide Kirby and the Rainbow Paintbrush co-op details special!
In deze Kirby and the Rainbow Paintbrush co-op details special is het de bedoeling dat je in één oogopslag kunt zien wat je aan een game hebt op het gebied van co-op/multiplayer. In het eerste gedeelte van deze special bespreken we de essentiële informatie. Bijvoorbeeld of de game on- of offline te spelen is, en met hoe veel spelers.
Daarna leggen we jullie haarfijn alle plus- en minpunten van de game uit. Zo weet je meteen of Kirby and the Rainbow Paintbrush de co-op ervaring biedt, waar je naar op zoek bent. Wil je weten of de gehele game iets voor jou is? Check dan de Kirby and the Rainbow Paintbrush review van Rox.

Kirby and the Rainbow Paintbrush co-op details:

Offline: Ja
Online: Nee
Coöperatieve campagin: Ja (4 spelers)
Competitieve multiplayer: Nee
Player versus Player: Nee
Drop- in drop out: Ja
Lobby: Nee

Doet ons denken aan:

70429

Kirby and the Rainbow Paintbrush co-op details – Pluspunten

In de traditie van zijn voorgangers (Kirby’s Epic Yarn en Kirby’s Adventure Wii) heeft deze nieuwste Kirby-telg ook weer co-op gameplay. De co-op modus is gewoon simpel drop in/drop out. Dit betekent dat je alleen een Wii Remote hoeft aan te sluiten, je op + moet drukken en je meteen kunt meedoen met de game.
Het is mogelijk om tot 3 extra spelers mee te laten doen. Deze drie spelers spelen als een Waddle Dee met een speer, die Kirby moet helpen om door de levels heen te komen. Hoewel Kirby zelf als een bal door de levels rolt en de speler met de stylus regenbooglijntjes tekent, besturen de andere drie spelers de Waddle Dees direct.
De Waddle Dees kunnen Kirby helpen door met hun speertjes vijanden een kopje kleiner te maken en ze kunnen sterren verzamelen. In de multiplayer modus verschijnen ook speciale vijanden genaamd Grab Hands. De drie Waddle Dee spelers moeten Kirby ook tegen deze gekke gasten beschermen.
Aan de andere kant moet Kirby de drie spelers beschermen door bijvoorbeeld watervallen te stoppen, of een ondergrond te schilderen waar ze op kunnen lopen. Je moet in deze modus dus echt samenwerken, anders overleven Kirby en de Waddle Dees het niet lang.
Nintendo en XGN zijn overigens niet verantwoordelijk voor eventueel verbroken vriendschappen tijdens het spelen van Kirby and the Rainbow Paintbrush. Je bent gewaarschuwd.

Kirby and the Rainbow Paintbrush co-op details – Minpunten

Omdat de co-op modus in Kirby and the Rainbow Paintbrush niet ontzettend uitgebreid is, valt er ook niet zo veel negatiefs over te zeggen.
Voor veel gamers zou een negatief punt kunnen zijn dat de game alleen maar lokaal co-op te spelen is. Je kan dus niet online samen spelen met anderen. Ook zit er geen competitieve multiplayer modus in Kirby and the Rainbow Paintbrush, dus als je moordlustige gevoelens naar Kirby hebt kan je het beste een potje Super Smash Bros. spelen.
Wij vinden het ook een tikje jammer dat het enige personage dat speelbaar is in de co-op modus Waddle Dee is. In Kirby’s Adventure Wii waren ook oude bekenden King Dedede en Meta Knight te spelen, maar hier zijn ze afwezig.

Populair Nieuws