Top 5 E3 trailers in 2016 ter voorbereiding op het evenement

Article
zaterdag, 04 juni 2016 om 12:09
xgn google image
Juni 2016 staat voor vele gamers in het teken van de E3. Op deze jaarlijkse gamebeurs worden vele aankondigen gemaakt en presentaties gehouden over de nieuwste ontwikkelingen qua software en hardware in de gamewereld. Ook komen er vele trailers uit. Vandaag zetten wij de top 5 E3 trailers ter voorbereiding op de 2016 editie voor je op een rijtje.
Het is misschien wel een van de favoriete tijden van het jaar van gamers. Niet omdat het weer warmer wordt, we zitten immers toch allemaal binnen, maar omdat de E3 weer voor de deur staat. Deze gamebeurs brengt ons ieder jaar wel vele aankondigingen, nieuwe info en vette trailers. Van sommige games weten we al dat ze op de E3 2016 komen. Vandaar zetten wij de top 5 E3 trailers ter voorbereiding op de E3 2016 voor je op een rijtje!

5. Horizon Zero Dawn

Het is alweer bijna een jaar geleden sinds we de laatste info en beelden hebben gekregen van deze nieuwe game van het in Nederland gevestigde Guerilla Games. Afgelopen week verschenen er posters in en om de stad Los Angeles van de game. Heel toevallig, aangezien L.A. ook de stad is waar de Electronic Entertainment Expo wordt gehouden...
We verwachten dus zeker nieuwe info over het spel, maar ondertussen kunnen we onzelf nog even lekker maken met deze enorm vette trailer.
91899 1

4. Mafia III

In Mafia III worden we meegenomen naar de fictieve stad New Bordeoux. Het jaar is 1968 en de stad wordt gekenmerkt door neonlichten en jazzmuziek. In de laatste trailer was al te zien dat door de stad toeren een feestje voor je ogen gaat worden. In de trailer daarvoor, die je hierboven kunt bekijken, krijg je ook nog wat info over het verhaal.
We weten al dat we op de E3 2016 wat meer gameplay gaan zien van Mafia 3. Na de E3 zal het wachten gelukkig niet al te lang duren, de game is namelijk vanaf 7 oktober beschikbaar op de Xbox One, PlayStation 4, PC en Mac!
91901 3

3. Final Fantasy XV

Vele weten dit misschien niet, maar Final Fantasy XV is al meer dan 10 jaar in ontwikkeling! De game werd oorspronkelijk aangekondigd als Final Fantasy Versus XIII in 2006. De game zou eerst uitkomen als spinoff voor de PlayStation 3, maar werd uiteindelijk gecanceld. Het spel is echter gereïncarneerd als Final Fantasy XV en staat nu op de planning voor 30 september 2016.
Naast de game Final Fantasy XV zelf, staat er ook nog een CGI-film op de planning genaamd Kingsclaive met in de cast onder andere Lena Headey en Sean Bean, respectievelijk bekend als Cercei Lannister en Eddard Stark uit de HBO-serie Game of Thrones. Ook vertolkt Aaron Paul uit Breaking Bad een rol in de film.
Naast de film komt er ook nog een anime serie, mobiele game en er is inmiddels een demo beschikbaar voor de Xbox One en PlayStation 4. Ook zal de game op de beursvloer van de E3 speelbaar zijn.
91903

2. Battlefield 1

Battlefield 1 zet een gewaagde stap een gaat waar weinig games zijn gegaan. De game heeft namelijk een setting tijdens de Eerste Wereldoorlog. De trailer van de nieuwste shooter van DICE is inmiddels al de meest gelikete trailer op YouTube. Dit in tegenstelling tot de concurrent van Battlefield 1. Deze game, wiens naam we maar achterwege laten, is inmiddels de meeste gedislikete trailer op YouTube.
91908

1. Dishonored 2

Een jaar geleden kondigde Bethesda op de E3 Dishonored 2 aan. Het vervolg op het origineel uit 2012 gaat uitkomen op 11.11.2016. Dit is iets wat Bethesda eerder heeft gedaan: de release van Skyrim vond op dezelfde datum plaats. De actie-avonturengame met stealth-elementen werd een hit. In het origineel werden een aantal stemmen ingesproken door bekende mensen. Carrie Fisher (Princess Leia uit Star Wars) werkte bijvoorbeeld mee aan de game.
Het vervolg staat dan ook voor dit jaar op de planning, en hopelijk krijgen we in de Bethesda persconferentie meer te horen over deze game!
Zat jouw favoriete trailer of game tussen deze lijst of hebben we jouw meest geanticipeerde game voor de E3 gemist? Laat het ons weten in de reacties!
Voor meer informatie bij de verschillende trailers, kun je terecht op ons E3 2016 overzicht.