Top 5 beste E3 aankondigingen EA van 2016

Article
zondag, 12 juni 2016 om 23:53
xgn google image
Vanavond vond de E3 persconferentie van EA plaats en we zagen hierbij een hoop verschillende games en features langskomen. Maar wat waren nu de tofste en meest verrassende aankondigingen? Check hier onze top 5 E3 aankondigingen EA van 2016!

5. FIFA 17 features onthuld

Tijdens de EA persconferentie werden natuurlijk de nodige details over de nieuwe FIFA 17 gameplay features onthuld. Een van de meest opvallende en vernieuwende features is de The Journey modus, waarbij spelers in de huid van Alex Hunter kruipen, een jonge speler die net zijn contract heeft getekend bij een grote Premiere League Club, bijvoorbeeld Manchester United.
Zijn carrière ligt in jouw handen en alles wat daarbij hoort ook. Je bent dus als speler verantwoordelijk voor Hunters prestaties op het veld, maar ook daarbuiten: denk hierbij aan dingen als praten voor de camera's, teambesprekingen en het praten met trainers of zelfs met zijn ouders.
Voor meer informatie over de nieuwe FIFA 17 features kan je in ons overzicht met FIFA 17 vernieuwingen terecht. Check ook even de speciale The Journey trailer bovenaan deze pagina!
92687

4. EA Originals aangekondigd

Uitgever Electronic Arts heeft vandaag het EA Originals programma aangekondigd. Hierbij zal de uitgever samenwerken met kleinere, onafhankelijke studios om op deze manier een podium te bieden aan indie games. De eerste EA Originals titel is ook meteen aangekondigd: dit is de game Fe.
Via het EA Originals programma wil de uitgever meer aandacht schenken aan kleinere en zelfstandige ontwikkelaars. Daarbij benadrukte EA tijdens de conferentie dat de opbrengsten ook daadwerkelijk terecht komen bij deze bedrijven, om ze op deze manier verder te helpen in toekomstige projecten.
Bekijk de eerste beelden van de game Fe alvast in de trailer hierboven.
92688

3. Battlefield 1 features onthuld

Natuurlijk mag het tijdens de E3 aankondigingen EA van 2016 niet aan Battlefield ontbreken. De game Battlefield 1 komt immers eind oktober uit. We kregen tijdens de persconferentie een nieuwe gameplay trailer te zien en verschillende nieuwe gameplay features werden uit de doeken gedaan.
Zo krijg je namelijk de mogelijkheid om verschillende nieuwe voertuigen te besturen zoals een Airship, een Battleship of een bepantserde trein. Daarnaast biedt de game meer mogelijkheid tot verwoesting van de omgeving en alles wat zich daarin bevindt.
Ook zal het weer een belangrijke rol spelen in de game aangezien Battlefield 1 over verschillende weersomstandigheden gaat beschikken. Hierdoor moet elk potje multiplayer anders worden, want in de dichte mist vecht het totaal anders dan op een zonnige dag. Bekijk ook even de gameplay trailer bovenaan deze pagina!
92689 1

2. Veel Star Wars games

Tijdens de persconferentie kwam EA met een hele hoop Star Wars nieuws. Op dit moment zijn namelijk meerdere Star Wars games in ontwikkeling bij verschillende studios. In 2017 kunnen we de game Battlefront 2 verwachten, die wordt ontwikkeld door DICE in samenwerking met Motive. EA heeft hierbij benadrukt naar feedback van spelers te luisteren tijdens het bouwen van de tweede game: we kunnen onder andere meer content verwachten, waaronder ook content uit de nieuwe films.
Daarnaast werd onthuld dat we in 2018 een nieuwe action-adventure Star Wars game kunnen verwachten van ontwikkelaar Visceral games. Veel meer over de inhoud hiervan is echter niet bekend.
Ook ontwikkelaar Respawn Entertainment, bekend van onder andere Titanfall, is bezig met een third-person action adventure game die zich in het Star Wars universum zal afspelen. Ook hiervan zagen we nog niets, maar moesten we het doen met een korte samenvattende video die hierboven te zien is.
92690 3

1. Titanfall 2 toont singleplayer campaign

Het was van tevoren al gelekt, maar tijdens de EA persconferentie werd het nog officieel onthuld: Titanfall 2 beschikt over een singleplayer campaign. Toen Titanfall destijds verscheen schitterde een singleplayer campaign in afwezigheid, maar dit is nu dus niet het geval. Spelers kunnen in hun eentje aan de slag met een verhalende campagne modus in Titanfall 2.
Dit werd aangekondigd tijdens de EA persconferentie van vanavond. De singleplayer gameplay trailer voor Titanfall 2 kan je hierboven bekijken. Daarnaast zal Titanfall 2 ook verschijnen voor PlayStation 4 en is de game dus niet meer alleen op Xbox One en PC speelbaar.
Deze aankondiging is tevens de afsluiter van ons overzicht met de top 5 E3 aankondigingen EA van 2016. Wat vond jij de beste aankondigingen van de avond? Laat het ons weten in de reacties. En lees ook eens over de andere aankondigingen in ons E3 2016 overzicht.

Populair Nieuws

Laatste Reacties