Top 5 beste Ubisoft E3 aankondigingen van 2016

Article
dinsdag, 14 juni 2016 om 00:59
xgn google image
Ubisoft heeft zojuist haar E3 persconferentie gegeven en is daarmee de vijfde in het rijtje van de zeven persconferenties op deze E3. We zagen bekende aspecten en onbekende elementen, maar wat was nu het beste? Je leest het in onze top 5 beste Ubisoft E3 aankondigingen!
Tijdens Ubisofts E3 persconferentie ging het niet alleen over de bekende titels en reeksen, maar ook over nieuwe aankondigingen en wat we de komende tijd van Ubisoft mogen verwachten. Denk hierbij aan Ghost Recon: Wildlands, South Park: The Fractured But Whole en Watch Dogs 2.
Dat was niet het enige, aangezien er ook nieuwe DLC voor The Division werd aangekondigd, meer informatie over de Assassin's Creed film bekend werd gemaakt en kregen we twee VR-titels te zien, waaronder Eagle Flight en Star Trek Bridge Crew. Maar ook een compleet nieuwe IP genaamd Steep en de nieuwste telg in de Just Dance reeks, Just Dance 2017.

5. Trials of the Blood Dragon aangekondigd

Eén van de grote verrassingen op de Ubisoft E3 persconferentie was de aankondiging van diens 'liefdesbaby', Trials of the Blood Dragon. De game combineert het beste uit de Trials-titels, waarbij het manoeuvreren door lastige maps met je voertuigen centraal staat, met de retro spin-off van Far Cry 3: Blood Dragon.
De nieuwe game zal de Trials-gameplay hebben in combinatie met de 'foute' setting uit Blood Dragon. Rijd door diverse over-de-top maps in het jaar 2019, waaronder een fictieve Vierde Vietnamoorlog, de ruimte en waarschijnlijk zelfs de hel. Althans, dat beweert de beschrijving van het spel.
Gamers die aan de slag wilen met Trials of the Blood Dragon hoeven absoluut niet lang te wachten, want de racegame is vanaf vandaag al te downloaden! Voor 14,99 euro kun jij op de Xbox One, PC of PlayStation 4 met de cybercommando-kinderen van Rex Power Colt door allerlei levels toeren.
92952

4. Meer South Park: The Fractured But Whole

South Park: The Fractured But Whole was tijdens de E3 2015 al aangekondigd door South Park-makers Trey Parker en Matt Stone, maar tot heden was er nog niet bijster veel over de game bekend. Tijdens de E3 van 2016 kregen we iets meer informate over de game, waaronder het verhaal. Zo gaat The Fractured But Whole verder waar The Stick of Truth was opgehouden en ben jij nog steeds the new kid.
Deze keer zal de fantasy-setting niet centraal staan, maar gaat het om superhelden. Zo zien we de South Park-hoofdrolspelers met een uitgebreid plan om miljarden te verdienen met hun eigen superheldenfranchise, waaronder een Netflix serie voor Mysterion (Kenny) en diverse superheldenfilms. Helaas zorgt dit plan voor een scheur in de vriendenkring, wat de rode lijn in het verhaal zal zijn.
South Park: The Fractured But Whole is vanaf 6 december verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Liefhebbers die de game nu pre-orderen, krijgen South Park: The Stick of Truth gratis.
92958

3. For Honor release

For Honor werd bij de vorige E3 aangekondigd en Ubisoft heeft tijdens de E3 2016 weer wat nieuwe informatie over de game gebracht, waarbij de focus lag op het verhaal. Al duizend jaar vechten de vikingen, ridders en samoerai en een vrede lijkt ver weg doordat de goden van oorlog de bloedbaden in stand houden. Jij duikt in één van de drie volkeren en zal dus drie verschillende verhalen te zien krijgen.
De creative director van Ubisoft Montreal, Jason Vandenberghe, zegt dat For Honor de adrenaline van grote veldslagen op jouw beeldscherm moet toveren. De gameplay trailer, die je hierboven kunt zien, liet alvast één van die veldslagen zien. Een verwoeste stad wordt met hand en tand verdedigd door een overgebleven volk, terwijl jij je er doorheen moet slaan. Het uiteindelijk doel is om te strijden tegen de mysterieuze Apollyon.
For Honor komt op 14 februari 2017 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC, wat betekent dat je romantisch kunt hack 'n' slashen op Valentijnsdag. De game is alvast te pre orderen.
92961 1

2. Watch Dogs 2 gameplay demo en film

Ubisoft liet een week geleden al weten dat Watch Dogs 2 officieel bevestigd is en tijdens de E3 2016 persconferentie heeft het Franse bedrijf meer informatie uit de doeken gedaan over de hack-game. Zo zagen we nieuwe hoofdpersonage Marcus Holloway mensen in de gaten houden vanaf een flatgebouw met zijn eigen drone. Vervolgens wil hij een chip in het gebouw plaatsen, maar de beveiliging heeft dit door waarna de pleuris uitbreekt. Het gevolg is free-run gedeelte om weg te komen.
Daarnaast liet Ubisoft weten dat er ook nog een Watch Dogs-film gaat komen, maar meer kon de ontwikkelaar daar niet over kwijt. Wat het bedrijf wel kwijt kon, was een samenwerking met Sony. PlayStation 4-bezitters krijgen de DLC voor Watch Dogs 2 als eerste, waarna Xbox One- en PC-gamers volgen.
Watch Dogs 2 komt op 15 november 2016 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game is al te pre orderen, ook in een speciale Gold Edition.
92962

1. Ghost Recon Wildlands gameplay en release

Het Franse bedrijf liet tijdens diens E3 persconferentie ook nieuwe beelden zien van Ghost Recon Wildlands, die één jaar geleden door het bedrijf werd aangekondigd. In de game, waarin je met drie andere spelers diverse doelstellingen kan afwerken, zit je in Zuid-Amerika. Het doel is om verschillende personen uit de drugskartels uit te schakelen.
De gameplay trailer hieronder geeft een kijkje in de setting van Ghost Recon Wildlands. Hierin valt te zien hoe je met drie anderen je eigen plan kunt opstellen om een beruchte huurmoordenaar te vangen. Bepaal met jouw team hoe jullie de woning of het kamp van een gezochte crimineel bestormen. Ga je voor stealth, met silencers op je pistolen en snipers die alles in de gaten houden, of klop je direct op de voordeur en schiet je alles overhoop?
Ubisoft liet weten dat Wildlands één van de grootste en meest actievolle open-wereld games is die de studio ooit heeft gemaakt. Bovendien liet het bedrijf de releasedatum vallen: op 7 maart 2017 kun jij aan de slag met Ghost Recon Wildlands voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Het spel is nu al te pre orderen.
Ook de top 5 aankondigingen van de andere persconferenties zien? Kijk dan in ons E3 2016 overzicht.

Populair Nieuws

Laatste Reacties