Top 5 beste Switch games volgens jullie

Article
donderdag, 29 juni 2017 om 16:22
xgn google image
In onze poll vroegen wij welke Nintendo Switch game jij het meeste speelt. We zetten nu de uitslag op een rijtje. Dit zijn de 5 beste Switch games volgens jullie!

5. Super Bomberman R

We beginnen onze lijst van beste Switch games met Super Bomberman R. De terugkeer van een welbekende franchise. Bomberman stampt af uit 1983 en heeft vele vervolgen gezien. In de game moet jij met Bomberman door diverse doolhoven rennen en bommen planten.
Super Bomberman R bevat in totaal vijf planeten, elk bestaande uit acht stages. Ook bevat de game een paar toffe eindbaasgevechten, die moeilijk te verslaan zijn. Wat wij vonden van Super Bomberman R lees je in onze Super Bomberman R review. Hier zijn de eindbazen en de multiplayer modus de duidelijke hoogtepunten uit de game.
Super Bomberman R wist toch een plaats te vinden in de vijf meest gespeelde Switch games. Wie van jullie heeft nog steeds plezier met bommen opblazen?
114254

4. LEGO City Undercover

LEGO City Undercover kwam een tijdje terug al uit op de Wii U. De game is inmiddels verschenen voor de huidige generatie consoles, waaronder de Nintendo Switch. De Nintendo Switch versie maakt volgens jullie deel uit van de beste Switch games.
In LEGO City Undercover kruip je in de huid van politieagent Chase McCain. Jij kan met McCain undercover gaan bij verschillende instanties. Dit doe je door middel van een variatie aan verschillende outfits. Elk van deze outfits bevat een andere unieke vaardigheid.
Jij moet met McCain de beruchte crimineel Rex Fury zien op te pakken. Veel tegenslagen liggen op je pad, maar het is aan jou de taak om de misdaadgolf tot halt te brengen. LEGO City Undercover is een open wereld met 20 unieke wijken. In elke wijk is van alles te beleven, zoals autodieven in de boeien slaan of voorwerpen verzamelen.
De Switch versie van LEGO City Undercover is een leuke aanwist aan het Nintendo Switch assortiment.
114265

3. ARMS

Een vrij origineel concept in de lijst met beste Switch games. In ARMS hebben de personages namelijk onwijs lange armen, om zo op elkaar in te rammen.
Dankzij deze lange armen geeft het de spelers iets meer tijd om de bewegingen van de vijand te zien aankomen. ARMS is een game die je defensief en tactisch moet spelen om het beste resultaat op te leveren. Er zomaar op losslaan heeft weinig zin. In ARMS is het vrij noodzakelijk om goede skills te ontwikkelen.
Vorige maand zagen wij al nieuwe ARMS personages onthuld worden. Zo blijft de game steeds vernieuwend en leuk om opnieuw te spelen. In onze ARMS review kom je erachter wat we van de game vinden. Het vechtsysteem en de party modus zijn vooral hoogtepunten.
114267

2. Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart is één van de meest bekende franchise binnen de lijst van beste Switch games. Mario Kart 8 kwam uit voor de Wii U, maar deze nieuwe versie was meer dan zomaar een port naar de Nintendo Switch.
Mario Kart 8 Deluxe heeft namelijk alle DLC van de Wii U versie inbegrepen. Hiernaast bevat de Nintendo Switch versie nieuwe maps, gamemodi, items en personages. Deze vijf personages zijn: Inkling Girl & Inkling Boy uit Splatoon, King Boo, Dry Bones en Bowser Jr. De nieuwe gamemodi zullen bestaan uit de Balloon Battle en Bob-omb Blast.
Een andere nieuwe feature is dat je nu de mogelijkheid hebt om twee items tegelijk te bezitten. De komst van deze feature brengt ook twee nieuwe items met zich mee: Boo & The Feather. In onze Mario Kart 8 Deluxe review prezen we de grote hoeveelheid content. In onze ogen is dit de definitieve en meest complete versie van de game!
114269

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Op de eerste plaatst in de lijst van beste Switch games staat The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Nog een game die origineel uitkwam op de Wii U en een nieuwe versie voor de Nintendo Switch zag.
Je stapt in de schoenen van Link. Na wat instructies over de gameplay word je gedropt in een open wereld. Nu kan jij bepalen wat je volgende stap is. Het hoofdverhaal volgen, sidemissies doen of Hyrule verkennen, alles is mogelijk.
Breath of the Wild is een fantastische ervaring met overal wat te beleven. Vrijheid staat centraal in de game, aangezien jij bepaalt wat en wanneer je iets uitvoert. In onze Breath of the Wild review geven we de game een onwijs hoge score! Dankzij de indrukwekkende graphics en de eindeloze hoeveelheid content raak je nooit uitgespeeld.

Jullie keuzes voor de beste Switch games

In onze poll van vorige week hebben jullie gestemd, en de vijf bovenstaande games waren het eindresultaat. Niet elke game wist onze top 5 te behalen. Helaas kregen Puyo Puyo Tetris & Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers net niet genoeg stemmen.
Welke game uit onze top vijf speel jij nog steeds met alle plezier?