Wat is de beste Spider-Man film volgens jullie? [poll]

Article
donderdag, 29 juni 2017 om 17:37
xgn google image
Met Spider-Man Homecoming om de hoek werpen we een blik op de voorgaande films. Jij kan via deze poll je mening laten horen en meebeslissen over wat de beste Spider-Man film is. Volgende week maken wij de uitslag bekend.
We durven wel te stellen dat Spider-Man het gezicht is van Marvel en tevens één van de bekendste superhelden ter wereld is. Spider-Man Homecoming wordt het eerste deel in een nieuwe filmreeks, met Tom Holland in de hoofdrol. We zagen zijn versie van de held als eerste in Captain America: Civil War.

Wat vinden jullie de beste Spider-Man film?

De originele Spider-Man film komt alweer uit 2002, geregisseerd door Sam Raimi. Dit werd toen gezien als een aparte keuze, want Sam Raimi is vooral bekend om zijn horrorfilm The Evil Dead (1981). Toch werd de film een enorm succes en zagen we twee vervolgen.
Deze Spider-Man trilogie had Tobey Maguire in de hoofdrol. Andere bekende acteurs waren onder andere Willem Dafoe als Norman Osborn, James Franco als Harry Osborn, Kirsten Dunst als Mary Jane Watson en J.K. Simmons als J. Jonah Jameson.
In 2012 besloot Sony om Spider-Man nieuw leven in te blazen met een reboot. Deze film kreeg in 2014 een tweede deel. De The Amazing Spider-Man serie bevatte Andrew Garfield in de hoofdrol. Andere acteurs waren onder andere Emma Stone als Gwen Stacy, Dane DeHaan als Harry Osborn en Jamie Foxx als Electro.
Laat hieronder je stem achter voor één van deze vijf films. Volgende week maken wij de uitslag bekend!