Top 5 beste Switch budget games van dit moment

  De Nintendo Switch is iets meer dan een half jaar uit en dus zijn de meeste games zo nieuw als wat. Toch zijn er een aantal prima games met een alleraardigste prijs te vinden. Wij zetten de vijf beste Switch budget games voor minder dan 30 euro voor je op een rij.

  5. Rayman Legends

  Misschien is het niet helemaal eerlijk om Rayman Legends in dit lijstje te scharen, aangezien het meer dan 30 euro (31,75 euro) kost. Toch kun je niet om deze platformer heen. In 2013 kwam de game voor het eerst uit en in de jaren daarna zijn er verscheidene heruitgaves geweest voor allerlei consoles. Afgelopen september kwam daar de Switch versie bij en dat was geen verkeerde keuze!

  Rayman Legends is voor 31,75 euro verkrijgbaar bij Yourgamezone.

  4. Puyo Puyo Tetris

  Ben jij een liefhebber van puzzelgames? Dan is Puyo Puyo Tetris de ideale game voor jou. Het alom bekende Tetris en Puyo Puyo, een vergelijkbare puzzelgame die vooral bekend is in Azië, worden in Puyo Puyo Tetris gecombineerd tot een originele crossover game die je de nodige uren aan plezier geeft. Lees de review als je meer over de game wil weten.

  Puyo Puyo Tetris is voor 28 euro verkrijgbaar bij Bart Smit.

  3. Axiom Verge

  In deze Metroidvania game ben jij een wetenschapper die na een ongeluk opeens wakker wordt in een buitenaardse wereld. Om erachter te komen wat deze wereld precies inhoudt, doorloop je de locaties en versla je vijanden om steeds een beetje meer te komen weten. Voor een prijs van 26 euro geen onaardige ervaring, al moet je dan wel tot 17 november wachten om het te kunnen spelen.

  Axiom Verge is vanaf 17 november voor 26 euro beschikbaar bij Yourgamezone.

  2. Snipperclips Plus

  Snipperclips was één van de launchgames van de Switch en bleek verrassend goed te zijn. In de review scoorde de game niet voor niets een 8. Reden voor de makers dus om een allesovertreffende heruitgave van de game te maken die voor slechts 30 euro in de schappen komt te liggen. Met de nadruk op komt, want pas vanaf 10 november is Snipperclips Plus beschikbaar.

  Snipperclips Plus is vanaf 10 november voor 30 euro verkrijgbaar bij bol.com. Kan je toch niet wachten? Dan is de standaardversie is in de eShop te downloaden voor 20 euro.

  1. LEGO Worlds

  Al sinds de release van Minecraft in 2011 fantaseren fans over een soortgelijke game, maar dan in LEGO. Dit jaar werden die fantasieën eindelijk realiteit dankzij het uitbrengen van LEGO Worlds. In vrijwel elk opzicht hetzelfde als Minecraft, maar dan in LEGO stijl. Voor de prijs van ongeveer 27 euro de droom van elke LEGO liefhebber.

  LEGO Worlds is voor 27,25 euro verkrijgbaar bij Yourgamezone.

  Dit zijn volgens ons de vijf beste Switch budget games. Welke van deze zou jij binnen willen halen?

  LEGO Worlds

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.