Top 5 beste sales en toffe Nedgame producten op een rij (week 52)

Article
zaterdag, 01 januari 2022 om 12:00
it takes twof1614606438
Nedgame is een echte speciaalzaak als het aankomt op games, want naast games heeft de webshop ook toffe producten als merchandise. En natuurlijke mooie sales op games! Dit zijn de top 5 beste sales en toffe producten die je deze week bij Nedgame kan scoren.

It Takes Two

Eén van de grootste verrassingen van 2021 is ongetwijfeld It Takes Two. De nieuwe game van Hazelight Studios wist dan ook de befaamde Game of the Year-prijs te pakken tijdens The Game Awards 2021. Het is een mooie bekroning voor een unieke game.
In It Takes Two stappen twee spelers namelijk in de schoenen van het koppel Cody en May. Hun relatie staat alleen op knappen en ze laten aan hun dochter Rose weten dat ze gaan scheiden. Dat nieuws komt hard aan bij de dochter, die de relatie van haar ouders probeert te repareren via poppen. Dat gaat alleen compleet mis en Cody en May komen terecht in de twee poppen. Ze zullen moeten samenwerken en tegelijkertijd nader tot elkaar moeten komen als ze weer in hun oude lichaam terug willen keren.
Zoals gezegd is It Takes Two voor twee spelers en de naam van de game is heel letterlijk. Je kan de co-op game namelijk alleen met twee spelers spelen en niet in je eentje. Gelukkig is It Takes Two nu flink afgeprijsd bij Nedgame, waardoor je gewoon twee exemplaren kan aanschaffen voor de prijs van één!
nintendo game and watch legend of zeldaf1640780411

Nintendo Game & Watch: Legend of Zelda

Nintendo heeft natuurlijk een lange geschiedenis in de game-industrie. De uitgever is immers al sinds 1977 bezig met gaming en heeft gezorgd voor een heel reeks aan legendarische franchises en figuren, zoals Super Mario, Donkey Kong en The Legend of Zelda.
Het bedrijf is de laatste jaren dan ook goed bezig om die enorme bibliotheek aan klassiekers op de juiste manier te gebruiken. Want de retro games kan je niet alleen spelen via de Virtual Console, maar ook via de Nintendo Game & Watch-systemen.
Met de Nintendo Game & Watch: Legend of Zelda kan je overal aan de slag met drie klassiekers, namelijk The Legend of Zelda, Zelda II: The Adventure of Link en The Legend of Zelda: Link’s Awakening. En het apparaat kan je ook nog eens gebruiken als digitale klok en timer. Deze prachtige collectie kan je nu met korting scoren bij Nedgame!
god of war pcf1585152006

The Art of God of War

Fans van God of War kijken halsreikend uit naar de release van God of War Ragnarok, maar daar moeten we helaas nog wel even geduld voor hebben. Volgens een lek zullen we namelijk moeten wachten tot 30 september 2022.
We zullen dus nog iets de tussentijd moeten vinden om ons mee te vermaken. Dat kan een nieuwe playthrough van de vorige God of War zijn, maar je kan ook genieten van de prachtige artwork van de game. Uitgever Dark Horse heeft namelijk een prachtig hardcover boek uitgebracht genaamd The Art of God of War. Wil je dus op een koude zondagmiddag genieten van de prachtige kunstwerken, dan moet je nu bij Nedgame zijn.
death smiles 1 and 2 limited editionf1640780565

Death Smiles 1 & 2 Limited Edition

Vandaag de dag hebben de keuze uit een enorme lijst aan games die we kunnen spelen, helemaal dankzij digitale bibliotheken. Helaas zijn er alleen alsnog soms games die in bepaalde regio’s uitkomen en nooit in Nederland het daglicht zien. Tenminste, tenzij een winkel ze importeert.
Gelukkig haalt Nedgame geregeld exclusieve games naar Nederland toe. Zo ook de shoot ‘em up-reeks Death Smiles. In de Death Smiles 1 & 2 Limited Edition zit namelijk niet alleen de originele Death Smiles, maar ook Death Smiles Mega Black Label, Death Smiles IIX Makai no Merry Christmas, de soundtrack en vijf DLC personages. Haal de limited edition nu bij Nedgame!
horizon zero dawnf1580387264

Horizon Zero Dawn: Complete Edition

God of War Ragnarok is niet de enige grote sequel die we van Sony mogen verwachten. In februari zal namelijk eerst Horizon Forbidden West verschijnen, van de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla. Heb je het origineel alleen nog niet gespeeld, dan is nu de perfecte tijd om dat nog te gaan doen, zodat je voor februari helemaal up-to-date bent met het verhaal van Aloy.
Bovendien kan je Horizon Zero Dawn: Complete Edition nu met veel korting scoren bij Nedgame. In de Complete Edition zit niet alleen de geprezen originele game, maar ook de uitbreiding The Frozen Wilds. Zo heb je meteen alles in huis.

Populair Nieuws

Laatste Reacties