Top 5 beste sales en toffe Nedgame producten op een rij (week 3)

Article
zaterdag, 22 januari 2022 om 12:00
kena bridge of spirits 4f1640173341
Nedgame is een echte speciaalzaak als het aankomt op games, want naast games heeft de webshop ook toffe producten als merchandise. En natuurlijke mooie sales op games! Dit zijn de top 5 beste sales en toffe producten die je deze week bij Nedgame kan scoren.

Kena Bridge of Spirits - Deluxe Edition

Met de PlayStation 5 hebben console-gamers een apparaat die veel mooiere beelden tevoorschijn kan tonen dan de vorige generatie consoles. Natuurlijk moet de ontwikkelaar in kwestie dat wel eerst voor elkaar krijgen. Maar voor Ember Lab, dat eerst animatievideo’s maakte voordat het een gameontwikkelaar werd, is dat geen enkel probleem.
Kena Bridge of Spirits, de eerste game van de studio, ziet er namelijk uit als een Pixar-film. Het enige verschil is dat de speler hierbij controle heeft over het verhaal. In de game stap je in de schoenen van Kena, een jonge spirit guide. Wanneer ze een verlaten dorpje aantreft, wordt ze al snel meegesleurd in een avontuur om de geesten van de inwoners te helpen reizen naar het hiernamaals. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, met veel vijanden die je op je pad tegen zal komen. Wil je dit avontuur zelf meemaken, dan kan je de PS5 game nu met korting scoren bij Nedgame!
sony ps5 hd cameraf1641987353

Sony PS5 HD Camera

Streamen wordt steeds populairder. Dat is ook goed te merken aan de hoeveelheid kijkers dat Twitch elk jaar weet aan te trekken, met een groei van maar liefst 45 procent in 2021. Gelukkig maken bedrijven als Sony en Microsoft het ook steeds makkelijker voor haar gebruikers om hun gameplay te tonen aan een wereldwijd publiek.
Wil je het streamen naar een nog hoger niveau tillen op je PlayStation 5 en een face reveal houden voor je volgers, dan kan je nu profiteren van een mooie sale op de Sony PS5 HD Camera. Deze officiële accessoire voor de PS5 zorgt er namelijk voor dat je eenvoudig een facecam kan toevoegen aan je streams via de next-gen console of als je simpelweg wat gameplaybeelden wil opnemen.
horizon zero dawn thumbnailf1584693578

Horizon Zero Dawn - Complete Edition

We moeten nog heel even geduld hebben voor de release van Horizon Forbidden West. De nieuwe game van Guerrilla verschijnt namelijk op 18 februari. Heb je de eerste game in de reeks nog niet gespeeld? Dan is nu het moment om de game nog aan je collectie toe te voegen, bij Nedgame kan je namelijk de game van Nederlandse makelij nu met korting scoren.
In Horizon Zero Dawn kruip je in de huid van Aloy, een jonge jager die zich staande moet zien te houden in een post-apocalyptische wereld. Maar in plaats van zombies of andere ‘standaard’ vijanden, wordt de dienst uitgemaakt door enorme, mechanische wezens, die veel weg hebben van dinosauriërs. Wanneer haar stam wordt uitgemoord door een sekte, zal ze de wereld in moeten gaan om op zoek te gaan naar antwoorden.
gta trilogy nme headerf1633707380

GTA The Trilogy

De Grand Theft Auto-reeks is extreem populair en kent dan ook veel fans. Die groep wacht ondertussen alleen al heel erg lang op de release van GTA 6. Om spelers in de tussentijd zoet te houden, is Rockstar gekomen met GTA The Trilogy: een collectie van drie klassieke en geliefde GTA games.
Bij lancering kende de trilogie veel problemen, maar sindsdien heeft Rockstar gelukkig met meerdere patches de meeste bugs en glitches opgelost. Heb je GTA III, GTA Vice City en/of GTA San Andreas nog nooit gespeeld, dan kan je nu de drie avonturen voor een mooie prijs in huis halen en leren waren de GTA-reeks zo populair is geworden. En als je vroeger de originele versies wel hebt gespeeld, dan kan je nu op een ultieme nostalgie-trip!
overcooked gratisf1591343629

Overcooked! All You Can Eat Edition

Ondanks dat de winkels nu weer zijn geopend, zijn er nog maar weinig manieren waarop we ons kunnen vermaken tijdens de lockdown. Het is dus geen overbodige luxe om manieren te vinden waarop je je vrije avonden door kan komen.
Een goede manier is de party-game Overcooked! All You Can Eat Edition. Deze versie bevat de eerste twee Overcooked games, alle DLC en de mogelijkheid om online te spelen. Daardoor kan je de chaotische kooksessies, waarbij de scheldwoorden vrij snel over en weer vliegen, niet alleen met je vrienden of familie thuis spelen, maar ook online. Als je Overcooked opstart, dan is het alweer diep in de nacht voordat je het doorhebt.