Top 5 beste sales en toffe Nedgame producten op een rij (week 2)

Article
zaterdag, 15 januari 2022 om 12:00
Nedgame is een echte speciaalzaak als het aankomt op games, want naast games heeft de webshop ook toffe producten als merchandise. En natuurlijke mooie sales op games! Dit zijn de top 5 beste sales en toffe producten die je deze week bij Nedgame kan scoren.

PS5 DualSense controllers in nieuwe kleuren

Toen de PlayStation 5 werd onthuld aan het publiek, waren de reacties over het ontwerp van de next-gen console nogal wisselvallig. Zeker niet iedereen was blij met het opvallende, futuristische witte design. Velen hoopten dan ook dat Sony de optie zou geven om een andere kleur PS5 te bestellen of gebruikers het uiterlijk zelf te laten aanpassen.
Recent heeft Sony eindelijk die laatste mogelijkheid aangekondigd, met console covers die in verschillende kleuren te krijgen zijn. Daar blijft het bovendien niet bij, want de Japanse uitgever wil je je hele PS5 setup op elkaar laten aanpassen. Daarom kan je ook PS5 DualSense controller in nieuwe kleuren bestellen. Zet jouw favoriete kleur snel in de pre-order, voordat ze zijn uitverkocht!
zelda skyward sword hdf1625816389

Nintendo Switch Skyward Sword Joy-cons

Voor grote releases komt Nintendo geregeld met speciale versies van haar Joy-con controllers. Dat zijn natuurlijk must-haves voor fans van de games, maar je moet er over het algemeen wel snel bij zijn. Binnen de kortste keren zijn de controllers vaak namelijk uitverkocht en vis je achter het net.
Dat zal voor veel fans ook het geval zijn geweest met de speciale Nintendo Switch Skyward Sword Joy-cons, die werden gelanceerd rond de release van The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Maar voor die mensen is er goed nieuws, want er is weer een nieuwe voorraad. Scoor dus snel de exclusieve Joy-cons, voordat ze weer op zijn.
shin megami tensei iiif1642160314

Shin Megami Tensei III HD Remaster

Liefhebbers van JRPG’s hebben sinds eind vorig jaar kunnen genieten van Shin Megami Tensei V. Of misschien zit je nog middenin de uitdagende game van Atlus. Wil je ook een andere klassieker in de franchise spelen, dan kan je nu je slag slaan met Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster.
SMT III kwam origineel uit voor de PlayStation 2, maar heeft nu de weg gevonden naar de PlayStation 4, Nintendo Switch en PC. Spelers komen in de JRPG terecht in een post-apocalyptische versie van Tokyo. De protagonist is één van de overlevenden en zal een leger om zich heen moeten verzamelen, om uiteindelijk te beslissen over het lot van velen. En let op, want net zoals Shin Megami Tensei V is ook deze SMT game behoorlijk pittig!
super meat boy limited run gamesf1642160384

Super Meat Boy Limited Edition

De laatste jaren worden fans van indie-games op hun wenken bediend. Er jaar zijn er wel weer een aantal meesterwerken die gemaakt zijn door een handjevol mensen en soms zelfs maar één ontwikkelaar. Het nadeel van indie-games is dat ze alleen niet door een grote uitgever worden gepubliceerd en er dus ook veelal geen fysieke versie van is. En dat is balen voor gamers die juist al hun games op een schijfje willen hebben.
Gelukkig brengt uitgever Limited Run Games geregeld titels die geen fysieke release hebben gehad alsnog uit op een schijfje. Maar zoals de naam al verklapt, gaat het daarbij wel om een gelimiteerde oplage en moet je er dus snel bij zijn. Ben jij een groot liefhebber van Super Meat Boy, dan wil je deze fysieke Limited Edition niet aan je neus voorbij laten gaan!
pulse 3d headset ps5 midnight blackf1631805751

Sony Pulse 3D Wireless Headset

Zoals gezegd waren niet alle fans blij met het ontwerp van de PlayStation 5 bij lancering. En Sony heeft bovendien alle accessoires die erbij horen hetzelfde design gegeven. Maar met de nieuwe kleuren voor de next-gen console, krijgen alle accessoires ook een make-over.
Daar heeft Sony al eerder een voorbode van gegeven voor de PS5 Pulse 3D Wireless headset uit te brengen in Midnight Black. De gaming headset werd ideaal in combinatie met de 3D audio die de PlayStation 5 in huis heeft en is ook nog eens lekker comfortabel. Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken dat de headset geen microfoon heeft, want zitten gewoon in de oorschelpen verstopt. En het mooiste van alles is dat je de koptelefoon nu met korting kan kopen.

Populair Nieuws