Wat worden de gratis PS Plus games van februari 2022?

Article
zaterdag, 15 januari 2022 om 11:00
ps plus ps5f1631005854
Sony trapte het PS Plus jaar goed af met een prima set games. Kunnen we in februari weer zo'n mooie set games verwachten? Wij pakken onze glazen bol er weer bij en kijken welke titels we mogelijk kunnen verwachten.
Het jaar begon prima voor PS Plus abonnees. Met Dirt 5, Persona 5 Strikers en Deep Rock Galactic hadden zij niets te kagen. Gaat Sony ook deze maand met mooie games komen? Wij kijken alvast vooruit naar wat Sony mogelijk voor ons in petto heeft.
Wat weten we in ieder geval zeker? Net als elke maand mogen we in ieder geval één PS5 en twee PS4 games verwachten.
Ook weten we dat de nieuwe gratis games woensdag 26 januari bekendgemaakt worden, om daarna op dinsdag 1 februari echt beschikbaar te komen in de Store. Kijken we naar die datum, dan verschijnt Life Is Strange Remastered Collection. Dat is dan ook onze eerste keuze!
life is strange maxf1595430250

Life Is Strange Remastered Collection - PS4 & PS5

Life is Strange is een bijzondere game die oorspronkelijk als episodische game werd uitgebracht door Dontnod Entertainment. In de vijf delen van de originele serie volgen we Max, een meisje met de bijzondere gave om de tijd terug te kunnen draaien. Schoolvriendin Cloe is de enige die haar geheim kent en samen worstelen ze zich door de schooltijd, waarbij uiteindelijk de hele stad op het spel komt te staan.
Life is Strange was een eerste in diverse episodische games van Donnod ,waronder een prequel en vervolg op Life is Strange en spin-offs met Captain Spirit en True Colors. Al deze games speelden met 'sociale thema's en verborgen bovennatuurlijke talenten. De Remastered Collection zal zowel Life is Strange als de prequel Before the Storm bevattenen beschikbaar komen voor zowel PS4 als PS5. Daarmee is het een prima kandidaat voor PS Plus komende maand.
borderlands 3 crossplayf1612807253

Borderlands 3 PS4

Borderlands heeft al een lange historie met PS Plus. Diverse delen zijn al eerder op de abonnementsdienst verschenen, maar Borderlands 3 behoorde daar nog niet bij. Nu staat in maart Tiny Tina's Wonderland voor de deur, Tiny Tina is een geschift karakter uit Borderlands 2 en 3 dat graag met explosieven speelt.
Nu zijn veel karakters in de Borderlands games geschift, maar Tina spant toch wel de kroon. Om gamers lekker te maken voor deze spin-off met Tina in de hoofdrol is dit het perfecte moment om Borderlands 3 via PS Plus weer onder de aandacht te brengen. Wij denken dan ook dat Borderlands 3 een goede kans maakt om in de line-up voor volgende maand terecht te komen.
demons soulsf1599734132

Demon's Souls PS5

Met Elden Ring om de hoek, kan FromSoftware natuurlijk best wat publiciteit gebruiken. Wat is nu een betere manier om de interesse in SoulBorne games aan te wakkeren dan met de oerversie, waar het allemaal mee begon? Nu is de oorspronkelijke versie niet op PS4 beschikbaar, maar de remake is wél verschenen, en zelfs op PS5! Zou Sony ons kunnen verrassen met deze ziel-verslindende game in de PSP lus selectie? We hopen van wel.

Gratis PS Plus games van februari 2022

Dit zijn onze verwachtingen voor de lineup van PS Plus voor februari 2022. Op 26 januari zullen we het naar alle waarschijnlijkheid zeker weten, als Sony de lineup officieel bekend maakt. De gratis games zullen dan op 1 februari beschikbaar komen. Tot die tijd kunnen we de gratis games van januari nog claimen:
  • Deep Rock Galactic
  • Dirt 5
  • Persona 5 Strikers
Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt.

Populair Nieuws