Komt er binnenkort al een nieuwe Nintendo Direct?

News
zaterdag, 08 januari 2022 om 14:00
nintendo switch xgnf1671722238
Veel fans van Nintendo kijken uit naar het online Nintendo Direct evenement. Hoewel het nog niet duidelijk is wanneer de volgende zal zijn, is er iemand die zegt dat het nog deze maand kan plaats gaan vinden. Dit deelde een Nintendo Leaker op Twitter.
De laatste Nintendo Direct vond een tijd geleden plaats en nu het een nieuw jaar is zijn fans benieuwd wat Nintendo allemaal te melden heeft in een nieuwe Nintendo Direct. Het enige probleem is dat Nintendo meestal pas kort van te voren aankondigt wanneer het evenement plaats zal gaan vinden. Fans weten dus dat het er aan komt, maar wanneer weten ze niet.

Wat denkt de leaker over de volgende Nintendo Direct?

De leaker zegt veel vragen van volgers te hebben gehad over de volgende Nintendo Direct. Hij zegt dat hij geen exacte datum weet, maar wel dat het in ieder geval voor de datum zal zijn van de eerste Nintendo Direct van vorig jaar. Deze was op 17 februari, dus als de leaker gelijk heeft dan zal het volgende evenement voor 17 februari moeten plaatsvinden.
Het blijft natuurlijk een gerucht van een leaker, dus het hoeft zeker niet waar te zijn. Toch lijkt het niet onwaarschijnlijk dat rond deze tijd er een nieuwe Nintendo Direct komt. Fans zijn in ieder geval al erg benieuwd naar wat Nintendo allemaal te melden heeft, dus zien graag dat er snel een nieuwe Nintendo Direct wordt gehouden. We moeten dus goed in de gaten houden of Nintendo met een aankondiging komt.