De top 5 beste mobile games van 2017! - Mobiel plezier!

  Als je soms een snel potje WordFeud speelt als je bij de tandarts zit te wachten, dan ben je op dat moment een mobile gamer, en soms zijn er nog wel wat verborgen pareltjes te vinden in de Google Play of App Store. Wij zetten vandaag de top 5 beste mobile games van 2017 op een rijtje!

  https://legends.bethesda.net/media?locale=en

  5.The Elder Scrolls: Legends

  Eén van die pareltjes voor je smartphone is The Elder Scrolls: Legends. Een leuk, verslavend kaartspel met karakters uit het Elder Scrolls universum? Klinkt goed. The Elder Scrolls is al jaren een begrip in de wereld van games. Het vijfde deel, The Elder Scrolls V: Skyrim krijgt nog steeds veel nieuwe spelers, mede door de vele re-releases op allerlei platformen, en heeft veel goede kritieken op zijn naam staan.

  Het is dan ook niet gek dat Bethesda het een goed idee vond om een nieuwe game te maken in het universum van The Elder Scrolls en daarvan is The Elder Scrolls: Legends het resultaat. Een zeer verslavende kaartgame die je op z’n minst één keer moet proberen.

  The Elder Scrolls: Legends is gratis te downloaden voor iOS en Android.

  https://www.gamespot.com/articles/the-5-best-mobile-games-of-2017/1100-6455472/

  4. Framed 2

  De eerste game in de Framed-serie was erg populair. Het was een erg unieke puzzelgame waarin je in feite een stripboek speelde. Het doel was om de vakjes van de pagina zo te leggen dat je verder kon in de game.

  Doordat het natuurlijk ook als strip getekend is, heeft de game een erg mooie en uniek artstijl. Nu is er dan eindelijk Framed 2, de langverwachte opvolger. Het brengt wederom unieke puzzels en graphics, en ook het doel blijft hetzelfde. Maar ja, waarom zou je er verandering in een formule aanbrengen als die gewoon werkt?

  Framed 2 is voor 4,99 te downloaden op iOS of Android.

  https://www.gamespot.com/articles/the-5-best-mobile-games-of-2017/1100-6455472/

  3. Monument Valley 2

  Er zijn maar weinig games zo uniek als Monument Valley. Na het succes van zijn voorganger was daar dan eindelijk het tweede deel met nog meer breinbrekende puzzels en fantastische leveldesigns. De felle kleuren en schitterende omgevingen zijn perfect voor je telefoonscherm en de game speelt ook nog eens heerlijk weg. Dit is een uniek pareltje en is zeker één van de beste mobile games van 2017!

  Monument Valley 2 is voor 5,49 euro op te pikken in de App Store of de Google Play Store.

  2. Yu-Gi-Oh! Duel Links

  Yu-Gi-Oh! Duel Links is echt zo'n spel waarbij je hoopt dat al je verwachtingen worden waargemaakt. Je hoopt op toffe animaties tijdens de gevechten, op veel verschillende kaarten en op online multiplayer. Maar je hoopt vooral op spannende duels. Speel ook als al je favoriete personages uit de reeks, zoals Yugi zelf, Joey Wheeler, Seto Kaiba of Téa.

  Yu-Gi-Oh! Duel Links biedt al dat bovenstaande en nog veel meer. Er is wat voor de oude Yu-Gi-Oh! fan, maar ook genoeg voor de nieuwe speler. Voor de echte kaartgameliefhebbers is Yu-Gi-Oh! Duel Links dan ook een aanrader!

  Yu-Gi-Oh! Duel Links is gratis te downloaden voor iOS en Android.

  http://www.gamezebo.com/wp-content/uploads/2017/10/StrangerThingsTheGame_Guide_Upgrades_Lunchbox.jpg

  1. Stranger Things: The Game

  Wauw, wat een fantastisch tweede seizoen had Stranger Things. Het heeft de verwachtingen van velen weer enorm overtroffen, en dan komt er ook nog eens een derde seizoen aan! Wat minstens net zo leuk was dit jaar, was Stranger Things: The Game. Met zijn schitterende 8-bit retro-stijl en interessante gameplay wist het de harten van vele Stranger Things fans te veroveren.

  Dit betekent natuurlijk niet dat je per se de serie moet hebben gezien om deze game te spelen. Integendeel, de game is erg makkelijk om te begrijpen en om onder de knie te krijgen. Je kent misschien niet alle personages, maar dat is niet noodzakelijk om het naar je zin te krijgen in deze titel. Lekker bezig Duffer Brothers!

  Stranger Things: The Game is gratis te downloaden voor iOS en Android.

  Dit waren ze dan, de vijf beste mobile games van 2017!

  Ben jij een mobile gamer? Zo ja, wat was jouw favoriet dit jaar? Laat het ons weten in de comments!

  Yu-Gi-Oh! Duel Links

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.