Top 5 beste LEGO Star Wars personages in The Force Awakens game

  Sinds vorige week ligt LEGO Star Wars The Force Awakens in de winkels. Zoals in elke LEGO game kun je weer naar hartenlust aan de slag met verschillende personages. Lees er alles over in deze top 5 beste Star Wars personages in The Force Awakens!

  5. BB-8

  Als er iemand de show stal in de laatste Star Wars film, dan is het wel BB-8. De robot is een soort opvolger van R2D2 en uiterst charmant. Hoewel je in eerste instantie misschien denkt dat het helemaal niet zo fijn is om met een rond robotje door levels te rollen, is het tegendeel waar. Het is een verademing om af en toe met BB-8 te spelen. Je hebt dan wel geen lightsaber om te vechten, de schattige geluidjes die het robotje uitkraamt maken alles goed.

  4. Admiraal Ackbar

  Dit personage speel je gaandeweg niet vrij in het hoofdverhaal, maar daarvoor moet je een klein beetje extra je best doen. Admiraal ackbar speel je namelijk vrij zodra je de missie Poe to the Rescue doet. Het voordeel aan Admiraal Ackbar is dat hij stokken kan gebruiken, kan schieten en een grijpmechanisme heeft. Best coole guy, toch?

  3. Chewbacca

  Op nummer 3 staat Chewbacca. In diverse levels zijn er allerlei objecten die vragen om wat grof geweld. Enkel wat schade aanrichten met een lightsaber is niet voldoende. Het zijn stukjes in de levels waarbij objecten oplichten die vragen om een flinke explosie. Op die momenten komt Chewbacca als geroepen, want hij kan kleine bommetjes gooien. Nu is dit gameplay-element in een LEGO game niet vernieuwend. Het is wel een verademing om dit soort stukjes gameplay in de game te hebben en daardoor is Chewbacca een uiterst fijn personage om mee te spelen.

  2. Darth Vader

  Hij speelt dan wel niet de antagonist, maar maar desalniettemin is hij ook in deze game weer een bad ass. Door zijn helm kan hij giftige omgevingen trotseren, hij heeft een lightsaber en kan ook nog eens dark side objecten mollen met zijn force kracht!

  1.Rey

  Er kan er maar één de winnaar zijn. En wie anders kun je op nummer één zetten dan hét personage dat alle harten stal in de nieuwe Star Wars film. Op één staat niemand anders dan Rey, het vrouwelijke karakter dat de film draagt en zorgt dat er een nieuwe personage warmloopt voor nog meer Star Wars films.

  Net zo belangrijk als in de film is haar rol in LEGO Star Wars The Force Awakens. Met wapens kan ze heel wat stormtroopers en andere vijanden naar het hiernamaals sturen. Maar het leukste is dat zij de skill heeft om naar gebieden te komen waar anderen niet heen kunnen. Bepaalde levels in de game vragen om een dame die erg snel over een stukje muur kan lopen, als een behendige Prince of Persia. En dat doet Rey om haar dooie gemak. Een terechte nummer één dus.

  Lego Star Wars: The Force Awakens

  Verkijgbaar vanaf 28 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.