Battlefield 1 gameplay en win Uncharted goodies! - Q&A Tuesday

Article
dinsdag, 05 juli 2016 om 16:12
xgn google image
In deze nieuwe aflevering van Q&A Tuesday bespreken we onze Battlefield 1 gameplay verwachtingen, hoe het verder gaat met Mario na de beloofde make-over en geven we een aantal Uncharted goodies weg!
Deze nieuwe aflevering van Q&A Tuesday wordt voor het eerst uitgezonden van onze nieuwe locatie. Ondanks deze verandering hebben we ook deze week weer een aantal mooie vragen, over bijvoorbeeld de Battlefield 1 gameplay. van jullie gekregen die we dan ook met veel liefde beantwoorden. Daarnaast kun je door volgende week de meest originele vraag te stellen ook nog eens mooie Unchared goodies winnen!

Battlefield 1 gameplay verwachtingen

Zo komt deze week ook een van de meest geanticipeerde games van 2016 aan bod: Battlefield 1. DICE heeft in haar vorige jaren laten zien dat ze mooie dingen maken, maar dingen als servers die niet werken tot aan een half jaar na launch en de laatste Star Wars Battlefront, die werd gerusht om nog voor de laatste Star Wars film uit te komen bezorgen menig gamer twijfels over het nieuwe project van de Zweedse studio. In deze Q&A Tuesday geven we dan ook onze Battlefield 1 gameplay en features verwachtingen.
Daarnaast bespreken we de richting die de Mario-serie gaat nemen. Nieuwe Mario games zouden volgens Nintendo een make-over gaan krijgen. Misschien dat we dat alleen pas bij de nieuwe Nintendo NX gaan zien, want er is vooralsnog geen nieuwe game aangekondigd van 's werelds meest befaamde loodgieter.
Naast games is er ook aandacht voor TV series. Wat houdt de redactie momenteel bezig op het gebied van televisie? En wat vinden we van de Skyrim remaster die voor eind dit jaar op de planning staat? Het antwoord op al deze vragen en meer zie je in deze Q&A Tuesday.
Stel zoals altijd je vragen of in de reacties onder dit artikel, in de comment-sectie op YouTube of laat je vragen aan ons weten middels een reactie onder het artikel dat elke maandag online verschijnt.