Top 10 beste Instagram accounts van celebrities

Article
woensdag, 12 april 2017 om 13:56
xgn google image
Het social media kanaal Instagram wint steeds meer terrein in de wereld op het gebied van social media. Als je er een beetje bij wilt horen heb je een Instagramaccount. Ook de celebrities hebben de weg naar Instagram gevonden en wij hebben daarom een top 10 beste Instagram accounts van celebrities voor je gemaakt!

10. Rihanna

Rihanna, de immens populaire zangeres van onder andere de nummers Diamonds en Only Girl, heeft uiteraard een Instagramaccount. Deze gaat door het leven onder de naam badgalriri, lees als bad girl Ri RI. Rihanna heeft met haar 3822 posts meer dan 51 miljoen volgers weten te trekken op haar kanaal en is één van de populairste Instagrammers op dit moment.
Op haar account post ze van alles en nog wat. Van foto's van de billen van Mariah Carey tot oudere foto's van Rihanna die haar songs opneemt in een studio. Rihanna is in 2014 zes maanden van Instagram afwezig geweest, reden onbekend, nadat sommige posts te NSFW waren voor het socialmedia-platform.
109309 1

9. Amy Schumer

In de wereld van komedie mag Amy Schumer niet ontbreken. Op haar Instagramaccount plaatst zij met enige regelmaat grappige posts zoals bijvoorbeeld een grappig stukje uit een film waarin zij speelt. Naast dat soort posts zijn ook de standaardfoto's en video's te zien wat Schumer dagelijks doet.
Amy Schumer heeft bijna drieduizend posts geplaatst sinds zij een Instagramaccount startte. Ze heeft ruim zes miljoen volgers.
109318

8. Kevin Hart

Kevin Hart, één van de grappigste komieken van dit moment en fervent Instagrammer. Het leuke aan het kanaal van Hart is dat je een inkijkje krijgt in zijn leven en dat je niet alleen foto's en video's ziet van films waarin hij speelt. Of het nu Hart is die in de gym aan het trainen is of Hart die een selfie maakt met een groepje fans, alles staat op het account.
Kevin Harts Instagramaccount is een zeer populair account. Met ruim 4000 posts heeft de komiek en acteur ruim 50 miljoen volgers weten te verkrijgen.
109320 1

7. Chris Pratt

Chris Pratt mag natuurlijk niet ontbreken in deze top 10 beste Instagram accounts van celebrities. De acteur van onder andere Guardians of the Galaxy en Jurassic World onderhoudt zijn account meerdere malen op een dag. Pratt post foto's van zichzelf, zijn vriendin en van de films waarin hij speelt.
Met 261 berichten in vijf jaar tijd lijken het niet veel posts maar tegenwoordig plaatst hij steeds vaker een post op Instagram. De acteur heeft inmiddels al meer dan 10 miljoen volgers.
109327

6. Snoop Dogg

Snoop D O Double G mag natuurlijk niet ontbreken op deze lijst top 10 beste Instagram accounts. Snoop is misschien wel verslaafd aan het social media platform, hij heeft al maar liefst ruim 28 duizend foto's of video's geplaatst. Zoals je met dat aantal al kunt verwachten gaan de posts over van alles en nog wat, van grappige memes tot foto's van zijn familie, alles kan bij deze raplegende.
De teller van het aantal volgers van Snoops account staat op 16 miljoen. Zelf volgt hij bijna drieduizend mensen.
109328

5. Cristiano Ronaldo

Je haat hem, of je houdt van hem, Cristiano Ronaldo. Misschien wel de bekendste sporter ter wereld, in ieder geval de sporter met de meeste volgers op Instagram. Hij tikt namelijk als enige bijna de teller van 100 miljoen aan en zulke spannende posts worden niet geplaatst.
De samenstelling van zijn volgers zal waarschijnlijk bestaan uit voetbalfans en dames die hun hormonen op hol willen laten slaan. Want je kunt er niet omheen, het lichaam van Ronaldo is in perfecte staat. Zelf vindt hij dat klaarblijkelijk ook want hij post vaak foto's waarin hij slechts in een onderbroek te zien is.
109329

4. LeBron James

Een andere sporter die niet mag ontbreken in de top 10 beste Instagram accounts van celebrities is LeBron James. Voor degenen die James niet kennen, hij is een Amerikaanse basketballer die in de basketbalcompetite NBA speelt. Daar is hij de bepalende speler en op dit moment de beste die er is.
Maar hij staat niet in de lijst omdat hij een goede basketbalspeler is maar omdat je een inkijk krijgt in het leven van een beroemde sporter. LeBron post foto's en video's van bijvoorbeeld de bus- en vliegreizen die zijn team Cleveland Cavaliers neemt op trip door de Verenigde Staten. Maar ook post hij vaak content die gaat over goede doelen die James steunt. Hij is zowel op als buiten het veld een echte gentleman.
109332 1

3. Selena Gomez

De nummer drie van de top 10 beste Instagram accounts van celebrities is vooral leuk voor onze mannelijke doelgroep. Selena Gomez is namelijk een getalenteerde en zeer knappe jongedame die toevalligerwijs ook de meeste volgers op Instagram heeft. Ze heeft meer volgers dan wie dan ook ter wereld.
De ex van Justin Bieber heeft niet zoveel volgers omdat ze er alleen goed uitziet, ze kan ook goed zingen en komt zeer spontaan over in de media. Op haar account post ze foto's en video's van (voornamelijk) haarzelf en de leuke momenten die zij meemaakt.
109333

2. Gordon Ramsay

Op plaats twee staat geen acteur, zanger of sporter maar een kok. Niet zomaar een kok trouwens, het is de enige echte Gordon Ramsay. De een vindt hem een schreeuwlelijk terwijl de ander hem geniaal vindt in zijn uitspattingen, maar over één ding kan geen twijfel bestaan: Zijn kookkunsten.
Daar gaat het dan ook voor een groot deel om op zijn Instagramaccount, de foto's en video's van voedselgerechten zijn niet aan te slepen. Maar het leuke aan het account is dat Ramsay, die bekend staat als aggressieve onaardige man, ook lieve foto's plaatst van hem en zijn familie. Tel daar wat afbeeldingen en video's bij op van zijn televisieprogramma en je snapt waarom de kok Ramsay meer dan twee miljoen volgers heeft.
109335

1. The Rock

The Rock staat op nummer één van de top 10 beste Instagram accounts van celebrities. Dwayne Douglas Johnson, de echte naam van The Rock, is één van de populairste acteurs op het social media platform Instagram. Hij heeft maar liefst ruim 82 miljoen volgers, de reden daarachter? Waarschijnlijk de immens populaire Fast and Furious films waarin hij een grote rol speelt en zijn imposante maar vriendelijke verschijning.
The Rock is het prototype van de ideale man voor vrouwen, dit is wat overdreven maar het punt is duidelijk. Johnson is lang, breed, stoer en vriendelijk, een goede combinatie blijkbaar op Instagram.
Staat jou favoriete celeb in de top 10 beste Instagram accounts? Laat het weten in de reacties!