De vijf beste gamescom games van 2016 - Deze moet je hebben!

  Gamescom zit er alweer op en wat hebben we toffe games voorbij zien komen. Het wordt een goed jaar voor games, dat heeft de beurs wel bewezen. Maar wat zijn nou de vijf beste gamescom games van 2016? Wij vertellen je welke games je nu meteen moet pre orderen!

  Gamescom in Keulen heeft ons dit jaar weer de meest toffe games laten zien én een heel aantal daarvan ook laten spelen. Denk aan Resident Evil 7, Titanfall 2 of Battlefield 1. Een greep uit de brede selectie van toffe titels die er komen gaan. Veel games die we in Keulen konden zien zijn nu al voor te bestellen. Wij zetten de vijf tofste op een rij in deze special!

  5. Steep

  We trappen deze special af met de nieuwste telg van Ubisoft. Steep is tijdens de E3 2016 aangekondigd. De game brengt ons naar de mooiste bergen waar een gigantische open wereld op je wacht. In deze wereld kun je naar hartelust met je vrienden doen en laten wat je wil, zolang het maar met wintersport te maken heeft.

  Daag je vrienden uit, zet een persoonlijk record of geniet gewoon simpelweg van de pracht die Ubisoft je in Steep gaat bieden. Hoe dan ook: trek je digitale snowboard, parasail, wingsuit en ski’s maar alvast uit de kast, maar eerst moet je deze game zeker pre orderen. O, en vergeet je sjaal niet!

  4.Final Fantasy XV

  Final Fantasy XV is de game waar fans al een hele tijd (tien jaar!) met smart op zitten te wachten. Maar het is bijna zover: Noctis zijn avontuur gaat bijna beginnen. En als dat avontuur begint kunnen we de gigantische wereld van Eos verkennen.

  Een wereld vol magische en wonderlijke dingen. Een wereld vol avonturen, maar ook vol gevaren. Zoals we de franchise vanSquare Enix ennen is het op dat moment ook tijd om ramen en deuren te sluiten en jezelf minstens 200 uur niet aan de wereld te vertonen. Dit is zeker een game om te pre orderen!

  3. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Nintendo heeft de nieuwste Zelda ook meegenomen naar gamescom. En wat ziet die game er veelbelovend uit. De game geeft je voor het eerst echt volledige vrijheid in de open wereld van Hyrule. Er zullen een heleboel nieuwe features in de game te vinden zijn. En daarbij spelen de elementen ook een grote rol.

  Zo moet je je kleden op het weer of de temperatuur van de omgeving. Breath of the Wild belooft een gigantische game te worden die er bovendien geweldig uitziet! Het nieuwe avontuur van Link komt uit voor de Wii U en later ook voor de Nintendo NX. En die eerste versie kun je al pre orderen!

  2. For Honor

  Tijdens de gamescom kregen we ook de gelegenheid om For Honor even aan de tand te voelen. De game uit de stal van Ubisoft gooit je het slachtveld op in de huid van onder andere samurai en vikings.Het doel? Elkaar compleet met de grond gelijk maken. En dat gaat natuurlijk op een behoorlijk bloederinge manier.

  For Honor is een game die je alleen kunt spelen, maar ook in een twee teams van maximaal vier spelers. Daarmee behoort For Honor absoluut in deze lijst thuis van de beste gamescom games van 2016!

  1. Mafia III

  Tijdens gamescom 2016 mochten we ook nader kennis maken met Mafia III. De indruk die we van de game kregen was absoluut verpletterend! In de game kruip je in de huid van Lincoln Clay. Je bent bezig je eigen maffia-organisatie op te richten met als doel wraak te nemen. Er zijn namelijk mensen waarmee jij nog een appeltje te schillen hebt.

  Maar voordat dat appeltje geschild kan worden moet je natuurlijk wel eerst het een en ander verkennen. En hoogstwaarschijnlijk zul je ook een aantal mensen aan de vissen moeten voeren. Maar je mag dat allemaal in een geweldig uitziende open wereld doen!

  Dit zijn de vijf beste gamescom games van 2016 die je sowieso moet pre orderen. Er zijn tijdens de beurs natuurlijk nog talloze andere games te bewonderen geweest. Lees daarover alles op onze speciale gamescom pagina.

  Steep

  Verkijgbaar vanaf 2 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.