Top 5 beste E3 2019 PC Gaming Show persconferentie aankondigingen

  Waar de grote fabrikanten voor consoles al sinds het begin van de E3 een eigen persconferentie hebben, daar heeft de PC sinds een aantal jaar ook een eigen show. Benieuwd wat er voor het platform is aangekondigd? Lees hier de top 5 beste E3 2019 PC Gaming Show persconferentie aankondigingen.

  5. Eerste gameplay Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 onthuld

  De cult-classic Vampire: The Masquerade - Bloodlines uit 2004 heeft een warm plekje in het hart van veel gamers, maar vrijwel niemand had nog een vervolg verwacht op de vampierengame. Toch werd er eerder dit jaar eindelijk Bloodlines 2 aangekondigd vanuit het niets en is bij de PC Gaming Show persconferentie de eerste gameplay uit de doeken gedaan.

  Net zoals het origineel heb je weer een ruime keuze uit verschillende vampierenrassen waaruit je kan kiezen, maar ook qua speelstijl kan je vele kanten op. Ga je stilletjes te werk of ga je aan de slag met messen en vuurwapens? Of ben je meer van duistere magie? Het is helemaal aan jezelf, zolang je maar niet The Masquerade breekt.

  Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 komt uit in maart 2020 op PC, PS4 en Xbox One.

  4. Chivalry II brengt middeleeuwse combat terug

  In 2012 kwam Chivalry: Medieval Combat uit, een first person shooter waarbij je tegen andere spelers moest vechten op het slagveld. Maar in plaats van vechten met vuurwapens ging je elkaar te lijf met langzwaarden, dolken, hamers en kruisbogen.

  Ontwikkelaar Torn Banner Studios is nu weer terug met Chivalry II en het is zoals je mag verwachten van een sequel: hetzelfde, maar dan groter dan ooit. In plaats van veldslagen met 24 man tegelijkertijd, vechten in het tweede deel 64 man het met elkaar uit. Bovendien zijn er paarden toegevoegd aan de actie en ziet het er natuurlijk stukken mooier uit.

  Chivalry II zal uitkomen aan het begin van 2020 en is tijdelijk exclusief voor de Epic Games Store.

  3. Monsters uitroeien met wapens in Remnant: From the Ashes

  De Souls-games van From Software hebben gezorgd voor een nieuw genre in de gamesindustrie, waarbij spelers vaak met conventionele middelen enorme problemen moeten oplossen. En met problemen bedoelen we enorme monsters die de gemiddelde mens pletten als een rozijntje.

  In Remnant: From the Ashes sta je ook oog in oog - als je omhoog kijkt - met reusachtige bazen, maar in tegenstelling tot zijn genregenoten krijg je deze keer de beschikking over een heel arsenaal aan vuurwapens. De game wordt dan ook ontwikkeld door Gunfire Games, die eerder hebben gewerkt aan Darksiders II en III. Genoeg ervaring dus met monsters die rechtstreeks uit de hel komen.

  Remnant: From the Ashes zal al het levenslicht zien op 20 augustus 2019 en komt naast PC ook uit voor PS4 en Xbox One.

  2. Gevechten in de ruimte voor Warframe

  Warframe is allesbehalve een nieuwe game, al sinds 2013 is de free-to-play game beschikbaar om je uit te leven als ruimte-ninja met tientallen unieke wapens en vaardigheden. Maar echte gevechten met ruimteschepen waren nog niet mogelijk. Daar komt verandering in met de Warframe: Empyrean-uitbreiding.

  Het schip dat je normaal gebruikt om van missie naar missie te vliegen is nu veranderd in een waar oorlogsschip om de schepen van de Grineer en Corpus onder vuur te nemen. En dat niet alleen, want met hun schip kunnen spelers nu ook het zonnestelsel verkennen. Meer informatie wilde ontwikkelaar Digital Extremes nog niet kwijt tijdens de PC Gaming Show, maar op TennoLive op 6 juli zal er meer bekend worden gemaakt.

  1. Nazi’s keren terug van de dood in Zombie Army 4: Dead War

  Ontwikkelaar Rebellion staat bekend om haar Sniper Elite-games, waarbij je het als eenzame sluipschutter in enorme levels opneemt tegen de Nazi’s. Een oneerlijke strijd, waarin je elk trucje uit het handboek voor snipers moet gebruiken om de opdrachten tot een succesvol einde te brengen. Maar Rebellion maakt daarnaast ook de Zombie Army-games, een spin-off op de Sniper Elite-serie die het over een iets andere boeg gooit.

  Net zoals de vorige Zombie Army-games sta je niet alleen in Zombie Army 4: Dead War, want de game is in co-op te spelen met vier spelers. Maar het leger dat tegenover je staat in dan ook veel groter, want de Nazi’s zijn opgestaan uit de dood en staan onder leiding van Cloud Hitler. Bereid je voor op heel veel geweld en gore, waaronder de iconische X-ray cams uit Sniper Elite.

  Zombie Army 4: Dead War komt begin 2020 uit voor PC, PS4 en Xbox One.

  Zombie Army 4: Dead War

  Verkijgbaar vanaf 4 february 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.