De tien tofste E3 2019 advertenties - Groot, groter, grootst!

  De E3 2019 is officiëel begonnen en dat betekent dat wij de beursvloer op gegaan zijn. zoals je weet zijn wij al even in L.A. te vinden. Speciaal voor jullie hebben wij de tofste, grootste, gekste en meest indrukwekkende advertenties op een rijtje gezet. Dit zijn de tien tofste E3 2019 advertenties!

  10. Gears 5

  We trappen deze special af met de advertenties rondom Microsoft's first person shooter Gears 5. Als je ook maar in de buurt van de Microsoft showcase durfde te komen kreeg je een advertentie van de nieuwe Gears of War titel om je oren. Je kan maar moeilijk om de game heen in de buurt van het Microsoft Theater. Er staan borden naast de weg met de game erop, boven theater is een enorme banner van Gears 5 te zien en als je even een blokje om doet, kom je vervolgens een hele rij posters tegen.

  Reden genoeg om deze game in onze top tien tofste E3 2019 advertenties op te nemen!

  9. Kingdom Hearts III

  Als je het over gekke plekken hebt om een advertentie te plaatsen, dan weet L.A. wel raad. Zo kom je namelijk niet alleen op posters advertenties tegen, maar ook op bijvoorbeeld bankjes. De negende plek van onze advertentie specials is dan ook weggelegd voor een dergelijke advertentie.

  Deze is namelijk van een hele bijzondere titel waar tijdens E3 nieuwe DLC voor aangekondigd is. Kingdom Hearts III pronkt in volle glorie op de bank met daarbij de tekst 'Kindness is Key'. Het magische van de Kingdom Hearts advertentie is wel een wat vreemde combinatie met het rehterbankje, waarop een horrorfilm te zien is.

  8. Final Fantasy XIV:Shadowbringers

  In de beurshal pronken altijd de mooiste booths met hun games. Als je van de ene naar de andere hal wandelt kom je daar ook het nodige aan moois tegen. De echte toffe dingen kom je niet alleen in de beurshallen tegen, maar vaak ook daarbuiten.

  Zo zagen wij tijdens ons avontuur in L.A. een gebouw dat versierd was met drie advertenties rondom Shadowbringers. Helaas deelde Square Enix de advertentieruimte met Gillette en wat andere bedrijven, waardoor de game niet de hele tijd in beeld was. Toch is dit goed genoeg voor een achtste plek in deze top tien

  7. Control

  Een game die tijdens de E3 2019 niet mag ontbreken is Control. Ook van deze game is een enorme poster te vinden zodra je vn de ene naar de andere hal loopt. De game is niet heel sterk vertegenwoordigd, want het blijft bij deze ene poster van de game. De game van Remedy Entertainment zet je in de huid van een geheime overheidsorganisatie. Op de beursvloer is de game ook redelijk geheim, want zo gemakkelijk vind je deze niet. Toch is de titel op de beursvloer te vinden met wat nieuwe beelden in de vorm van een teaser.

  6. Final Fantasy VII Remake

  We gaan langzaam richting de top 5 van E3 2019 advertenties. Dat betekent dat de advertenties groter en gekker zullen worden naarmate we richting de beste gaan. Maar eerst is het tijd voor de numer 6 in deze lijst: Final Fantasy VII. Rondom Final Fantasy VII is, net als bij Kingdom Hearts, een flinke onthulling gedaan tijdens de E3. De onthulling van een releasedatum zorgde ervoor dat het dak eraf ging en dat de game weer helemaal hyped is.

  Wat betreft advertenties is dat niet minder, want overal is de game te zien met kleine en grote posters. Als je de hallen binnenkomt is er zelfs een heel aantal advertenties te zien die door lopen totdat je de roltrap op gaat richting de beursvloer zelf. Final Fantasy VII was nog nooit zo aanwezig.

  5. Apex Legends

  De vijfde plek in deze top tien gaat naar wederom een gekke plek voor een advertentie. Dit keer is het niet het bankje voor de bushalte, maar de bus zelf die beplakt is met gamebeelden. De bus in kwestie is aan één kant voorzien van monitoren die wij helaas niet in beeld kregen vanweze het drukke verkeer.

  De andere kant daarentegen was goed te fotograferen en bevatte een advertentie rondom Apex Legends. De shooter komt binnenkort met het tweede seizoen, compleet met een nieuw karakter, nieuwe modi en nieuwe wapens. Deze advertentie showt dat op een wel hele toffe manier in L.A.

  4. Marvel's Avengers

  Zo vlak na de vijfde plek kom je terecht als je een enorme poster weet op te hangen op een wel hele centrale plek. De advertentie van Marvel's Avengers is precies opde goede plek opgehangen, namelijk boven de beurshallen. Als je omhoog kijkt terwijl je op de beurshallen af loopt, pronkt daar een enorme 'A' op het gebouw met een blauwe achtergrond. Je zou bijna denken dat je het hoofdkwartier van de Avengers binnenloopt.

  3. Cyberpunk 2077

  Busbankjes, bussen, posters, het is allemaal geweldig. Maar als je in de top 3 van deze tien tofste E3 2019 advertenties terecht wil komen moet je van betere huize komen. CD Projekt RED begrijpt dit maar al te goed en kiest ervoor om niet alleen Keanu Reeves in hun game te laten verschijnen, maar ook een werkelijk enorme advertentie op te hangen boven de beurshallen.

  Er hangen op dit gebouw wel wat andere advertenties die ook enorm zijn, maar die vallen in de achtergrond weg in vergelijking met deze felgekleurde Cyberpunk 2077 advertentie. De game komt eraan en de wereld mag het weten!

  2. DOOM Eternal

  Je kunt dus zo groot als je wil adverteren als je ervoor kiest om dat via lichtreclame op een gebouw te doen. Maar waarom zou je jezelf beperken? Je kunt natuurlijk ook gewoon het hele gebouw gebruiken voor je advertentie. Of als er drie gebouwen staan, gebruik je ze alledrie. DOOM Eternal pronkt met een enorm kunstwerk op een drukke kruising van L.A.

  In het midden is de DOOMSLAYER te zien die het duidelijk aan de stok heeft met een berg demonen. Gelukkig is de advertentie wel redelijk kindvriendelijk gebleven. Gezien het hier toch over DOOM gaat, was de kans best groot dat er ergens een arm of been afgehakt zou worden op de poster, maar dat is gelukkig niet zo.

  1. Borderlands 3

  Als je dan de ultieme plek wil bemachtigen in onze top tien E3 2019 advertenties, moet je het slim én groots aanpakken. Dus pakt 2K Games uit met ontzettend veel manieren om Borderlands 3 te promoten. Wat denk je van een Andy Warhol poster of een graffiti a la banksy op de muren van L.A. ? Het kan allemaal vindt 2K Games. En als je dan toch bezig bent, plak je op het gebouw op de kruising vlakbij de DOOMSLAYER een enorme advertentie met jouw game, moet de uitgever bedacht hebben.

  De tien tofste E3 2019 advertenties

  De tien tofste E3 2019 advertenties - Je kunt niet om Borderlands 3 heen

  Het blijft hier niet bij, want je kunt buiten de beurs niet om Borderlands 3 heen. Links van de ingang hangt een enorme Borderlands 3 advertentie die je aandacht trekt met zijn felle kleuren. Andere varianten van de Borderlands 3 poster zijn op verschillende plekken in de stad te vinden.

  De tien tofste E3 2019 advertenties

  De tien tofste E3 2019 advertenties

  De tien tofste E3 2019 advertenties

  Daarnaast is het in een van de gangen naar de beurshallen Borderlands 3 dat de klok slaat. Daar hangt maar liefst een tiental banners rondom de game. Best logisch, gezien dit pad leidt tot één van de meest imposante stands van de beurs: die van Borderlands 3.

  Shenmue III

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.