Top 5 beste bingewatch series om in 2019 in de gaten te houden

  Wat is er nu eigenlijk lekkerder dan meerdere afleveringen van jouw favoriete serie achter elkaar kijken? Helemaal niets natuurlijk. Er komen weer een heleboel nieuwe seizoenen van bestaande series in 2019. Daarom moet je deze series nu gaan bingewatchen, zodat je meteen door kan met het nieuwe seizoen. Dit zijn de vijf beste bingewatch series van 2019 om in de gaten te houden.

  ONE Media

  5. American Crime Story

  We trappen deze top 5 met de beste bingewatch series van 2019 af met American Crime Story. Deze serie moet je zeker niet verwarren met American Horror Story, want dan ga je bedrogen uitkomen. American Crime Story is dan wel een spin-off van American Horror Story, maar de gebeurtenissen in de spin-off zijn waargebeurd. Er staan op dit moment twee seizoenen op Netflix.

  Het eerste seizoen heet The People v. O.J. Simpson. In dit seizoen wordt de moordzaak omtrent O.J. Simpson (gespeeld door Cuba Gooding Jr.) aan het licht gebracht. Het verhaal wordt op een prachtige wijze verteld en de acteurs leven een prestatie van wereldformaat. Het tweede seizoen zou eigenlijk gaan over de orkaan Katrina, maar aan het begin van 2018 werd bekendgemaakt dat The Assassination of Gianni Versace het tweede seizoen zou worden. Het verhaal van de moord op deze bekende mode-ontwerper, de manhunt die hierop volgde en de zelfmoord van de dader. Alles wordt fantastisch in beeld gebracht! Deze serie zorgt ervoor dat je alleen het puntje van je stoel nodig hebt en daarom is het een van de beste bingewatch series van 2019.

  Netflix

  4. The End of the F***ing World

  In vergelijking met de andere series in deze lijst met de beste bingewatch series heeft The End of the F***ing World hele korte afleveringen. Maar dat is helemaal niet erg, want met een beetje doorzettingsvermogen knal je heel de serie er in een zit doorheen. De afleveringen duren namelijk maximaal ongeveer twintig minuten. Er is maar één seizoen met acht afleveringen, waardoor je alles makkelijk in een keer kunt kijken.

  Het verhaal gaat over James, een jongen die zichzelf eigenlijk nergens thuisvoelt, en Alyssa, een meisje dat zich verveelt in haar eigen leventje en op avontuur wil. Wat volgt is een geweldig avontuur met de twee vol met humor en spanning. James weet namelijk vrij zeker van zichzelf dat hij een psychopaat is en hij wil Alyssa eigenlijk zo snel mogelijk vermoorden. Hier weet zij uiteraard niets van af en er komt telkens iets tussen, waardoor James de kans maar niet krijgt. Een heerlijke serie, vol met humor, die je in een paar uur gekeken hebt!

  Weet jij nog steeds zeker of je deze serie wil zien? Lees dan ons artikel met vijf redenen om The End of the F***ing World te kijken!

  Netflix

  3. 13 Reasons Why

  We gaan meteen door naar de volgende serie in deze lijst met de beste bingewatch series van 2019. 13 Reasons Why is een geweldige, spannende serie, waarin iedere aflevering een stukje wijzer wordt. 13 Reasons Why gaat over Hannah Baker (Katherine Langford), een meisje dat zelmoord heeft gepleegd, maar in eerste instantie is nog niet bekend waarom. Dan worden er een aantal cassettes gevonden, waarop Hannah uitlegt waarom ze zelfmoord heeft gepleegd.

  Er zijn op dit moment twee seizoenen beschikbaar op Netflix. Er zijn dus genoeg afleveringen om achter elkaar door te kijken. Iedere aflevering kom je een beetje meer van het verhaal te weten en hierdoor wil je eigenlijk door blijven kijken. Net zo lang totdat je beseft dat de zon alweer bijna opkomt en je naar school of je werk moet. 13 Reasons Why is een hele spannende serie, maar dat is niet de enige reden waarom deze serie een van de beste bingewatch series van 2019 is. Het derde seizoen van 13 Reasons Why komt namelijk in 2019 uit!

  Netflix

  2. Stranger Things

  Heb jij altijd al genoten van films als Paranormal Activity? Dan ga jij de runner-up in deze lijst met de beste bingewatch series van 2019 ook waarderen. In Stranger Things gebeuren (logischerwijs) heel veel rare dingen. Het verhaal speelt zich af in de jaren ‘80 in een klein, fictief dorp in Amerika, genaamd Hawkins. Normaal gesproken gebeurt er niets in dit dorpje, maar er is een geheim laboratorium waar verschillende experimenten worden uitgevoerd.

  Er verdwijnt een jongen van twaalf, nadat hij met vrienden een avond Dungeons & Dragons heeft gespeeld. Heel Hawkins staat op zijn kop, want de jonge Will is nergens meer te bekennen. Zijn vrienden gaan naar hem op zoek, maar er blijven maar rare dingen gebeuren. Inmiddels is er ook een tweede seizoen, genaamd Stranger Things 2, uitgekomen en komt er in 2019 ook nog eens een derde seizoen. Het derde seizoen van Stranger Things gaat uitkomen op 4 juli 2019. Deze serie is heerlijk om te bingewatchen, want er is volop mysterie en spanning aanwezig!

  HBO

  1. Game of Thrones

  Wanneer je aan iemand vraagt wat zijn of haar favoriete serie is, is er een redelijke kans aanwezig dat diegene Game of Thrones zegt. Deze serie, met tientallen hoofdrolspelers, een ingewikkeld verhaal en geweldige gevechtsscenes, staat op de eerste plaats in deze lijst met de beste bingewatch series van 2019. Ten eerste is het een van de best uitgewerkte series van dit moment. Je kunt je helemaal verliezen in het verhaal, maar er zijn genoeg seizoenen heerlijk door te kijken. In totaal zijn er nu zeven seizoenen uitgekomen en het is al bijna een jaar wachten op het volgende seizoen. Nog niet begonnen? Dan zul je nu echt aan de bak moeten om nog voor het achtste seizoen begint klaar te zijn.

  Er keren meerdere personages uit eerdere seizoenen terug, maar er is ook een grote kans dat er veel personages te overlijden komen in het nieuwe seizoen. Er gaat namelijk een enorme strijd plaatsvinden in het nieuwe seizoen, waar niet iedereen heelhuids vanaf gaat komen. Om alle afleveringen te kijken, moet je wel even wat tijd vrijmaken, want je zult meer dan twee dagen bezig zijn om alles te zien. Toch raden we het zeker aan om deze serie te gaan kijken!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.