Top 5 beste aankomende sportgames van 2017

Article
dinsdag, 19 september 2017 om 12:24
xgn google image
Er zijn al een aantal geweldige sport games uitgekomen dit jaar, maar welke komen er nog allemaal aan? Recent zijn sportgames als Pro Evolution Soccer 2018 en NHL uitgebracht. Nu deze in de winkels liggen, welke kunnen we dan nog verwachten? Wij hebben een overzicht van aankomende sportgames van 2017.

5. Football Manager 2018

In Football Manager 2018 krijgen spelers de mogelijkheid om een eigen voetbalclub te managen. Hier hebben veel onderdelen een grote rol bij. Tijdens de game moeten spelers beslissen over de opstellingen tijden wedstrijden en tactieken bedenken en toepassen. Ook kunnen er nieuwe stadia gebouwd worden, nieuwe spelers gescout worden en wedstrijden gemanaged worden.
Football Manager 2018 zal 10 november uitkomen voor de PC.
118183

4. Gran Turismo Sport

Deze PlayStation 4 exclusieve game zal gloednieuwe raceauto’s brengen vergeleken met de vorige games in de Gran Turismo franchise. In deze race simulator komen meer dan 150 modellen beschikbaar die in detail zijn nagemaakt.
Natuurlijk hebben deze auto’s circuits nodig om op te racen. Ook hier heeft ontwikkelaar Polyphony Digital aan gedacht. Er komen namelijk 28 circuits beschikbaar om op te racen.
Het spel kan alleen of in co-op modus gespeeld worden door twee personen. Ook komt er een online modus beschikbaar waardoor spelers kunnen racen tegen 24 andere coureurs.
Gran Turismo Sport komt 18 oktober uit voor de PlayStation 4.
118184

3. WWE 2K18

Deze worstel game is een van de vele games in de langlopende WWE franchise. Dit jaar staat Seth Rollins op de cover van het spel. Tijdens het spel kunnen acht worstelaars tegelijk een wedstrijd spelen in een ring. Voor de Nintendo Switch versie zal dit zes worstelaars zijn.
WWE 2K18 zal uitkomen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Recent werd ook de Nintendo Switch versie voor het spel aangekondigd. De Switch versie komt net zoals de andere versies uit op 17 oktober.
118185

2. NBA 2K18

Een NBA game is nog nooit zo echt geweest. Er komt namelijk een nieuwe wereld genaamd The Neighbourhood in NBA 2K18. De wereld maakt het mogelijk om met andere spelers te praten en kleine wedstrijdjes te houden. Ook kunnen personages hier worden aangepast met andere kleding en haarstijlen.
Wederom kunnen spelers teams besturen zoals de Los Angeles Laker, Cleveland Cavaliers en de Golden State Warriors. Recent uitgebrachte trailers voor het spel, tonen hoe gedetailleerd de personages eruit zien.
NBA 2K18 is vanaf 19 september, vandaag dus, beschikbaar voor de Switch, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.
118190

1. FIFA 18

Er wordt natuurlijk weer een nieuwe FIFA uitgebracht dit jaar door EA Sports. In onze preview beschreven we het spel als een van de meest realistische FIFA games. Dit is dan ook wel te verwachten met alle technologieën die door de jaren heen ontwikkeld worden.
In de aankomende FIFA 18 kunnen spelers verder waar FIFA 17 is geëindigd. Naast The Journey, waar het verhaal te volgen is, zullen de co-op en multiplayer modi natuurlijk ook beschikbaar zijn. Daarnaast zal FIFA Street wellicht een terugkeer maken in FIFA 18.
FIFA 18 zal 29 september uitkomen voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, PC en Nintendo Switch.

Populair Nieuws