Top 15 best bekeken artikelen op XGN in 2014

Article
donderdag, 01 januari 2015 om 14:01
xgn google image
Er is in het jaar 2014 veel gebeurd zoals onder andere de DDOS aanval op PSN, maar ook zijn er veels games uitgekomen waaronder Destiny, Dragon Age Inquisition en GTA 5. Ook de top lijstjes hebben het goed gedaan en zijn de 6 heetste hoeren in games besproken. Wil jij de meest gelezen artikelen zien, check dan onze special!

15. PlayStation Network PSN Offline na DDOS aanval

Het PSN Netwerk heeft de afgelopen tijd aardig wat problemen gehad. Het PSN Netwerk is niet de enige die problemen heeft ondervonden. Een groep met de naam 'Lizzard Squad' zat hierachter en heeft haar eigen boodschap de wereld in gebracht. Volgens Lizzard Squad wordt er binnen games en grote bedrijven het geld verkeerd gespendeerd en dat moet volgens hen veranderen.

14. De 20 tofste games die nog in 2014 uitkomen

Het jaar 2014 is erg snel gegaan en daarom kwam het ook snel aan zijn einde. Dit overzicht met de 20 tofste games die nog in 2014 moesten uitkomen was erg populair. Hierin worden onder andere games als GTA 5 en Far Cry 4 besproken, die toch wel bij de grootste games uit 2014 horen. Wil je zien welke toffe games er eind 2014 nog zijn uitgekomen, check dan vooral deze lijst!

13. GTA 5 cheats: De 5 leukste!

Op GTA 5 cheats is in 2014 aardig veel gezocht. Wij hebben niet alleen een overzicht van alle GTA 5 cheats gepubliceerd maar ook deze special met de vijf leukste GTA 5 cheats. Ga aan de slag met exploderende kogels of probeer eens te skydiven in onze GTA 5 special over cheats.

12. Top 10 beste PS4 games

Toen de PS4 bijna een jaar op de markt was hebben we een overzicht samengesteld met de top 10 PS4 games die er al uit waren gekomen. Daarin hebben we onder andere The Last of Us Remastered en Destiny besproken. Wil jij weten welke games er precies in dat lijstje staan, check dan onze top 10 beste PS4 games.

11. Dragon Age Inquisition Review

Na de flop Dragon Age 2, was Dragon Age Inquisition wel een lang verwachte RPG in 2014. Gamers keken hier erg naar uit en de recensie is dan ook erg veel gelezen. Wil jij weten wat wij van Dragon Age Inquisition vinden, check dan onze review!

10. Destiny Review

Destiny is een game waar heel veel mensen al een ruime tijd naar uit hebben gekeken. Een grote game van ontwikkelaar Bungie die veel tijd heeft gekost om te maken. Heb jij de game nog niet gespeeld? Check dan snel onze Destiny review om te kijken wat wij ervan vinden!

9. PSN en Xbox Live offline door Lizard Squad

De hackergroep uit de Verenigde Staten met de naam Lizzard Squad heeft de PSN en Xbox Live hack geclaimd. Daardoor konden veel gamers met de kerst niet online spelen of dingen aanschaffen in de PS Store of Xbox Marketplace. De problemen zijn inmiddels verholpen, maar er is wel veel naar gezocht.

8. De 6 heetste hoeren in games

Hoeren in games zijn goed vertegenwoordigd en daarom heeft Mariëlle voor jullie een special geschreven over de 6 heetste hoeren in games. Niet alleen in GTA zijn er namelijk hoeren te vinden, maar ook in Saints Row en Fallout. Ben je nieuwsgierig geworden naar de anderen? Check dan snel de special over de zes heetste hoeren in games!

7. PS3 inruilen voor PS4 bij Game Mania

Tegen de tijd dat de PS4 uit zou komen, kwam Game Mania met een mooie actie. Zo'n PS4 is namelijk erg leuk als hij nieuw is, maar ook duur. Wat is er dan mooier als je jouw PS3 kan inruilen voor een flinke korting op een nieuwe PS4? Dat is als je tenminse van je PS3 af wil.

6. Grand Theft Auto 5 Review

Grand theft Auto 5 is nog steeds ontzettend populair, en er wordt dan ook met smart gewacht op de langverwachte GTA heists. GTA 5 was al eerder speelbaar op de PS3 en Xbox 360 en is nu ook op de PS4 en Xbox One verkrijgbaar. De recensie is veel bekeken, maar is die nieuwe versie van GTA 5 het ook waard?

5. Hee! Waarom opeens betalen voor online PS4?

De PlayStation stond wel een beetje bekend om het gratis online spelen. Daar is met de PlayStation 4 verandering in gebracht en spelers zouden PS Plus moeten aanschaffen om online te kunnen spelen. Sony had hier haar redenen voor en zorgde ervoor dat PS4-gebruikers een PlayStation Plus-account nodig hebben.

4. De 20 beste PlayStation 4 (PS4) games

De PS4 heeft dit jaar aardig wat goede games erbij gehad, welke wij voor je op een rijtje hebben gezet. Wil je weten wat wij de 20 beste PS4 games vinden, check dan snel ons lijstje met onder andere Watch Dogs, inFamous Second Son en Tomb Raider!

3. Sonos PLAY:1, 3 en 5 Review - Prachtige audio-oplossing

Sonos is een bedrijf die zich richt op het aanbieden van zoveel mogelijk geluid en opties met zo min mogelijk kabels. Het zijn niet zomaar speakers en zien er ook nog eens heel modern uit. Heel goedkoop is het niet, maar in onze review lees je waarom wij het goede speakers vinden.

2. Dexter - Seizoen 8 Review - Een teleurstellend einde

De review van Dexter Seizoen 8 neemt je mee met de man die dood voor het goede. Hij vermoordt de bad guys en zorgt ervoor dat niemand er achter komt dat hij achter deze moorden zit. Slecht vindt hij het niet, aangezien deze vijanden allemaal iets slechts hebben gedaan. Of seizoen 8 het kijken waard is lees je in onze review!

1. De top 25 beste PS3 games

En dan de nummer één die het meest bekeken is in 2014. De top 25 beste PS3 games, waarin allerlei verschillende genres PS3-games in besproken worden. Voor ieder wat wil in deze lijst met PS3-games.