De top 25 beste PS3 games

25. LittleBigPlanet 2 (2011)

Toen LittleBigPlanet in 2008 voor de PlayStation 3 uitkwam, ontketende zich een ware revolutie op het gebied van level editing. Nog nooit konden gamers zó uitgebreid, gedetailleerd maar toch toegankelijk hun eigen levels en zelfs games in elkaar zetten.

Opvolger LittleBigPlanet 2 ging daar nog eens overheen, onder meer dankzij de toevoeging van een leukere verhalende modus en nóg meer mogelijkheden om je creatieve geest op los te laten. Zo kregen sommigen het voor elkaar om van de standaard platformlevels af te wijken en heuse driedimensionale first-person shooters te simuleren.

Nog steeds groeit de community van LittleBigPlanet 2 nog dagelijks met honderden door gamers gecreëerde levels.

Beste PS3 Games LittleBigPlanet 2

24. Borderlands 2 (2012)

De eerste Borderlands verraste in 2009 vriend en vijand door de zeer afwijkende grafisch stijl (extreem cartoony, cel shaded voor de ingewijden onder ons), gemixt met extreem bloederige gameplay, sadistische humor en de ontzettend uitgebreide mogelijkheden tot het customizen van je wapens en andere uitrusting.

Net zoals in het geval van LittleBigPlanet, bracht ook Borderlands 2 ons in 2012 voornamelijk meer van hetzelfde, maar wel in de categorie bigger, badder, better.

Beste PS3 Games Borderlands 2