Top 10 tofste Overwatch personages volgens jullie

  Overwatch is een van de meest populaire games van het moment, maar dat is ook niet zo vreemd als je ziet wat Blizzard afgeleverd heeft. Jullie hebben vorige week op de top 10 tofste Overwatch personages kunnen stemmen, en dit is het resultaat geworden!

  Van de 21 personages hebben wij de top 10 samengesteld die volgens jullie, de community, het tofste zijn. Lig er niet wakker van als je favoriet er niet tussen staat, want over het algemeen zijn alle Overwatch personages om door een ringetje te halen.

  10. Bastion

  Op de tiende plaats in de top 10 Overwatch tofste personages komt een mechanische held. Op het eerste gezicht lijkt hij een vredelievende Wall-E, met een vogeltje op z’n hand. Toch is Bastion in de juiste handen een badass moordmachine die hele teams in luttele secondes aan gort kan schieten. Het is ook niet zo vreemd dat hij een van de meest geliefde personages is, want als hij eenmaal in Transformer stijl in een tank verandert, is hij niet meer te stoppen.

  9. Mei

  Mei is in de gamewereld een verademing voor het vrouwelijke figuur. Dit keer niet de ‘ideale’ vrouwelijke vormen zoals games die altijd zo overdrijven, maar een dame zoals het merendeel van de bevolking. Gehuld in een dikke bontjas zorgt Mei voor een ijzingwekkende match, waarbij menig ijsmuur opgeworpen wordt om de wegen af te snijden. Dat Mei op de negende plaats van de top 10 Overwatch tofste personages beland, is absoluut geen slechte keuze van jullie!

  8. D.Va

  D.Va een diva? Als het aan dit toplijstje ligt wel! Jullie stemmen zijn geteld en ze heeft maar liefst een achtste plaats gehaald. Misschien omdat D.Va zelf ook een gamer is?

  D.Va is een enorm tof personage om mee te spelen. Een stoere meid in een battlemech die eens laat zien wat echte kracht is. Al met haar fusiekanonnen schietend, vliegt ze met deze robot over het veld, om vervolgens haar mechanische kameraad te doen ontploffen!

  7. Soldier 76

  Ook al ziet Soldier 76 er uit als een standaard personage, zijn coolheid liegt er niet om. Hij is het type dat van een explosie wegloopt zonder om te kijken, met stijlvolle bril en al. Na het activeren van de ultieme vaardigheid kan je door dat handige accessoire ook niet meer missen met schieten. Je schietijzer is een machinegeweer en raketwerper ineen, hoe vet wil je het hebben?

  6. McCree

  Een jongere Clint Eastwood met een arsenaal aan flashbangs, McCree is de favoriet van iedereen die liever cowboy speelde dan indiaan. McCree is zelfs zo sterk, dat zijn combo van fan the hammer veranderd wordt. Tegen die tijd blijft het een prachtig plaatje om een echte shootout van het Wilden Westen te houden. Dat deuntje alleen al, als je deadeye activeert, zorgt voor een solide plek in deze top 10 tofste Overwatch personages.

  5. Hanzo

  De geest van een draak gebruiken om je vijanden te verpulveren is inderdaad wat Hanzo doet. Deze boogschutter is een van de lastigste personages om onder de knie te krijgen, omdat een pijl en boog natuurlijk niet gelijk staat aan een machinegeweer. Daarnaast kent Hanzo ook een diepgaand achtergrondverhaal. Volgens jullie komt Hanzo op een vijfde plaats in de top 10 tofste Overwatch personages.

  4. Widowmaker

  Over achtergronden gesproken, Widowmaker valt daarmee ook behoorlijk op. Ze is namelijk gehersenspoeld om vervolgens haar eigen man naar het hiernamaals te helpen, vandaar ook haar Overwatch naam. Uitgerust met een sniper kan ze het gevecht van een lange afstand terroriseren in een regen aan headshots. Mocht het haar even iets te warm onder de voeten worden, dan biedt haar enterhaak nog genoeg mogelijkheden om weg te komen.

  3. Genji

  Aangekomen bij de laatste 3 uit de top 10 tofste Overwatch personages, starten we met Genji. Als half mens, half robot en honderd procent ninja, weet Genji prima huis te houden. Er zijn maar weinig types indrukwekkende dan ninja’s en die mening lijken jullie te delen. Met een katana en ongelimiteerd aantal werpsterren is Genji de schrik van alle vijanden.

  2. Tracer

  Wees niet bang, het icoon van Overwatch is ook aanwezig in de top 10 Overwatch personages. Het Britse accent, de flitsend snelle gameplay en haar vaardigheid om terug de tijd in te gaan alsof er niks gebeurd is. Allemaal erg handig als je opeens een hoek om loopt waar een geheel team aan Bastions je staat op de wachten. Niet alleen Overwatch heeft Tracer omarmd, want jullie hebben haar volgens de poll ook in de harten gesloten.

  1. Reaper

  De macho der macho’s staat op nummer één in de top 10 tofste Overwatch personages. Het overgrote deel van de stemmen is naar Reaper gegaan, de mysterieuze moordenaar. Dit personage is een met de schaduwen en kan vanuit de meest onverwachte hoeken toeslaan. Maar als hij eenmaal bij je staat met zijn shotguns, dan is het licht snel gedoofd.

  Nu weten jullie ook weer welke personages in de smaak vallen bij de XGN.nl community. Nu wordt het weer tijd om terug te gaan naar het slagveld. Succes en behaal die Play of the Game!

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.