Top 10 Steam Summer Sale 2017 deals

  De Steam Summer Sale 2017 is op 22 juni van start gegaan. Er zijn in totaal 19.432 games met flinke kortingen die wel oplopen tot 80%. Deze deals mag je zeker niet missen.

  10. F1 2016

  Beleef je eigen race-ervaring in F1 2016. Kruip in de legendarische raceauto’s van teams als bijvoorbeeld Ferrari, Red Bull en McLaren. Werk samen met je agent, technicus en team om je auto te ontwikkelen.

  Bepaal op welke ontwikkelingen je je richt door ontwikkelingspunten te verdienen in de vrije trainingen. De vrije trainingen bedoeld om bijvoorbeeld de baan te kunnen verkennen. Tijdens deze levensechte game rij je voor de race een opwarmronde, zo warmen de banden op en kan je een perfecte start maken wanneer de lichten uitgaan.

  Stap in je eigen race auto en scheur weg voor maar €14,99. De game kreeg een 9 in onze F1 2016 review.

  9. Mafia 3

  Mafia 3 is het derde deel uit de beruchte maffiaserie van 2K. Na het zeer goed ontvangen eerste én tweede deel waren alle ogen gericht op deel drie. Deze game had een nieuwe hoofdrolspeler: Lincoln. Helaas pakte het allemaal niet zo lekker uit en was de release voor veel fans teleurstellend. Het haalde simpelweg dié kwaliteit niet van deel twee.

  Toch staat die in deze lijst. Inmiddels is de game gepatcht en voorzien van DLC en loopt die beter dan tijdens de release. En als je het spel los ziet van de eerdere delen, zul je merken dat je toch nog een hoop plezier kan beleven. Lekker rond scheuren in auto’s en geregeld wat schieten in een shoot-out is zo gek nog niet!

  Beleef voor €14,79 deze game, haal hem nu binnen op Steam.

  8. Hollow Knight

  Deze indie game die 2D animatie met een vloeibare en bekwame gameplay combineert. In Hollow Knight, verken en vecht je door een prachtige, verwoeste wereld van insecten en helden. Ontwaak je monsterlijke vijanden, ontmoet vreemde personages en ontdek je verborgen geheimen. De game is ontwikkeld door Team Cherry en werd uitgebracht op 24 februari 2017.

  Er zijn meer dan 130 vijanden, 30 bosses en prachtig geschilderde landschappen die een uniek gevoel geven aan de game. Als de Hollow Ridder, doorloop je de dieptes van een vergeten koninkrijk en ontrafel je de mysteries die er spelen.

  Verken de levendige grotten gevuld met rare wezens, die allemaal met de hand in een traditionele 2D-stijl zijn geanimeerd. De soundtracks in de game geven voor een extra intense game-ervaring die je niet mag missen.

  Grijp nu Hollow Knight voor maar €9,89 en kies je eigen paden, welke vijanden je aangaat en vind je weg door de duistere grotten.

  7. Dishonored 2

  Dishonored 2 is een first-person stealth game waarin er na een wereldwijde opstand de troon van de keizerin is gestolen. Nu moeten zij en Corvo Attano naar de stad Karnaca reizen op zoek naar de sleutel die haar krachten weer herstellen.

  Inmiddels kun je nu met twee verschillende karakters spelen. Corvo Attano, de hoofdrolspeelster van Dishonored en Emily Kaldwin, keizerin van de Empire of the Isles. Ze hebben allebei hun unieke krachten. En de vraag is dan ook welke speelstijl jij hanteert zodra je gaat spelen. We waren zeer lovend over de game in onze Dishonored 2 review.

  Help zelf de keizerin voor €19,99 met het terugkrijgen van haar krachten.

  6. Dark Souls 3

  Dark Souls 3 is dé game die mensen willen spelen die zichzelf als hardcore gamer beschouwen. Voor From Software begon het eigenlijk heel klein met Demon’s Souls. Inmiddels weten we allemaal dat met de Dark Souls serie er heel wat meer harten zijn gestolen en de games op meer platformen zijn verschenen! Goed nieuws, want Dark Souls 3 is een topper van formaat.

  Net zoals in de vorige delen neem je het op tegen allerlei vijanden, groot en klein, en draait alles maar om één ding: een flinke dosis geduld. Want één stapje verkeerd en je ziet wéér in je scherm staan “You Died”. Onze Jimmy beoordeelde deze moeilijke game met maar liefst een 8.5 en omschreef het als “Een trektocht naar de uithoeken van waanzin!”

  Durf jij het aan? Scoor de game voor €23,99 in de Steam store.

  5. Middle-earth: Shadow of Mordor

  Tijdens deze Middle-earth: Shadow of Mordor speelt de gamer als Talion, een dappere jager van Gondor. Talions familie werd voor zijn eigen ogen vermoord net voordat hij zelf ook gedood werd. Door de Spirit of vengeance komt Talion weer to leven en heeft als doel iedereen te vermoorden die hem kwaad heeft gedaan.

  Tijdens de zoektocht van zijn persoonlijke wraak verken je de wereld in third-person door te lopen, op monsters te rijden of te reizen via de Forge Towers, die dienen als snelle reispunten. De speler heeft de vrijheid om side quests te spelen en rond Mordor te zwerven, met speciale activiteiten om specifieke flora te verzamelen of op bepaalde wezens te jagen.

  Beleef de vrijheid die je krijgt tijdens het spel voor maar €3,99.

  4. Assassins Creed Syndicate

  In deze open world assassins game bestuurt de speler de tweeling Frye. De tweeling, Evie en Jacob Frye, denken allebei anders over, eigenlijk alles. Het verhaal van de game speelt zich af in Londen tijdens de Industriële revolutie in 1868. Wanneer de Frye tweeling in opstand komt tegen bazen die kinderen uit buiten en de Tempeliers, volgt een groot deel van het volk al snel.

  Tijdens het spel kan je Londen verkennen in details, schatkisten vinden en ontmoet je historische personages. De speler ontmoet historische personages zoals Darwin, Dickens en koningin Victoria.

  Laat voor slechts €19,99 ook je stem horen tijdens de Industriële revolutie.

  3. Life is strange

  Life is strange is een episodische game, die overigens nu gratis te spelen is voor PlayStation 4 eigenaren. In de game, die in totaal vijf episodes bestaat, kruipen spelers in de rol van Max. Een wat onzeker meisje dat rondloopt met een fotocamera en allerlei vreemde dingen meemaakt. Er is een meisje van school verdwenen en samen met Chloe Price, gaat Max, op zoek naar het mysterie.

  In deze zoektocht kan ze spelen met de tijd, iets wat een belangrijk aspect vorm voor de gameplay van het spel. Wij beoordelen de episodes met zeer hoge cijfers. Goed nieuws voor de fans: wat er is alweer een nieuw deel in aantocht!

  Je kan Life is strange voor €4,99 in de Steam store kopen.

  2. GTA V

  Het verhaal speelt zich af in Los Santos waar Michael De Santa, een ex-crimineel, naartoe is verhuisd nadat hij een deal heeft gemaakt met de FBI. Michael is gedwongen om terug te keren naar het criminele leven zodra hij aan de verkeerde kant staat van Martin Madrazo, een Mexicaanse kartelleider.

  Tijdens de game ontmoet Michael, Franklin Clinton, een jonge man met grote ambities. Hij helpt Michael en de twee vormen een hechte band. Wanneer ze een sieradenwinkel beroven komen ze in contact met Michaels ex-partner Trevor Philips, een mentaal onstabiele man die voornamelijk dealt in drugs en wapens. Alle drie de personages zijn speelbaar.

  GTA V is nu met 50 procent korting te krijgen op Steam, nu kan je Los Santos dus al runnen voor €29,99.

  1. The Witcher 3: Wild Hunt

  Kruip in de huid als Geralt of Rivia, een witcher, in actie role-playing game met een gigantische open wereld. Geralt is een bounty hunter die zich bevindt in een monster besmette wereld waarin hij nodig is. Hij moet op monsters jagen die de samenleving bedreigen en er is altijd genoeg werk te doen! Hij is niet vies van geld, en niet van vrouwen.

  Als een monster hunter krijgt de speler beschikking tot een uitgebreid arsenaal aan wapens. Van zwaarden en bijlen tot kruisbogen, naar een unieke uitrusting die beschikbaar is van alleen de beste vakmensen.

  Dankzij zijn opleiding in alchemie kan Geralt zeldzame kruiden langs zijn pad verzamelen en gebruiken om speciale, zeer giftige potions te brouwen. De drankjes geven speciale vaardigheden waardoor het mogelijk is om bijvoorbeeld te kunnen zien in het donker en sneller te kunnen bewegen.

  Voor maar €17,99 kan je nu zelf op monsterjacht gaan.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.