Top 10 Overwatch Play of the Game clips voor de Sony Plusmoments

Article
zaterdag, 11 juni 2016 om 11:01
xgn google image
Sony is afgelopen week gestart met een pilot om haar PlayStation 4 gebruikers te belonen voor het uploaden van coole game clips. De top 3 uit iedere categorie wint leuke gadgets. Overwatch komt ongetwijfeld ook voorbij en daarom hebben wij vast clips geselecteerd van spelers die een goede kans maken in deze top 10 Overwatch Play of the Game clips.
De nieuwe actie van Sony heet Plusmoments en wordt momenteel getest in het Verenigd Koninkrijk. Spelers kunnen met één druk op de share knop van hun PlayStation 4 controller hun game clip uploaden naar YouTube en meedoen aan de contest. De achterliggende gedachte van Sony is om meer game clips online te krijgen en de community meer te betrekken in het delen van video’s. Er tegenover staat dat spelers iedere maand leuke goodies kunnen verdienen hiermee.
Iedere maand staan er drie nieuwe games centraal met ieder drie uitdagingen. Zo is het deze maand de beurt aan FIFA 16, Black Ops 3 en Uncharted 4. Spelers kunnen game clips uploaden voor bijvoorbeeld ‘mooiste goal buiten de 16’ of ‘beste headshot’. Aan het einde van de maand beslist Sony wie er met de prijzen, zoals speciaal Uncharted 4 artwork of een Black Ops 3 mini-koelkast, aan de haal gaan.
De verwachting is dat dit concept binnenkort verder uitgerold wordt en spelers over de rest van de wereld ook mee kunnen dingen naar de prijzen. Ook Overwatch zal ongetwijfeld haar opwachting maken als game in het lijstje van Sony, zeker aangezien Overwatch een super snelle multiplayer game is en het de mooiste plays na afloop van ieder potje al laat zien. Ook al is de game pas net uit, er zijn al genoeg game clips die volgens ons mee zouden doen om de prijzen. Daarom vind je hier de top 10 Overwatch Play of the Game clips die serieuze uitdagers zijn.

10. Timo Kettunen - McCree

We trappen deze top 10 Overwatch Play of the Game clips af met McCree. De speler laat de ult van de cowboy op en wordt precies op het juiste moment gelanceerd. Vanuit de andere hoek weet hij het schild van Reinhardt te omzeilen, om vervolgens de ult met dodelijke precisie af te vuren en een triple kill te pakken.
92313

9. Spiritfan – Junkrat

Op deze clip is te zien hoe de speler de ult van Junkrat, een explosief wiel, naar binnen rijdt in een klein kamertje. Hij pakt hiermee een triple kill op. Nu is dit niet zo bijzonder, maar de precisie waarmee hij de vierde vijand de lucht in vuurt en afschiet alsof hij aan het kleiduif schieten is, des te knapper.
92314

8. Juliesss - Tracer

Juliesss maakt in deze Overwatch Play of the Game clip goed gebruik van de skillset van Tracer. Ze springt vol goede moed middenin het team van de tegenstander, laat een bom achter en gaat met één klik terug naar haar vorige positie. Hier ziet ze vol genoegen hoe het hele team op wordt geblazen en ze een vierspeler multikill krijgt. Wie zei dat vrouwen niet konden gamen?
92315

7. Aqualagunar – McCree

Deze speler wacht tot de Reaper van de tegenstander voor zijn neus is geteleporteerd. Hij stunt hem direct en laat de tegenstander volledig kansloos als hij hem binnen no-time vol schiet met de kogels van de Desert Eagle. Vervolgens legt de cowboy aan voor Dead Eye, de ultimate van McCree, en schiet hij als een ware Lucky Luke nog eens vier man af. Het perfecte voorbeeld van hoe je deze hero moet spelen.
92316

6. Log out of Google - Roadhog

Log out of Google laat in zijn game clip zien dat het niet altijd nodig is om een ‘attacking’ hero te zijn om een toffe clip te maken. Hij laat in tien seconden tijd zien wat de tank allemaal in huis heeft. Hij begint met de ult en doorzeeft de tegenstander met lood. Vervolgens grijpt hij er nog één bij de strot met zijn ketting om haar af te knallen met zijn shotgun.
92317

5. Blizzleon - Tracer

Blizzleon doet een zelfde soort actie als we op nummer 8 zagen. Hij boost twee keer vooruit om een een bom achter te laten op de turret van de tegenstander die op het plein geposteerd staat. Vervolgens gaat hij enkele seconden terug in de tijd met de ability van Tracer en wacht hij rustig af tot zijn bom tot ontploffing komt. Met succes, want hij weet vier man de dood in te jagen.
92318

4. Majed ehy ehy - Hanzo

Deze speler gebruikt de ult van Hanzo niet heel sterk, zeg gerust slecht. Of laten we het er gewoon op houden dat hij de tegenstander probeert te ‘zonen’. Maar vervolgens weet hij wel met de pijl en boog van Hanzo de ene na de andere tegenstander aan zijn killstreak toe te voegen. Zo weet hij in totaal vijf keer aan te leggen en de pijlen met enkele headshots af te vuren.
92319

3. Tseini - Widowmaker

Tseini laat in deze clip even zien hoe je met een sniper hoort te spelen in Overwatch. Hij maakt handig gebruik van de ability van Widowmaker om zichzelf in een goede positie te manoeuvreren. Vervolgens weet hij met dodelijke precisie drie kogels af te vuren en evenzoveel mensen naar het hiernamaals te sturen. Als klap op de vuurpijl maakt hij ook nog even een jumpshot met de vrouwelijke scherpschutter.
92320

2. Kayon – D.Va

In het begin lijkt deze game clip niet goed af te lopen voor de speler als hij wordt gehookt door een Roadhog. Maar juist dit brengt deze D.Va in de perfectie positie om haar ult recht de lucht in de vuren. Ze neemt zelf snel de benen en wacht tot haar robot inslaat als een atoombom. De gevolgen van deze aanslag zijn voor iedereen waar te nemen, als er een quadrakill in de killfeed komt te staan.
92321 1

1. Invenbroad - Tracer

Tracer is geen onbekende van deze top 10 Overwatch Play of the Game clips, maar deze clip van Invenbroad spant toch wel de kroon. Hij weet een goede flank op te zetten om vervolgens de ult te planten en met één van haar ability’s weer uit de fight te komen, zoals we dat ook in clip 8 en 5 zagen. Hij maakt hiermee een pentakill, wat op zichzelf staand al een hele prestatie is, maar de viering erna maakt de clip echt helemaal af.