Top 10 Netflix series downloaden - Pareltjes die niet offline bekeken kunnen worden

  Urenlang bingewatchen doen we tegenwoordig maar al te graag. Alleen heb je tijdens het reizen naar bijvoorbeeld je werk ook wel eens zin om je favoriete serie te kijken. Om niet je hele databundel er doorheen te jagen is het dan nodig om series te downloaden op Netflix en helaas kan dat niet bij alles. Hier onze top 10 series die je niet kunt downloaden op Netflix.

  Universal Pictures

  10. Chewing Gum

  De Britse sitcom Chewing Gum, die het leven van Tracey, haar vrienden, familie en natuurlijk haar vriendje beschrijft is in 2015 uitgebracht op Netflix. Als je besluit om Chewing Gum te gaan kijken zou je hiervoor echt thuis moeten blijven. De serie is namelijk niet te downloaden om offline te bekijken. Wees wel gerust, want de serie heeft maar twee seizoenen met ieder 6 afleveringen.

  Tracey Gordon, een religieus meisje die in een winkel werkt, wil meer in haar leven, vooral op seksueel gebied. Dus ze gaat op onderzoek uit. Dit loopt vaak uit tot ongemakkelijke en hilarische momenten in de serie. Chewing Gum is een tussendoortje waar je makkelijk en snel doorheen komt.

  9. Please Like Me

  De Australische komedie Please Like Me, die zijn release had in 2013, vertelt het verhaal van Josh, een sexueel gefrustreerde jongen die op zoek gaat naar zijn eigen identiteit. Zelf weet hij ook niet wat en wie hij moet doen in het leven en dit geeft vaak hilarische en ongemakkelijke beelden. Please Like Me telt vier seizoenen waarvoor je toch echt thuis voor moet blijven, maar dat is niet zo'n probleem. De afleveringen duren ongeveer een half uur per stuk en zijn makkelijk om even snel te kijken, maar je moet dus wel een andere serie downloaden die je wel in de trein kan kijken.

  De platte Australische humor van Please Like Me is hilarisch, maar soms moeilijk te volgen. Sommige grappen kun je namelijk echt alleen begrijpen als je in Australië woont of iets hebt met het land. Net zoals je Nederlandse gezegdes uit gaat leggen in het Engels, niemand snapt er wat van.

  8. New Girl

  Nadat Jess haar vriend betrapt met een ander meisje gaat zij op zoek naar een andere woonruimte. Na deze zoektocht komt zij in een appartement te wonen, samen met drie vrijgezellen mannen die allemaal hun eigen problemen met zich meebrengen. De stereotype mannen laten haar bij hun wonen wanneer zij vertelt dat zij zogenaamd bevriend is met bekende modellen.

  De drie mannen die allemaal raar zijn op hun eigen manier moeten wel even wennen aan het rare en vaak emotionele gedrag van Jess wat hilarische fragmenten oplevert. New Girl is vanaf seizoen twee te kijken op Netflix, alleen niet offline.

  7. Spartacus

  Spartacus Blood and Sand is geïnspireerd op het historische figuur Spartacus, een Thracische gladiator die een gigantische slavenopstand leidde in 71 voor Christus, en is al vanaf 2010 op Netflix te zien. De vier seizoenen tellende serie bracht zijn vierde en dus laatste seizoen in 2012 uit. Spartacus is al lang te bekijken op Netflix, alleen kan de serie, waarin afgewisseld wordt tussen een dikwijls bloedbad of goedgeplaatste haremscène, niet offline worden gekeken.

  De serie was al eerder te zien op RTL 5, maar wordt tegenwoordig niet meer uitgezonden. Thuisblijven is het dus ook voor deze serie. De complete 4 seizoenen van Spartacus Blood and Sand zijn te kijken op Netflix.

  6. Luther

  De Britse psychologische politieserie met Idris Elba in de hoofdrol werd uitgebracht op 4 mei 2010. De toewijding van John Luther (Idris Elba) aan zijn werk is bewonderenswaardig, maar is zodanig hoog dat dit ten koste gaat van zijn geliefden en medewerkers. Hierdoor creëert hij veel vijanden, ook binnen het politiecorps.

  De serie Luther is ijzersterk en heeft maar liefst vier seizoenen op Netflix staan, alleen zijn deze helaas niet offline te bekijken. Het is dus thuisblijven geblazen voor deze serie, die overigens wel echt de moeite waard is.

  5. American Horror Story

  De Amerikaanse dramaserie American Horror Story heeft nog maar twee seizoenen op Netflix staan, maar dat maakt niet uit, want alle seizoenen staan los van elkaar en vertellen een eigen verhaal. Opmerkelijk is wel dat bij elk seizoen veel van dezelfde acteurs worden gebruikt. Ben je er net aan gewend geraakt dat een bepaald persoon een moordlustige psychopaat speelt, moet je hem het volgende seizoen zien spelen als een zombie-clown die iedereen opsluit om mee te spelen.

  Het tweede seizoen Asylum brengt een mix van bovennatuurlijke gebeurtenissen en psychologische oorlog tussen de bewoners en personeel van een psychiatrische instelling. Het tweede en tegelijkertijd laatste seizoen dat op Netflix te zien is, is Freak Show. Een reizend circus vol gruwels is het middelpunt van een reeks angstaanjagende moorden. De politie blijft er steeds vanuit gaan dat deze freaks er iets mee te maken hebben, omdat ze er raar uitzien. De daadwerkelijke dader kan rustig zijn gang gaan, ten koste van de slecht begrepen freaks.

  4. Touch

  Een alleenstaande vader, een autistische jongen en een reeks gebeurtenissen die op het eerste gezicht helemaal niks met elkaar te maken hebben. Touch gaat over de relatie tussen Martin en zijn 11 jaar oude zoon genaamd Jake. Volgens een professor is Jake niet autistisch, maar kan hij mysterieuze patronen zien die toekomstige gebeurtenissen voorspellen.

  De niet pratende zoon communiceert met patronen die alleen hij kan zien. De twee seizoenen op Netflix tellen allebei dertien afleveringen van ongeveer drie kwartier. Helaas is Touch alleen niet te downloaden op Netflix, maar dat is misschien maar goed ook. Soms zijn er namelijk wat momenten waarbij je even een traantje moet wegpinken en dat doe je liever niet in een trein vol onbekenden.

  Netflix

  3. Modern Family

  De familie Pritchett-Dunphy-Tucker kampt met normale hedendaagse familieproblemen. De één heeft tienerkinderen die niet in toom zijn te houden en de ander heeft moeite met het opvoeden van hun geadopteerde Vietnamese dochter. Met de hilarische en soms emotionele afleveringen van Modern Family kun je urenlang voor de buis gekluisterd zitten. Helaas kan je deze serie niet doorkijken in de trein. De vier seizoenen die op Netflix staan zijn helaas niet offline te bekijken.

  Op het moment zijn seizoen vier tot en met zeven te bekijken op Netflix, waarop de eerste en nieuwste seizoenen nergens te vinden zijn. Gelukkig is het niet hoognodig om alles in bepaalde volgorde te kijken, aangezien elke aflevering een eigen verhaal vertelt.

  2. Bordertown (Sorjonen)

  Detective Kari Sorjonen verhuist met zijn vrouw en dochter naar Lappeenranta, een kleine stad dichtbij de Fins-Russische grens. Hier zoekt hij rust om meer tijd met zijn familie door te brengen. In dit stadje neemt hij een nieuwe baan aan bij de afdeling zware criminaliteit en krijgt hij te maken met verschillende moordzaken. De twee seizoenen van Bordertown zijn te kijken op Netflix, alleen niet offline.

  Heb je zin in een keer iets anders? Dan kun je ongeveer 21 uur gaan genieten van deze Finse misdaadserie die in 2016 zijn eerste aflevering uitbracht. Bordertown kwam in 2017 naar Netflix.

  IMDB

  1. Hannibal

  De Amerikaanse psychologische horror-thriller focust zich op de relatie tussen FBI special investigator Will Graham en Dr. Hannibal Lecter, forensisch psyholoog. Lecter werkt samen met de FBI, maar is in het geheim een kannibalistische seriemoordenaar die de FBI van binnenuit wilt manipuleren. De drie seizoenen van Hannibal zijn om van te genieten op Netflix en is een pareltje dat het waard is om gezien te worden. Helaas moet je dan wel lekker thuis blijven, aangezien deze serie ook niet offline te bekijken is op Netflix.

  Het derde seizoen werd in 2014 aangekondigd, waarna ook bekend werd gemaakt dat dit het laatste seizoen van de serie zal zijn. Gelukkig kunnen we wel volop genieten van de drie wel bestaande seizoenen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.