Foto: NBC

Mikkelson is al jaren optimistisch over het vervolg van Hannibal, maar het lijkt voor alsnog niet te deren. De serie is sinds 2015 al niet meer op televisie te zien. Wel is de serie Hannibal te zien op Netflix, maar ook deze streaming service weigert het volgende seizoen verder over te nemen en verder te produceren. Het lijkt er dus niet op dat Hannibal snel weer een vervolg zal gaan krijgen.

Mikkelsen laat verder weten dat als de serie Hannibal nog een nieuw seizoen krijgt, dat hij er alleen aan mee wil doen als producer Bryan Fuller eraan meewerkt. Deze producer en schrijver heeft onder andere ook meegewerkt aan de eerder gemaakte seizoenen van Hannibal. De producer heeft dan ook eerder details vrijgegeven over seizoen vier van Hannibal, maar hiermee is niks gedaan.

Mads Mikkelsen goede Hannibal in de serie?

We hebben al eerder kunnen zien hoe Mikkelsen de beruchte kannibaal Hannibal heeft gespeeld in de serie. Toch focuste de serie zich niet compleet op het leven van Hannibal. Het gaat er vooral in de serie om hoe de FBI een van de zogeheten beste Netflix villains te pakken kunnen krijgen.

In Hannibal helpt docent Criminologie Will Graham de FBI tijdens haar zaken. Graham kan namelijk bij ieder plaatsdelict gaan staan en daarmee perfect nagaan hoe de moord is gepleegd. Helaas is deze gave niet alleen een gift, maar ook een vloek. Dit zorgt er namelijk voor dat Graham vreselijke nachtmerries, blackouts en waanbeelden krijgt.

Om hiermee om te leren gaan gaat hij naar een psycholoog, Dr. Hannibal Lecter. Wist Graham maar, dat niet alles is wat het lijkt. Lecter is namelijk niet compleet eerlijk over wie hij is en dit zorgt voor problemen en gruwelijke gebeurtenissen.

Of het vierde seizoen nog zal verschijnen is nog maar de vraag, maar veel fans hopen nog steeds erop dat ze Will Graham en Hannibal Lecter nog terug zullen zien in deze spannende serie.