Dit zijn de Borderlands 3 release verwachtingen van Gearbox tijdens Pax East

  Gearbox heeft in de afgelopen tijd een aantal tweets geplaatst, waarin zij meerdere games hebben geteased. De eerste foto liet weten dat er tijdens Pax East veel staat te gebeuren rondom Borderlands, maar ook andere titels. Lees hier alle verwachtingen rondom de Borderlands 3 release.

  5. Penn & Teller game

  Naast de release van Borderlands 3 bracht Gearbox in zjn laatste tweet een foto naar buiten wat hint naar een totaal andere game. De tweet gaat gepaard met een foto, waar alleen een ampersand in te zien is. Na deze foto gezien te hebben lijkt dit extreem veel op het logo van Penn & Teller, twee beroemde illusionisten.

  Penn & Teller hadden in 1995 al een videogame genaamd: Penn & Teller’s Smoke and Mirrors. Of deze tweet daadwerkelijk hint naar een Penn & Teller titel is niet zeker. De ampersand is wel direct uit het logo van het stel te halen, dus waarschijnlijk kunnen we tijdens Pax East iets verwachten rondom dit illusionistenduo.

  4. Borderlands remaster

  In totaliteit heeft Gearbox vier teasers naar buiten gebracht die wijzen op nieuwe titels. Twee hiervan wijzen op Borderlands games die op Pax East bekend worden gemaakt, waaronder een release van Borderlands 3. Naast een nieuwe Borderlands titel zou het ook een zeer goede zet zijn om oude titels opnieuw uit te brengen.

  Zo zouden we het meer dan fijn vinden als de eerste Borderlands titel misschien een remaster zou krijgen. Hier is geen enkele aanwijzing voor, maar we kunnen altijd blijven hopen. Borderlands was natuurlijk wel de eerste van een reeks aan geweldige games als Borderlands 2 en The Pre Sequel. Nu deze laatste twee titels op current-gen consoles te spelen zijn via The Handsome Collection, zou het een logische stap zijn als de eerste Borderlands deze collectie komt aanvullen.

  3. Naamloze titel

  In de tweede teaser van Gearbox kregen we een beeld wat niemand echt bekend voor komt. We zien hier een uit elkaar gehaalde robot op een operatietafel. De gehele setting schreeuwt robots en een futuristische omgeving. Waarschijnlijk zal deze nieuwe titel een grote focus hebben op robots.

  Niks is verder zeker rondom deze titel. Wat de setting zal zijn en wat voor soort game het zal zijn. Hiervoor moeten we toch echt wachten op Pax East, wanneer dit op 28 maart 2019 begint.

  2. Borderlands 2 Nintendo Switch versie

  Misschien één van de meest zekere voorspellingen naast de Borderlands 3 release. In één van de teasers van Gearbox zien we een wazig beeld van wat duidelijk Borderlands 2 is. Hier zien we Maya, één van de speelbare personages in de game die voor een bekende plaats uit Borderlands 2 staat. Borderlands 2 is nu te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC, maar de Nintendo Switch is hier nog niet in te vinden.

  De teaser van Borderlands 2 wijst er waarschijnlijk op dat deze game naar de Nintendo Switch komt. Dit is natuurlijk speculatie, maar wat zou er anders rond Borderlands 2 bekend moeten worden? Het zou ook kunnen zijn dat er gloednieuwe DLC komt voor de titel, maar voor de Switch eigenaren zou Borderlands 2 een godsgeschenk zijn.

  1. Borderlands 3

  De Borderlands 3 release is natuurlijk wel de grootste teaser die we hebben ontvangen. De allereerste foto op Twitter laat een bord langs de weg zien, waar we een groot bord naast de snelweg zien. Hier staat met grote letters ‘March 28, Boston’ op.

  De foto is geheel in de stijl van Borderlands. Aangezien we hierna een teaser van Borderlands 2 kregen, is de kans groter geworden dat we Borderlands 3 gaan zien op Pax East. Hoe deze nieuwe game eruit gaat zien en of dit wel Borderlands 3 is gaan we op de 28ste zien. Gearbox heeft in ieder geval wel genoeg om bekend te maken, dus maak je borst maar nat voor veel nieuwe titels.

  Borderlands 3 release gepaard met meerdere titels

  Naast Borderlands 3 kunnen we meerdere titels van Gearbox verwachten tijdens Pax East. In deze lijst lees je de meest waarschijnlijke voorspelling voor dit evenement. Wat verwacht jij van de presentatie van gearbox? Laat het ons weten in de comments.

  Borderlands 2

  Verkijgbaar vanaf 21 september 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.