Top 10 hoogtepunten E3 2014 Sony PlayStation persconferentie

Article
dinsdag, 10 juni 2014 om 13:45
xgn google image
Voor de nachtbrakers en diehard gamers was om drie uur midden in de nacht de E3 persconferentie van Sony. Ondanks het late tijdstip bleven veel fans tot diep in de nacht wachten. Voor degene die het allemaal hebben gemist stelt XGN een top tien samen met de hoogtepunten. In het kader van beter laat dan nooit!
Door het tijdverschil kon niet iedereen live meegenieten van de grootse onhullingen die Sony deed tijdens de E3. Een releasedatum voor The Last of Us: Remastered verscheen en LittleBIGPlanet 3 ziet het levenslicht. Daarnaast komen er nieuwe titels zoals Let It Die en Bloodborne deze kant op.
Om onze lezers weer helemaal up-to-date te brengen van alle aankondigen stellen wij hier een top tien hoogtepunten samen van wat er gisternacht allemaal is gebeurd. Lees in je eigen tempo de lijst door en je bent weer helemaal bij.
e3 top 10 hoogtepunten sony persconferentie 3221

10. Nieuw design voor DualShock 4-controller

De nieuwe controller draagt de naam Urban Camouflage DualShock 4 en bevat, zoals de naam al doet vermoeden, een camouflagepatroon. Het is niet duidelijk of de controller samen met een bundel verschijnt. De draadloze controller is vanaf de herfst verkrijgbaar voor een adviesprijs van 59 euro.
e3 top 10 hoogtepunten sony persconferentie 3222

9. Bloodborne aangekondigd

Begeef je met Bloodborne in een wereld vol moordlustige monsters en zombies. Jij neemt de rol aan van een dappere man, in een regenjas, die probeert te overleven. Met zijn mechanische zeis houdt hij vijanden op een afstand. Met behulp van een enge sfeer belooft Bloodborne een gruwelijke game te worden.
e3 top 10 hoogtepunten sony persconferentie 3223

8. Let It Die

De persconferentie van Sony blijft bij het horror-thema, want Let It Die is een volgende nieuwe titel voor de PlayStation 4. Het is van dezelfde makers als van Lollipop Chainsaw en dat is te zien aan de gruwelheden en vage acties in bovenstaande trailer. Iemand krijgt een vlammenwerper in zijn gezicht en ondertussen slachten vreemd geklede mensen elkaar af op uiteenlopende manieren.
e3 top 10 hoogtepunten sony persconferentie 3224

7. The Last of Us: Remastered krijgt releasedatum

Voor PlayStation 4-eigenaren is er goed nieuws, want de definitieve verschijningsdatum voor de opgepoetste versie van The Last of Us verschijnt op 30 juli. De game komt samen met de de downloadbare content The Last of Us: Left Behind en spelers kunnen van de prachtige beelden genieten in 1080p en met 60fps.
e3 top 10 hoogtepunten sony persconferentie 3225

6. Grand Theft Auto V komt naar PS4

Verschillende keren doken er geruchten op van een mogelijke GTA V release voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Tijdens de persconferentie van Sony komt er na maanden speculatie eindelijk duidelijkheid. De game verschijnt tijdens herfst van dit jaar in een nieuw jasje voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
e3 top 10 hoogtepunten sony persconferentie 3226

5. Gameplay trailer voor The Order: 1886 onthuld

Een gloednieuwe trailer voor The Order: 1886 werd tijdens de presentatie getoond. Diverse mensen vechten voor hun leven en daarbij moeten zij zoveel mogelijk mutanten doden, voordat zij zelf slachtoffer worden van een infectie. Het is aan jouw de taak om te overleven in een wrede wereld.
e3 top 10 hoogtepunten sony persconferentie 3227

4. Dead Island 2 aangekondigd

Dead Island krijgt begin volgend jaar een vervolg met Dead Island 2. De zombies zijn terug van weggeweest en jij moet zien te overleven door de gemuteerde wezens op afstand te houden. De PlayStation 4-versie van het spel kent exclusieve gamecontent. Bekijk hierboven de E3 trailer van de game.
e3 top 10 hoogtepunten sony persconferentie 3228

3. LittleBIGPlanet 3 onthuld

Stap samen met Sackboy op een groots avontuur in LittleBIGPlanet 3. Het derde deel komt samen met nieuwe speelelementen en nieuwe karakters. De levels kennen meer diepte en een walljump is voortaan mogelijk. Oddsock, Toggle en Swoop vergezellen Sackboy tijdens diverse missie.
e3 top 10 hoogtepunten sony persconferentie 3229

2. Destiny komt eerst naar PlayStation

Fans die uitkijken naar de game Destiny kunnen het beste voor een PlayStation 4 kiezen, want de release van de bètaversie komt later pas op andere platformen uit. Op 17 juli mogen PlayStation 4-gamers zich begeven in de MMO-shooter. Op 9 september volgt de uitgave van de game. Ook komt Destiny op de markt met een witte PlayStation 4.
e3 top 10 hoogtepunten sony persconferentie 3230

1. Uitgebreide trailer voor Uncharted 4: A Thief's End

Het beste bewaar je natuurlijk voor het laatst en zo ook bij de persconferentie van Sony. Het Japanse bedrijf sloot zijn presentatie af met een uitgebreide trailer voor Uncharted 4: A Thief's End. Nathan Drake begeeft zich weer op het pad van de criminelen. Verken met hem samen het dichtbegroeide oerwoud en zoek naar verloren schatten.