Top 10 For Honor screenshots - Onze mooiste beelden

Article
dinsdag, 21 februari 2017 om 9:58
xgn google image
In alle hectiek van For Honor zal je waarschijnlijk niet veel letten op de omgevingen om je heen. Daarom hebben wij even rustig de tijd genomen om mooie plaatjes in For Honor vast te leggen. Zoek een fijne stoel, leun achterover en geniet van onze top 10 mooiste For Honor screenshots.

10. Blijf er met je hoofd bij

De Vikings in For Honor zijn niet de meest fijne buren die je kan hebben, maar ook als Viking zelf ben je niet altijd veilig. De woeste Noormannen deinzen er namelijk niet voor terug om ook hun eigen soortgenoten uit te roeien, als puntje bij paaltje komt. En datzelfde paaltje kan vervolgens natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruikt worden.
106335

9. Een brug te ver

De Shugoki aan de kant van de Samurai kan een intimiderende verschijning zijn. Helemaal op een smalle brug, waar elke verkeerde beweging een fatale fout kan zijn. De gezette Japanner kan met zijn knuppel tegenstanders in één keer de afgrond in slaan. Wij moesten van de Shugoki overigens duidelijk maken dat hij niet verantwoordelijk is voor de gaten in de brug.
106338

8. Een schietgebedje voor een duel

De Knights hangen het Rooms-Katholieke geloof aan. Dat wordt niet alleen duidelijk door hun Latijnse uitspraken als 'Deus Vult', maar ook door de enorme kathedraal die ze hebben gebouwd. Een schietgebedje en een droge hosti lijken ons de perfecte middelen om heelhuids uit een gevecht tot de dood te komen. En anders is er altijd nog de Hemel.
106340

7. Vergeet niet om af en toe naar boven te kijken

Als je een duel hebt gewonnen in For Honor, dan is het heel aanlokkelijk om naar beneden te kijken, naar het verminkte en levenloze lichaam van jouw tegenstander. Vergeet echter niet om af en toe ook eens naar boven te kijken, want daar kan een hoop moois verstopt zitten. Wapperende banieren en uitmuntende architectuur kunnen jouw ogen ten deel vallen.
106342

6. In de blauwe hoek, Ragnar!

Tijdens de singleplayer-modus van For Honor wordt je geregeld getrakteerd op cutscenes. In de campagne van de Vikingen moet je het opnemen tegen de onverschrokken Ragnar (Lothbrok, nemen we aan?), die een enorm feestmaal aan het houden is. In de cutscenes komt zeer goed het oog voor detail naar voren, zoals de littekens, touwen, tatoeages en zelfs de versiersels op de grote houten deuren.
106346

5. Ponypark Slagharen

In de campagne van For Honor is het niet alleen vechten geblazen op twee voeten. Wanneer de eerdergenoemde Ragnar ontsnapt, moet je hem achtervolgen op een paard en verandert For Honor zowaar in een James Bond-film, maar dan een paar honderd jaar eerder. Het is wel oppassen geblazen, want vijandelijke Vikingen zullen je aanvallen, je moet brokstukken ontwijken en je doelwit wil af en toe ook eens een middeleeuwse molotov cocktail naar je toe gooien.
106350

4. Ontspannen bij de Zwaluwhoeve

Na een aantal potjes knokken zul je waarschijnlijk behoorlijk wat spierpijn voelen. Het is daarom belangrijk om af en toe even lekker uit te rusten, zoals bij een natuurlijke spa. De heetwaterbaden doen wonderen voor je overwerkte spieren, wonden en andere ongemakken.
Let op: doe dit niet echt, want de geisers zullen je lichaam omtoveren tot een hardgekookt eitje. Je bent gewaarschuwd.
106354

3. De verlaten toren

Op bepaalde momenten vergeet je even dat je middenin een oorlog zit tussen drie verschillende facties. Als de sneeuwt knarst onder je laarzen, de wind de dennenbomen zachtjes heen en weer doet deinzen en de verlaten toren een vergane glorie tentoonstelt. Pas wanneer een viertal vijanden plotseling de hoek omkomt, wordt de harde realiteit weer duidelijk.
106355

2. Eeuwige lente in het land van de rijzende zon

Ook het land van de Samurai is slachtoffer van de nietsontziende oorlog in For Honor. Maar hoe erg gebouwen het ook te verduren krijgen, de prachtige natuur zal altijd overeind blijven staan. De kersenbloesem in de bomen, de eeuwige sneeuw bovenop de bergtoppen en de ondergaande zon, die het geheel omtovert tot een rustiek schilderij.
106356

1. Het gezicht van de oorlog

For Honor draait echter maar om één ding en dat is de eeuwig voortdurende oorlog tussen de Knights, Samurai en Vikings. In de Dominion-modus vechten niet alleen helden tegen elkaar, maar wordt ook het simpele voetvolk veelvuldig ingezet. Ondertussen vliegen brandende pijlen en rotsblokken over en weer, waarbij het prachtige kasteel langzaam maar zeker wordt gereduceerd tot een ruïne.
Meer weten over deze nieuwste game van Ubisoft? Neem dan onze uitgebreide For Honor review door.

Populair Nieuws