WIN - Captain Fantastic Blu-ray prijsvraag

  De film Captain Fantastic is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. In het kader daarvan geven wij een aantal exemplaren van de film weg! Wil jij kans maken op deze toffe prijs? Lees dan hieronder hoe je aan onze Captain Fantastic Blu-ray prijsvraag meedoet.

  Captain Fantastic is een komedie/dramafilm die het verhaal vertelt van de familie Cash, die jarenlang in de wildernis van Washington heeft geleefd. Vader Ben en moeder Leslie hebben geen hoge pet op van het kapitalisme en de Amerikaanse levensstijl en kiezen ervoor om hun kinderen een eigen opvoeding bij te brengen, zowel op het gebied van fysieke als intellectuele fitheid. Ze voeden hun kinderen op zonder technologie en leggen de nadruk op de pracht van het samenleven met de natuur. Na tien jaar wordt de familie echter door omstandigheden geforceerd om terug te keren naar de maatschappij, wat niet helemaal zonder moeite verloopt..

  De film is geschreven en geregisseerd door Matt Ross. In de hoofdrollen staan onder andere Viggo Mortensen, die onlangs genomineerd is voor een Oscar voor deze rol. Verder zien we namen als George MacKay, Samantha Isler, Nicholas Hamilton en Trin Miller langskomen.

  captain fantastic blu-ray prijsvraag

  Captain Fantastic Blu-ray prijsvraag

  Wij mogen meerdere exemplaren van Captain Fantastic op DVD en Blu-ray weggeven! Zie jij het wel zitten om binnenkort deze toffe prijs in ontvangst te nemen? Doe dan mee aan onze Captain Fantastic Blu-ray prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Zou jij het wel zien zitten om een paar jaar in de wildernis door te brengen? Waarom wel of juist niet?

  Stuur je inzending naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.