Top 10 beste zomer gadgets - Zo overleef jij de zomer

Article
maandag, 24 juli 2017 om 16:36
xgn google image
Het is weer zomer en dat bekent (soms) warme dagen! Met de juiste gadgets kom je deze zomer wel door. Maar welke gadgets zijn dag? Dit is de top 10 beste zomer gadgets om de hitte mee te verslaan.

10. Selfiestick

Een onmisbare gadget in deze beste zomer gadgets is de selfiestick, deze is inmiddels niet meer weg te denken. De zomer is de tijd van het jaar waarin we de meeste foto’s maken, vooral als we op vakantie gaan. Met de selfiestick gaat het een stuk gemakkelijker om de perfecte foto van jezelf op je vakantiebestemming te maken.
Selfiesticks zijn overal te koop, maar wil je een goede hebben dan hoef je maar weinig geld te besteden. Hierin kun je je smartphone inklemmen en selfies maken.
74672

9. Drone

De zomer is de tijd om buiten te spelen, maar dan wel met gave gadgets. Eén van de beste zomer gadgets daarvoor zijn toch wel gave drones. Je moet eerst wel een goede plek vinden om met ze te vliegen, maar daarna kan de pret beginnen. Vlieg met je drones, maak salto’s en neem je eigen filmpjes op.
Drones zijn er in veel verschillende soorten, je hebt bijvoorbeeld een rijdende zoals de Rolling Spider, maar je hebt ook gave vliegende drones. Prijzen variëren van erg goedkoop tot een stuk hoger voor professionele drones.
74674

8. USB Mini ventilator

Met een USB Mini ventilator heb je altijd je o zo nodige verkoeling binnen handbereik. Je hebt hier niet eens stroom voor nodig, het hoeft alleen maar aangesloten te worden aan een USB. Zo kun je lekker in de zon zitten met je laptop terwijl de ventilator voor verkoeling zorgt.
De USB Mini ventilatoren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, je kunt zelf kiezen welke bij jou past. Ze zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en formaten. Denk aan eentje die je op je bureau kunt zetten of juist een hebbedingetje dat uit je USB-port hangt.
74675 1

7. Netatmo Weerstation

Met het Netatmo Urban Weather Station weet je altijd hoe het weer is. Het geeft een gedetailleerde beschrijving van de omstandigheden, zoals de temperatuur, luchtvochtigheid en nog veel meer. Dit is gemakkelijk te bekijken met je smartphone en hiermee weet je dus precies wat de juiste kleding voor de dag is en voor welke activiteiten de dag geschikt is.
Het Netatmo weerstation is te koop voor 159 euro en is gemakkelijk te gebruiken. Dit is een hele praktische gadget in deze top 10 beste zomer gadgets.
74676 1

6. iPad

De iPad is één van de beste zomer gadgets, omdat je in principe alles bij de hand hebt. Je kunt hiermee gemakkelijk een filmpje kijken, muziek luisteren en foto’s maken. Ook kun je op jacht naar een wi-fi hotspot om het thuisfront iets een berichtje te sturen. Ga goed voorbereid van huis: installeer genoeg apps, download films en muziek, dit zal je reis ook een stuk minder saai maken.
Er zijn tal van verschillende iPad modellen, zoals deze iPad Mini voor 489 euro.
74677 1

5. New Nintendo 2DS XL

Met de New Nintendo 2DS XL kun je overal games spelen, dus ook tijdens een lange reis en terwijl je van de zon geniet. Bovendien biedt de 2DS een uitgebreid aanbod aan games, zoals Pokémon en The Legend of Zelda. Voor elke gamer is dit beslist één van de beste zomer gadgets.
De 2DS XL is het nieuwste model in de line-up van Nintendo. Hij komt op 28 juli uit en kost 149 euro. Daarmee haal je een van de beste handhelds ooit in huis.
74678 1

4. Powerbank

Wat is handiger dan altijd een extra voorraad stroom hebben? Als je een dagje weggaat, gaat kamperen of op een andere manier de wildernis in gaat, zul je niet de mogelijkheid hebben om je smartphone op te laden. Gelukkig heb je met een powerbank overal en altijd energie om je mobiel werkend te houden.
Haal er al eentje voor 6,49 of een iets duurder model met meer batterij. Vergeet deze en alle andere 10 beste zomer gadgets dus zeker niet in te pakken.
74679

3. Draagbare speaker

Een onmisbare gadget tijdens de zomer is een draagbare speaker. Neem je favoriete muziek overal mee naartoe. Je hoeft het niet aan te sluiten, want de speaker is compleet draadloos en ook nog eens waterdicht. Dit is perfect voor op het strand, mee kamperen of gewoon gezellig in je eigen tuin.
Deze draagbare speakers zijn ook in alle prijsklassen te koop, je kunt bijvoorbeeld voor de UE BOOM 2 van 99 euro of de UE WONDERBOOM voor 79 euro.
74680

2. Koelbox met afstandbediening (RC cooler)

Een lekker koel biertje gaat er wel in als je in de zon bij ligt te komen van een jaar lang hard werken. Daar hoef je dan ook geen moeite voor te doen met de koelbox met afstandbediening. Je kunt lekker lui op je strandbed blijven liggen, terwijl je er met de afstandbediening voor zorgt dat je koelbox naar je toe komt.
Je kunt de koelbox overal mee naartoe nemen, want het werkt zowel buiten als binnen. Bied je vriend een biertje aan zonder ook maar enige moeite te hoeven doen. Deze gadget uit de beste zomer gadgets is perfecte voor de luie vakantieganger.
74682 1

1. GoPro

Als je op vakantie gaat wil je jouw avonturen natuurlijk wel opnemen. Vooral als je een actieve vakantie hebt is het belangrijk dat je de camera gemakkelijk mee kunt nemen en daarom is de GoPro de nummer 1 onder de beste zomer gadgets. De GoPro kan bijna niet kapot, is waterdicht en maakt ook nog eens mooie beelden.
Met de GoPro kun je dus echt op avontuur, of dat nou op het water is, in een bos of in de bergen. De echte avonturier kan niet zonder deze gadget! Er zijn tal van modellen en accessoires om uit te kiezen, zodat er vast iets tussen zit voor jouw vakantie.
Dit was ons overzicht van handige zomer gadgets. Zit er iets voor jou tussen of heb jij tips van onmisbare gadgets? Laat het weten in de comments!