Splatoon 2 amiibo gear - Zo unlock je alle gear

Article
dinsdag, 25 juli 2017 om 10:47
xgn google image
De Splatoon 2 amiibo gear is beschikbaar gekomen voor de fans. Sinds de release van Splatoon 2 drie dagen geleden is de gear te verkrijgen. We hebben voor jou de antwoorden op de vragen wat het is en wat je ermee kunt doen.

Wat is de Splatoon 2 amiibo gear?

Net als bij veel andere spellen van Nintendo die de laatste jaren zij uitgekomen, kent ook Splatoon 2 ondersteuning voor amiibo-functionaliteit. De kleurrijke shooter laat de gamer de amiibo scannen in Splatoon 2 en de originele Splatoon.
Elke amiibo, er zijn er in totaal zes waarvan drie nieuwe, geeft toegang tot verschillende perks en mogelijkheden. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om sneller te zwemmen of het feit dat je beter tegen inkt en bommen kunt. Je kunt per dag per amiibo één object vrijspelen.
Om je Splatoon 2 amiibo te activeren moet je naar Inkopolis Square. Aan de achterkant van de Plaza zie je een kist staan waar je mee kunt 'praten'. Als je dat doet verschijnt er vanzelf een menu en scan je de amiibo met de NFC-lezer. Dit moet ervoor zorgen dat je de Splatoon 2 amiibo gear vrijspeelt.
115444

Inkling Boy amiibo

Door het scannen van je Inkling Boy amiibo krijg je toegang tot een speciale amor set, de Squinja Armor. Deze bevat:
  • Het Squinja Mask
  • De Suinja Suit
  • De Squinja Shoes
Als je deze items op je personage hebt geplaatst heb je verschillende verbeteringen gekregen. Je krijgt de special saver, je kunt sneller zwemmen door het water en je zult sneller kunnen respawnen.
Dit deel van de Splatoon 2 amiibo gear kost je bijna 16 euro en is te koop bij de bekende gameshops.
De oudere Inkling Boy-amiibo van het originele Splatoon geeft je de Samurai Helmet, de Samurai Jacket en de Samurai Shoes. De vaardigheden die je krijgt zijn Special Charge Up, Special Power Increase en Quick Super Jump.
115445 1

Inkling Girl amiibo

De vrouwelijke versie van de Inkling zorgt voor andere bonussen en items ten opzichte van de Inkling Boy amiibo. Met haar krijg je de Power Armor Mk1 dat bestaat uit:
  • Squid Clip-Ons
  • School Cardigon
  • Fringed Loafers
De vaardigheden die je krijgt zijn Run Speed Up, Openinging Gambit en Cold-Blooded.
Dit deel van de Splatoon 2 amiibo gear kost je bijna 16 euro en is te koop bij de bekende gameshops.
De oudere Inkling Girl-amiibo geeft je een School Hairclip, een School Uniform en School Shoes. Ink Saver, High Recovery Speed en Faster Swimming zijn de vaardigheden die je krijgt bij deze amiibo.
115446 1

Inkling Squid amiibo

De derde amiibo, naast de Inkling Boy en Inkling Girl, is de Inkling Squid, deze amiibo is een paarse gekke inktvis die op lijkt te springen. Net als de andere amiibo's geeft ook deze verschillende items en vaardigheden. Deze komen met de Power Armor Mk1 die bestaat uit:
  • Power Mask Mk1
  • Power Armor Mk1
  • Power Poots Mk1
Als vaardigheden krijg je Ink Resistance Up, nog een keer Ink Resistance Up en Bomb Defence Up.
Dit deel van de Splatoon 2 amiibo gear kost je bijna 16 euro en is te koop bij de bekende gameshops.
De Inkling Squid-amiibo van de eerste Splatoon geeft je het Power Mask, Power Armor en Power Boots. De vaardigheden waarover je kunt beschikken als deze amiibo activeert zijn: Faster Respawn, Higher Defense Against Bombs en Ink Saver.
115472

Callie & Marie

Naast de eerdere amiibo zijn er nog twee poppetjes voor Splatoon 2, namelijk Callie en Marie. Deze twee unlocken ook extra's, maar hiervoor moet je wel eerst de singleplayer hebben uitgespeeld.
De gear set van Callie heet de Hero Replica Outfit en bestaat uit:
  • Hero Headset Replica
  • Hero Jacket Replica
  • Hero Runner Replica
De unieke vaardigheden hiervan zijn Faster Swimming, Faster Running en Faster Speed Jump.
Marie zal ook een outfit unlocken, namelijk de Armor Replica Outfet met:
  • Armor Helmet Replica
  • Armor Jacket Replica
  • Armor Boot Replica
Hierbij komen de vaardigheden Tenacity, Ink Saver en Special Charge Up.
Met al deze amiibo kun je dus flink wat extra's vrijspelen in Splatoon 2!

Populair Nieuws