Comic Con 2017 Trailers - De belangrijkste op een rij

  Afgelopen weekend zijn er tal van Comic Con 2017 trailers uitgekomen. Meer dan dertig trailers van films en series kwamen naar buiten. Wij zetten de belangrijkste voor je op een rij in een overzicht zodat je niets mist!

  10. Westworld seizoen 2

  De nieuwste hit van HBO, Westworld, gaat alweer het tweede seizoen in en de trailer komt op een goed moment. Het gat tussen beide seizoenen is namelijk enorm groot, de laatste aflevering kwam december 2016 uit en het nieuwe seizoen zal pas in 2018 op televisie komen. Ondanks dat het filmen van het tweede seizoen nog maar net begonnen is, laat de trailer een goede indruk achter en krijg je weer zin om de serie te kijken.

  9. Ready Player One

  Net als de aankomende nummer acht van dit overzicht Comic Con 2017 trailers is de nummer negen een grote film van Warner Bros. Ready Player One was erg populair als boek en de fans kijken dan ook uit naar deze verfilming. De trailer is verbluffend en laat zien dat de film een serieus project is waar veel geld in is gestoken. Dat kan ook niet anders, want de regisseur is niemand minder dan Steven Spielberg.

  8. Justice League

  Warner Bros besteedde veel tijd tijdens Comic Con aan Justice League en bracht een trailer uit van de film van maar liefst vier minuten. De video geeft een uitgebreide blik op de aankomende film en de helden komen goed naar voren. Enig nadeel aan de nummer acht van de Comic Con 2017 trailers is dat er nog steeds geen beelden van Aquaman in actie naar buiten zijn gebracht.

  7. Thor Ragnarok

  Veel vrouwenharten zullen iets minder snel smelten als ze de nieuwe Thor-film gaan bekijken. De Marvelheld is namelijk zijn lange lokken kwijtgeraakt en loopt nu rond met zijn enorme hamer en een kort kapsel. Het is even wennen, maar gelukkig maakt de combinatie van Thor en de Hulk veel goed. Blijf vooral doorkijken want zoals Marvel ook doet in haar films, vind je altijd iets leuks aan het einde.

  6. The Defenders

  Marvel brengt zijn helden niet enkel naar het witte doek, maar ook naar het kleine scherm in samenwerking met Netflix. De nieuwste serie hierin is The Defenders, welke we tussen de Comic Con 2017 trailers voorbij zagen komen. De serie was veelbesproken omdat het tijdens het afgelopen weekend bevestigde dat alle vier de helden van de serie een nieuw seizoen krijgen.

  Ook krijgen we in de trailer eindelijk wat details te zien over de schurk Alexandra, op 18 augustus komt het gehele seizoen in één keer beschikbaar op Netflix.

  5. Inhumans

  Marvels Inhumans zal in september zijn opwachting maken en zal een zogenoemde IMAX-serie worden. De video die tot ons overzicht Comic Con 2017 trailers behoort, is de tweede trailer van de serie. De eerste werd niet met veel enthousiasme ontvangen omdat het de serie niet echt op de kaart zette. Deze tweede trailer doet dat al een stuk beter omdat het meer verhaal laat zien met mooiere visuele effecten.

  4. Star Trek Discovery

  Op nummer vier van de Comic Con 2017 trailers staat Star Trek Discovery. Na veel tegengestelde berichten of de serie er nu wel of niet zou komen, is de kogel dus door de kerk en de trailer ziet er goed uit. De trailer laat beelden zien van de politieke situatie van de galaxy met de Klingons en verschillende leden van de Discovery.

  3. Bright

  Netflix gaat het dit jaar groots aanpakken. Niet alleen komen er tal van nieuwe series, maar ook wordt er gewerkt aan nieuwe films. De contentmaker brengt dit jaar onder andere Bright uit, de film met Will Smith als geharde politieagent in de hoofdrol. In de film moet Smith samenwerken met een ork die ook agent is. Het belooft een interessante en vermakelijke film te worden die fantasy in een moderne wereld plaatst.

  2. Stranger Things seizoen 2

  Het is pas een jaar geleden maar qua populariteit lijkt het alsof Stranger Things al jaren bestaat. De serie die zich afspeelt rond het jaar 1980 komt dit jaar met het tweede seizoen en de verwachtingen zijn hooggespannen. Op de San Diego Comic Con kende de serie één van de meest bekeken panelgesprekken. De populariteit van Stranger Things is enorm en daarom behoort het zeker tot dit overzicht van Comic Con 2017 trailers.

  1. The Walking Dead seizoen 8

  Ondanks veelgehoorde kritiek dat de serie de laatste seizoen meer The Talking Dead is geworden, blijft The Walking Dead één van de populairste series op de televisie. Dankzij de trailer weten we dat het gevaar van Negan steeds groter wordt en het conflict binnen de groep zich steeds meer uitbreidt. Het meest interessante aan de trailer is waarschijnlijk dat Rick wit haar heeft... wij zijn benieuwd.

  Welke Comic Con 2017 trailers vind jij het tofst? Laat het weten in de reacties!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.