Top 10 beste Netflix Series 2017 - Deze moet je gezien hebben!

  Het jaar is bijna voorbij. We kunnen daarom terugblikken op een heel rijkelijk jaar aan Netflix series! Maar wat zijn nu eigenlijk de top 10 beste Netflix series 2017 die je absoluut gezien moet hebben? Wij maakten een selectie voor je!

  Op zoek naar nieuwe series om te kijken? Deze tv series in 2018 moet je in de gaten houden. Of bekijk de beste Netflix series van altijd.

  10. The Mist

  We beginnen deze top 10 beste netflix series 2017 met een serie naar de verhalen van Stephen King. Niet alleen verschenen The Dark Tower en IT in de bioscoop, ook verscheen de serie The Mist op Netflix. De serie is gebaseerd op de gelijkwaardige film en het boek.

  Toch zitten er flinke verschillen in deze serie ten opzichte van de eerdere verhalen. Zo zien we hoe de mist zich langzaam verspreid, terwijl mensen op verschillende plekken steeds meer moeite hebben met het dikke pak mist dat er voor hun snufferd hangt. Oh en als de mist zelf al niet eng is, er schuilen ook nog verschillende duistere onverklaarbare krachten in...

  9. Suburra

  Suburra is niet de meest gebruikelijke Netflix serie. Toch laat Netflix hier zien zich niet enkel tot Engelstalige series te beperken. Zo konden we dit jaar de Italiaanse serie Siburra ook bewonderen. De serie vormt een soort van prequel op de gelijknamige film die in 2015 verscheen.

  De serie speelt zich af in Rome. Er is sprake van een geschil over landbezet. Dit geschil kan niet vreedzaam worden opgelost en zo loopt het uit de hand. Er ontstaat een dodelijk gevecht waarin zowel georganiseerde misdaad, politici als het Vaticaan een belangrijke rol spelen.

  8. Manhunt: Unabomber

  Er liep eens een seriemoordenaar rond en hij kon iedereen op elk moment om het leven brengen door het sturen van een pakketje via de post. Niet voor niets werd hij de doodlijkste seriemoordenaar allertijden genoemd, de Unabomber.

  Manhunt: Unabomber is een serie die het waargebeurde verhaal vertelt van de seriemoordenaar Unabomber. De FBI heeft de jacht geopend op deze moordenaar, terwijl de Amerikaanse bevolking moet vrezen voor elk pakketje dat zij via de post ontvangen...

  7. American Vandal

  Soms heb je een moment nodig waarbij je gewoon zonder na te denken lui op de bank een serie aan kunt zetten. Een titel als deze mag niet ontbreken aan de top 10 beste netflix series 2017. De documentaire American Vandal komt met een vrij simpel plot, waarbij het heel makkelijk is om in te stappen.

  Er is in de serie een waar schandaal gebeurt. 27 auto's zijn compleet vernield en natuurlijk probeert men in de serie te achterhalen wie dit op zijn geweten heeft. Als puntje bij paaltje komt wordt Dylan Maxwell als dader aangewezen, maar heeft hij dit vandalisme eigenlijk wel echt op zijn geweten?

  6. The Sinner

  Zin in een psychologische thriller? Dan is deze serie mogelijk voor jou interessant. The Sinner kreeg na release veel positieve reacties, zo ook van ons. Hoofdrolspeelster Jessica Biel kwam dan ook in aanmerking voor een Golden Globe voor haar rol in The Sinner.

  In The Sinner steekt een vrouw plots een compleet vreemde neer. De motieven hiervoor zijn haar en anderen ontgaan. Ze deed het gewoon. Dit zorgt voor een interessant verhaal waarbij we steeds meer te weten komen over de motieven achter deze moord. Eens wat anders dan een standaard verhaal waarin de dader van een moord moet worden gevonden!

  5. Atypical

  Een mooi contrast met de vorige titel vormt Atypical. Dit is een serieuze serie waarbij we kennismaken met een autistische jongen die graag eens een vriendin zou hebben. Hier kan hij dan leuke dingen mee doen, ook onder de lakens.

  Langzaam probeert de jongen zichzelf aan te leren hoe hij het beste kan daten. Dit zorgt voor gekke situaties. Waar breng jij je eerste date bijvoorbeeld naartoe? Toch niet naar een computerwinkel om te zoeken naar het meest heldere beeldscherm mag ik hopen?

  4. Riverdale

  Riverdale is gebaseerd op de stripboeken van Archie Comics. Begin dit jaar werd de serie voor het eerst uitgezonden en al snel werd het een succes. Niet voor niets is nu ook seizoen 2 vrij populair en zal dit seizoen straks maar liefst 22 afleveringen kennen!

  In de serie volgen we de studenten van Riverdale High. Hun zomervakantie is net gestopt. Toch begint hun schoolperiode niet geheel vlekkeloos. Er is iemand dood gevonden en iedereen wil weten wie de moordenaar is. Het wordt gecompliceerder als er twijfel ontstaat wie er nu wel of niet betrouwbaar zijn in dat kleine Riverdale.

  Nog niet helemaal overtuigt waarom Riverdale een van de top 10 beste netflix series 2017 is? Lees dan deze vijf redenen volgens ons om Riverdale te kijken.

  3. Sherlock

  Aan het begin van dit jaar is er ook een nieuw seizoen van Sherlock op Netflix verschenen. Ook deze kan niet ontbreken tussen de top 10 beste netflix series 2017. Dit alweer vierde seizoen is onder fans enorm goed ontvangen. Niet voor niets werd de serie dan ook al eerder opgenomen in onze Top 10 beste Netflix misdaadseries.

  De nieuwe afleveringen kennen een wat grimmerigere sfeer ten opzichte van de eerdere seizoenen. Opnieuw zien we hoe Sherlock misdaden oplost. En dat willen we ook kennelijk zien, want Sherlock is de best bekeken misdaadsserie van heel Netflix!

  2. The Punisher

  Fans van The Walking Dead zouden de hoofdrolspeler van deze serie per direct herkennen, Jon Bernthal. Jon vertolkt in The Punisher de hoofdrol maar hij speelde al het karakter Shane in de geroemde The Walking Dead-serie.

  Deze keer kruipt de acteur in de rol van de superheld. Hij heeft The Punisher als alias en probeert als deze superheld de straten van New York weer wat veiliger te make. Het avontuur begint allemaal nadat de vrouw en kinderen van een voormalig marinier op gruwelijke wijze worden vermoord.

  1. 13 Reasons Why

  De absolute nummer één in onze top 10 beste Netflix Series 2017 is 13 Reasons Why. Toen deze serie op Netflix verscheen heeft hij heel veel kijkers geboeid en ontroerd. Nog steeds zijn er veel mensen die smeken om het vervolg, ook al had de serie best een mooi rond einde.

  In 13 Reasons Why volgen we Clay Jensen. Hij is in het bezit gekomen van 13 cassettebandjes met daarop hele persoonlijke spraakopnames. Deze opnames geven namelijk 13 redenen waarom klasgenoot Hannah zich recent van het leven heeft beroofd. Kennelijke hebben 13 personen namelijk een groot aandeel in haar wens om niet langer in het leven te staan.

  Meer Netflix series om te kijken

  Nog niet uitgekeken? Dan hebben we nog wat andere series om je aan te raden. Verdiep je bijvoorbeeld in de meest lastige moordzaken met deze Netflix detective series. Of bekijk deze geweldige Netflix series voor vrouwen en voor mannen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.