Top 10 beste Netflix 18+ series - Drugs, seks en geweld

  Er zijn een hoop series op Netflix die voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar zijn. Maar waar zijn dan de écht heftigere series op de streamingdienst? Wij benoemen enkele Netflix 18+ series die heftige scenes hebben waarbij je het misschien niet had verwacht.

  Netflix

  10. The Sinner

  Stel je voor; je zit op het strand met je familie en ziet een stel even verderop. Je staat op en gebruikt het mes waar je fruit mee sneed om de man die je zag neer te steken in zijn nek. Nu het eenmaal is gebeurd, weet je totaal niet waarom je dit hebt gedaan. Dit is precies wat Cora Tannetti (Jessica Biel) is overkomen.

  Eenmaal op het bureau wordt ze ondervraagd door een onderzoeker genaamd Bill Pullman. De man is zo gefascineerd door de zaak dat hij het zijn doel maakt om zo veel mogelijk te weten te komen over de vrouw en waarom ze een willekeurige man heeft vermoord.

  In deze serie zal alleen aan het begin veel geweld voorkomen, maar later zal de serie meer gaan over psychologie. Vandaar de tiende plek in ons lijstje.

  Netflix

  9. The Mist

  Nog nooit was een mist zo gevaarlijk als in The Mist. Een stadje wordt ‘overspoeld’ door een dikke mist waar rare schimmen in zitten. Iedereen die zich in de mist bevindt zal een triest lot tegemoetkomen.

  Tijdens de serie krijgen personages dus te maken met de mist. Mensen vrezen de onbekendheid die zich in de mist bevindt en keren zelfs tegen elkaar. Niet iedereen zal deze serie geweldig vinden, maar mocht je van horror-elementen houden dan is het een aanrader.

  Netflix

  8. Devilman Crybaby

  Iedereen die zegt dat anime series niet 18+ kunnen zijn, kijkt waarschijnlijk niet goed in zijn of haar Netflix-lijstjes. Ook al is anime dan niet écht, er zijn een hoop gruwelijke, maar ook seksuele scènes te zien in onder andere Devilman Crybaby. Tijdens sommige scènes worden mensen in stukken gescheurd en ook zijn er soms gedetailleerde seksscenes te zien.

  Naast het vele geweld en seks is er ook gewoon een verhaallijn. In de serie volgen kijkers namelijk Akira, een jongen die kan veranderen in een duivel maar het hart heeft van een jongen. Samen met zijn beste vriend Ryo schakelt hij demonen uit die de mensheid proberen uit te roeien.

  FX Networks

  7. American Horror Story

  In American Horror Story komen een hoop griezelige scènes voor waar je van staat te bibberen. Over bijvoorbeeld benen die afgezaagd worden tijdens een porno film, seriemoordenaars die lichaamsdelen verzamelen en mensen die hun eigen ogen uitsteken. Het zit er allemaal in.

  De serie zelf gaat over verschillende seizoen die allemaal een ander verhaal vertellen. Dezelfde personages zijn in ieder seizoen weer terug te vinden. Er zijn inmiddels zes seizoenen op Netflix.

  Netflix

  6. Orange is the new Black

  In een van de eerste scènes uit Orange is the New Black is meteen al een hoop naaktheid te zien. De serie kaart dan ook een hoop onderwerpen aan waar mensen normaal over zwijgen. Er komen scènes voor met verkrachtingen, moord, discriminatie en psychologische gestoordheid.

  De serie draait om Piper Chapman die tot 15 maanden celstraf is veroordeeld voor het smokkelen van drugsgeld. In de gevangenis komt ze een hoop vrienden en vijanden tegen waaronder Alex Vause, de vrouw waar Chapman het drugsgeld voor heeft gesmokkeld. In de vrouwengevangenis moet Chapman een hoop geweld, moord en seks doorstaan en tegelijkertijd haar eigen hachje redden.

  FX Networks

  5. Sons of Anarchy

  Geen broederschap die rijdt op paarden zoals in Red Dead Redemption 2, maar op motors in Sons of Anarchy. De bende zorgt bijna altijd voor problemen als ze ergens heen gaan, maar dit maakt de serie nou juist zo spannend.

  Sons of Anarchy gaat vooral over drugs, wapens en een hoop geweld. Als de bende eenmaal een vijand maakt, dan komt niemand hier onderuit. Naast het geweld is er ook een interessant verhaal dat draait om de mannen die elkaar familie noemen.

  Netflix

  4. Altered Carbon

  Het menselijk lichaam is in Altered Carbon niet meer zo belangrijk als een brein. Menselijk bewustzijn kan in de serie namelijk overgedragen worden naar andere lichamen. Dit overkomt ook ex-soldaat Takeshi Kovacs wanneer hij na 250 jaar tot leven is gebracht.

  De serie bevat veel naaktheid en seks. Verder zijn er een hoop gewelddadige scènes aanwezig, die passen bij het aangrijpende verhaal.

  Netflix

  3. Breaking Bad

  In Breaking Bad volgen we scheikundeleraar Walter White die een goede toekomst wil vaststellen voor zijn vrouw en zoon. Na een diagnose van longkanker te hebben gehad, besluit hij dat hij niks te verliezen heeft. Met deze gedachte besluit hij een meth lab te openen en dit zelf te gaan maken met een van zijn studenten.

  In de serie zal een hoop actie en drugs voorkomen. White en zijn leerling moeten uit handen zien te blijven van de politie, drugs maken en deze verkopen aan klanten. Zoals in trailers al te zien is, lijkt dit niet helemaal goed te gaan. In een video is te zien hoe White afscheid neemt van zijn familie, maar het einde is niet te zien.

  NBC

  2. Hannibal

  Hoe bruut wil je het hebben? Hannibal bevat alles: personages die vlees eten, expliciete moorden en een hoop geweld. Will Graham en Dr. Hannibal Lecter vormen het middelpunt van al deze chaos.

  Graham is een FBI-consultant die zichzelf kan verplaatsen in de schoenen van seriemoordenaars. Voor een speciale zaak ontmoeten Hannibal en Will elkaar en meteen klikt het tussen de twee. Will wordt zelfs patiënt van Lector door visioenen die hij krijgt. Het enige dat Will niet weet, is dat Hannibal een van de meest gezochte seriemoordenaars is in de Verenigde Staten.

  Marvel

  1. The Punisher

  Marine veteraan Frank Castle gaat op zoek naar degenen die zijn familie hebben vermoord in The Punisher. Zijn vrouw en kinderen zijn vermoord en Castle, beter bekend als The Punisher, is maar op één doel uit: wraak.

  Tijdens zijn zoektocht naar de moordenaars komen er een hoop geweld en bloedspetters voorbij. Ook is er een uitgebreid verhaal dat maar is dan het lijkt. Castle ontdekt namelijk dat er meer aan de hand is dan alleen de moord van zijn gezin.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.