5. Helden en slechteriken van DC

De eerste reden waarom je Injustice 2 moet spelen heeft te maken met het aanbod aan verschillende personages. De game is het vervolg op Injustice: Gods Among Us (2013). Mochten bepaalde personages niet aanwezig zijn in Injustice 2, dan zal dit te maken hebben met de gebeurtenissen van zijn voorganger.

Desondanks zit het rooster van Injustice 2 vol iconische helden en slechteriken uit het DC universum. Denk je aan Batman, dan denk je aan The Joker, Wonder Woman heeft Cheetah als aartsvijand en ook Brainiac is van de partij om het op te nemen tegen Superman. Elk personage heeft zijn eigen unieke vaardigheden, waardoor iedere speler een held of vijand kan vinden die in de smaak valt.

Hiernaast bevat Injustice 2 ook genoeg nieuwe personages die niet in het eerste deel speelbaar waren, zoals Gorilla Grodd, Swamp Thing, Captain Cold, Black Canary en nog veel meer. Ga jij voor de heldhaftige personages of kies je toch een moordlustige psychopaat zoals The Joker? Welke keuze je ook maakt, Injustice 2 is genieten geblazen met zowel helden als slechteriken!