Top 10 gamescom games waar jullie naar uitkijken

Article
donderdag, 11 augustus 2016 om 16:12
xgn google image
Nog een kleine week en het is zo ver! Dan brandt de gamescom los om vanuit Keulen al het nieuws met betrekking tot de aankomende games met de wereld te delen. Jullie hebben vorige week kunnen stemmen op wat de top 10 gamescom games zijn waar jullie naar uit kijken en dit zijn de resultaten!

10. For Honor

De top 10 gamescom games waar jullie het meest naar uit kijken, wordt afgetrapt met For Honor. Deze game zorgt ervoor dat drie soorten machtige krijgers oog in oog met elkaar komen te staan om uit te vinden wie het recht heeft om zich als overwinnaar te benoemen. Vikingen, samoerai en ridders vliegen je bij For Honor om de oren!
Het spel is niet alleen simpelweg rondzwaaien met ouderwets moordtuig. Zoals je in onze preview kan lezen, moet er ook de nodige tactiek aan te pas komen om de lastigere vijanden neer te sabelen. For Honor gaat bij gamescom gelukkig ook strijden om de populariteit en is één van de games waar veel van verwacht wordt!
For Honor komt uit op 14 februari.

9. CIV VI

Sid Meier’s Civilization laat zich ook gelden op de gamescom van dit jaar. Veel van jullie kijken dan ook weer uit naar een nieuwe game, waarbij je de mogelijkheid krijgt om een heel rijk onder je hoede te nemen en op te laten bloeien. Zorgt gamescom voor een doorslaggevende keuze of mensen een gevreesde tiran of goedwillige koning worden? Houd het in de gaten!
Je eigen utopie kan je maken vanaf 21 oktober. Dan komt Civilization VI uit voor de PC.

8. Forza Horizon 3

De gamescom is de beste plaats om nog meer over Forza Horizon 3 los te laten. De Autobahn leent zich namelijk als een perfecte weg om het uiterste uit één van de 350 racemonsters te halen, waarmee je met de nieuwe Forza weer aan de slag kan. Op de E3 werd al het een en ander van de game getoond, waarbij je het brandende rubber al kon ruiken.
Forza Horizon 3 is waarschijnlijk de meest geanticipeerde racegame van de gamescom, en dat is natuurlijk niet mis. Een groot aantal van jullie kijkt dan ook uit naar meer informatie en gameplay mogelijkheden met wat de racegame te bieden heeft. Een ding is in ieder geval zeker. Het wordt de meest gevarieerde Forza game tot nu toe!
Forza Horizon 3 staat gepland voor 27 september 2016.

7. Dishonored 2

Op de zevende plaats in de top 10 gamescom games waar jullie het meest van verwachten, staat Dishonored 2. Hier gaat Corvo even zijn gezicht laten zien, voordat hij weer verdwijnt in de schaduwen. Hij staat er dit keer niet in zijn uppie voor, want Emily laat de ongevreesde sluipmoordenaar niet alleen het vuile werk opknappen.
De gamescom is enigszins te vergelijken met Karnaca, het gebied van Dishonored 2. Zo zijn er een hoop verschillende manieren om de beurs over te gaan. Sluipend door de duisternis om de presentatie van Dishonored 2 bij te wonen, of zonder om te kijken naar binnen te stormen. Ook moet je goed oppassen met wie je allemaal staat te praten, want voor je het weet word je omringd door Corvo cosplayers!
Dishonored 2 komt uit op 11 november voor de PS4, Xbox One en PC.

6. Gears of War 4

Ook de Gears of War franchise laat zich weer gelden dit jaar met een nieuw deel. Volgens de resultaten van de poll is er genoeg animo om Gears of War 4 een groot podium te bieden tijdens de gamescom. Het stokje wordt door de zoon van Marcus Fenix overgenomen, desalniettemin belooft het weer een achtbaan aan actie te worden.
De mensheid staat dichterbij het randje van de afgrond dan ooit. Een nieuw select gezelschap aan helden moet hier verandering in brengen door te strijden tegen een nieuw ras bloeddorstige vijanden. Toch zijn er meer gevaren die op de loer liggen. Ook de coalitie zit niet bepaald mee en de weersomstandigheden zijn alles behalve goed gestemd.
Het spektakel Gears of War 4 met bloedfonteinen, mede mogelijk gemaakt door de iconische kettingzaag machine geweren, komt uit op 11 november.

5. South Park The Fractured But Whole

Op de vijfde plaats in de top 10 gamescom games waar jullie voor staan te trappelen staat South Park The Fractured But Whole. Het knotsgekke stadje is terug met de meest gestoorde animatiefiguren die er te vinden zijn. Als de game net als zijn voorganger wordt, dan kan je weer genieten van een enorme hoeveelheid referenties en knipogen naar de realiteit.
In South Park The Fractured But Whole neem je weer de rol van het nieuwe kind op je. Je raakt al snel verwikkeld in een strijd tussen de bekende South Park personages en hun helden alter ego’s. Of zij de gamescom op stelten weten te zetten, merk je snel genoeg!
Je kan meedoen aan deze uitgebreide satire, dat South Park the Fractured but Whole heet, vanaf 6 december.

4. Final Fantasy XV

2016 is hét jaar van Final Fantasy. Zo heeft Square Enix niet bepaald stil gezeten en lanceert de ene Final Fantasy game na de andere, waarbij een hoop remasters de franchise eer aan doen. Het absolute hoogtepunt, wat de langlopende RPG franchise dit jaar biedt, is Final Fantasy XV, die ook te bewonderen is tijdens gamescom.
Final Fantasy XV wordt een enorme game waarin genoeg te beleven valt. De game komt propvol magische locaties en zenuwslopende gevechten te zitten. Ook gamescom gaat weer bewijzen dat dit een Final Fantasy game van grote proporties is. Het spel krijgt namelijk niet voor niets een vierde plaats in de top 10 gamescom games waar jullie het meest naar uit kijken.
Final Fantasy XV komt voor Xbox One en PlayStation 4 vanaf 30 september in jouw winkels te liggen.

3. Days Gone

De setting van gamescom en Days Gone kunnen niet verder uit elkaar liggen dan mogelijk is. De beurs is namelijk het bruisende centrum van games en alle liefhebbers die daarbij horen, terwijl je in Days Gone te maken krijgt met eigenlijk alleen maar de dood. Days Gone lijkt sinds de E3 een verrassing te zijn die veel zombiefans tot de verbeelding spreekt, maar weet de game dit waar te maken tijdens gamescom?
Een post-apocalyptische wereld die overspoeld is door lopende lijken, op zoek naar een vers prooi. Als speler ben je de pineut en moet je jezelf staande weten te houden tussen de ondoden. Het hoe en wat is allemaal nog niet duidelijk, maar gamescom kan heel wat vragen gaan beantwoorden.

2. Watch Dogs 2

Watch Dogs was een digitale speeltuin voor iedereen met een liefde voor technologie. Niets of niemand kon je er van weerhouden om de stad naar jouw hand te zetten, als je daar zin in had. Watch Dogs 2 komt nog op 15 november dit jaar uit en ook gamescom geeft de nodige aandacht aan het spel.
In Watch Dogs 2 neem je de rol van Marcus Holloway op je om met je gave voor technologische snufjes San Fransisco onveilig te maken. Zo kan je bijvoorbeeld complete chaos veroorzaken door auto’s op afstand te besturen en pinautomaten te plunderen. Deel uitmakend van hackerscollectief Dedsec heb je in ieder geval genoeg te beleven in een wereld die niet meer zonder elektronica kan!

1. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

De absolute nummer één van de top 10 gamescom games waar jullie naar uitkijken, is besteed aan Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Niet alleen in het echte leven is de jacht op drugs belangrijk, want in deze splinternieuw Ghost Recon game neem je het op tegen Boliviaanse kartels. Realisme speelt dan ook een belangrijke rol, waarbij elke misstap je laatste kan zijn.
Ghost Recon Wildlands is een tactische third-person shooter die een wat serieuzere aanpak heeft dan de meeste games van het genre. Een grote open wereld, waarbij dag en nacht elkaar afwisselen, laat geen gras groeien over de content die aan bod komt. Dit gebied is zelfs af te speuren door middel van een coöperatieve multiplayer! De game moet op 7 maart 2017 verschijnen voor de Xbox One, PS4 en PC.

De top 10 gamescom games en meer

Het mag wel duidelijk zijn dat de gamescom 2016 weer een hoop toffe titels gaat bieden om naar uit te kijken. Houd dan ook de speciale gamescom pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent deze top 10 en nog veel meer andere titels.

Populair Nieuws