Naar welke VR game kijk je het meest uit? [poll]

Article
donderdag, 11 augustus 2016 om 16:32
xgn google image
De wereld van Virtual Reality zorgt ervoor dat gamen een totaal nieuwe dimensie heeft meegekregen. De echtheid waarmee alles in je beeld springt, kan zorgen voor een unieke ervaring. Er komen steeds meer spellen uit met deze mogelijkheid, waardoor nieuwe werelden geopend worden. Maar naar welke VR game kijk jij het meest uit?
Virtual Reality zorgt ervoor dat gamen veel intenser wordt. Games worden beangstigender, meeslepender en vermakelijker aangezien je bij het spelen hiervan ook echt zelf de hoofdpersonage bent. Doordat je als het ware zelf in het spel kijkt, vervaagt de scheidslijn tussen game en de realiteit. Ongetwijfeld zal er steeds meer mogelijk worden met deze ontwikkeling, en dat valt ook te zien aan de titels die nog uit moeten komen.

Naar welke VR game kijk je het meest uit?

Al grote games hebben de VR behandeling moeten ondergaan, waarbij vooral titels als Alien Isolation en Half-Life 2 naar voren komen. Hier wordt het niet bij gelaten, want ook games als DOOM en Fallout 4 moeten er aan geloven. Naast grote titels, komen er ook een hoop kleinere games van nieuwe IP's en bekende franchises uit. Welke hiervan gaat jou verbazen?