Top 10 beste E3 games volgens jullie - Dit zijn de publieksfavorieten!

Article
donderdag, 23 juni 2016 om 15:27
xgn google image
De stembussen zijn vorige week open gegaan, waarbij jullie de kans kregen op de favoriete games van de E3 te stemmen. De stemmen zijn geteld en deze resultaten zijn er uit gekomen. Kijk dus hier of jouw top game tussen de top 10 beste E3 games van de XGN.nl community staat.

10. South Park The Fractured but Whole

Op de tiende plaats in de top 10 beste E3 games die door jullie besloten is, is South Park The Fractured But Whole te vinden. De game zorgde tijdens de persconferentie van Ubisoft voor een grote dosis humor, maar dat kan ook niet anders met de inwoners van South Park.
South Park The Fractured But Whole is de nieuwe game die draait om het brutale gezelschap van ’s werelds meest bizarre animatie stadje. In de game moet je aan de slag met ‘The New Guy’, waar je al snel in een conflict terecht komt. De superhelden alter ego’s van het bekende collectief hebben namelijk ruzie met elkaar, om wie de ster moet spelen in een zelfbedacht verhaal. In de enorme lijst aan E3 aankondigingen kunnen jullie dus wel wat humor waarderen!
South Park The Fractured But Whole komt op 6 december uit.
93786

9. Skyrim Remaster

Fus Ro Dah! Daar kwam de Skyrim Remaster de E3 binnengeblazen tijdens de persconferentie van Bethesda. Wat nog oorverdovender was dan deze drakenschreeuw, is het gejuich dat opsteeg. De game is al vanaf 2011 te spelen, maar een volledige opwaardering van de grafische kant van de wereld is niet verkeerd.
De Dragonborn op de huidige generatie consoles een rondleiding door Skyrim geven, gaat niet bepaald een straf worden. De draken spuwen nog overtuigerendere vlammen en trollen zijn zelfs nog lelijker! Veel van jullie zien een Skyrim remaster dan ook zitten, aangezien de game toch een achtste plaats in de top 10 beste E3 games weet te bemachtigen die door jullie samengesteld is.
93787

8. Death Stranding

Daar is hij weer hoor! Als een duvel uit een doosje stond Hideo Kojima op het podium tijdens de Sony persconferentie. Het brein achter Metal Gear Solid heeft hier doodleuk een nieuwe IP aangekondigd, gecreëerd door zijn eigen studio. De trailer heeft een enorme hoeveelheid aan vraagtekens opgeroepen, maar desalniettemin lijken jullie wel warm te lopen voor de game.
Er is nog vrij weinig bekend over Death Stranding, maar misschien is dat ook nog de kracht achter de titel. De trailer was om op z’n zachtst uit te drukken nogal apart, waarbij Norman Reedus (bekend van The Walking Dead) helemaal naakt over een strand liep waar enorme bergen aan dode vis liggen. Wat het allemaal te betekenen heeft en wat de game gaat brengen is nog in nevelen gehuld.
93788

7. Mafia III

Mafia III is een game waar je je niet tegen kan verzetten, want voor je het weet staan er opeens een paar onbekende mannen in kostuum voor je huis of wordt je wakker naast een paardenhoofd. Dat de franchise nog volop leeft wordt hier nogmaals bevestigd, met een zevende plaats in de top 10 E3 games.
Gewapend met een tommy gun en een goed gevulde portemonnee leef je het leven van Lincoln Clay, een Vietnam veteraan die een eigen maffiabende opricht. Dit doet hij met het nobele om wraak te nemen voor de moord op zijn vrienden door een Italiaanse bende. Tijd voor Lincoln om stevig huis te houden in het sfeer overgoten New Bordeaux.
Mafia III komt op 7 oktober uit!
93789

6. Ghost Recon Wildlands

Het gaat nog een geruime tijd duren, maar wat je vanaf 7 maart 2017 te wachten staat, is het helemaal waard. De game heeft een podium gekregen als een van de beste games van Ubisoft tijdens de E3. Dat de stokoude franchise nog leeft, is te merken doordat de titel een zesde plaats in de top 10 beste E3 games krijgt, als het aan jullie ligt.
In Ghost Recon Wildlands heb je de vrijheid om een enorm gebied tot jouw speeltuin te maken. Ghost Recon Wildlands is namelijk een shooter met een open wereld die Bolivia moet voorstellen. Het is aan jou de taak om beruchte drugkartels op te rollen, maar corruptie bestrijden doe je natuurlijk met alle liefde! Blijf uitkijken naar deze game, want het wordt een grote!
93790

5. Days Gone

De persconferentie van Sony heeft als een goochelaar een hoop verrassingen uit zijn hoge hoed getoverd. Een van de games die niet veel mensen aan zagen komen was een nieuwe IP genaamd Days Gone. Het spel is geheel onbekend, maar wordt nu al door jullie in de armen gesloten als we deze top 10 beste E3 games geloven.
In Days Gone speel je een bounty hunter die niet alleen zelf jaagt, maar ook opgejaagd wordt. De post-apocalyptische wereld is namelijk geen lieverdje voor de levende ziel en ook protagonist St. John moet dat ontgelden. Een overspoeling van zombies is tijdens het spelen van deze game gegarandeerd, maar wanneer je ondoden kan gaan stapelen is nog niet bekend.
93791

4. Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn mocht dan wel uitgesteld zijn, maar alsnog wist de game de show te stelen. Horizon laat zien dat een post-apocalyptische wereld ook heel anders kan. Dit keer geen zombies die de mensheid terroriseren, maar bouten en moeren die onwrikbaar zijn.
De game biedt spelers een kijkje in het leven van een bijna uitgestorven menselijk ras. De planeet wordt geteisterd door enorme mechanische dinosaurussen en die maken het overleven geen makkelijke bezigheid. Horizon Zero Dawn laat je Aloy besturen, een jager die op zoek is naar antwoorden.
De game komt uit op 28 februari 2017, en aan jullie stemmen te zien zit de anticipatie wel goed.
93792

3. God of War

De Sony titels zijn wel degelijk bij jullie in trek voor het vormen van een top 10 beste E3 games. Toch is dit niet zomaar een titel, want God of War laat zijn bestaan weer gelden. Kratos heeft zijn, nu bebaarde, kop weer eens laten zien, waarbij het spel een overgang gemaakt lijkt te hebben.
Voor de nieuwe God of War is een serieuze aanpak gebruikt. Zo wordt het een doorreis voor niet alleen Kratos, maar ook zijn zoon aan wie hij toch een zekere verplichting heeft om zich in te houden. Dit betekent niet dat de game een oppas-simulator gaat worden, want de Noordse mythologie kent genoeg monsters die Kratos het liefst in stukken zien liggen.
Een releasedatum is nog niet bekend, maar dat de game bruut gaat worden is meer dan honderd procent zeker.
93793

2. The Legend of Zelda Breath of the Wild

Op een tweede plaats in de top 10 beste E3 games staat een game waarbij je mond spontaan van open gaat hangen. Dit is een belevenis van Link als nooit tevoren. Een immense wereld waarbij de natuur bijgestaan wordt door een snufje sci-fi moet zorgen voor een unieke ervaring die ook op de NX te ondervinden is.
Voor wat er tot nu toe van de game gezien is, lijkt The Legend of Zelda Breath of the Wild een beeldschone game te worden. Niet alleen ziet het er mooi uit, maar het lijkt ook een ongelofelijke hoeveelheid aan interactie te bieden. Ook een vernieuwing is de toevoeging van voice-acting! The Legend of Zelda wordt zonder meer een waardig hoogtepunt van de franchise.
93794

1. Battlefield 1

Op de eerste plaats van de top 10 beste E3 games staat een titel die al mening lijstje gedomineerd heeft en blijft overheersen. Met de verwachtingen rondom de populaire franchise van Electronic Arts zit het zo te zien wel goed, want Battlefield 1 blijft de game waar de meeste mensen naar uit kijken.
De Eerste Wereldoorlog is de setting van de populaire shooter. Dit keer geen F-16’s, hypermoderne tanks of geavanceerde raketwerpers, maar een stevige legerschep en een ouderwetse karabijn. Verwacht daarom van die echte man tot man gevechten in plaats van willekeurige lange afstand schoten! Vanaf 21 oktober sta jij met je modderlaarzen loopgraven uit te scheppen!
Dit was de top 10 beste E3 games die jullie samengesteld hebben. De E3 heeft, aan deze lijst te zien, weer een hoop interessante titels voorgeschoteld waardoor we maar weer eens herinnerd worden waarom de E3 zo belangrijk is. Vergeet niet de stemmen op de nieuwe poll!

Populair Nieuws