Wat zou jij doen tijdens een Purge? [poll]

Article
donderdag, 23 juni 2016 om 16:27
xgn google image
Het is bijna zover en dan barst de derde Purge los. The Purge Election Year draait vanaf 7 juli in de bioscoop. Opnieuw twaalf uur lang ongeoorloofd doen en laten wat je wilt, of je nu liefhebbende of hele kwaadaardige gedachten hebt. We vroegen ons dan ook af; wat zou jij doen tijdens een Purge?
Het duurt niet lang meer en dan gaan we voor de derde keer een halve etmaal meemaken wat The Purge ons te bieden heeft. Vanaf 7 juli draait namelijk The Purge Election Year in de bioscoop. Het is het derde deel van een succesvolle franchise geregisseerd door James DeMonaco, die de eerste twee delen ook voor zijn rekening nam.
In The Purge Election Year zal er andermaal gedurende een tijdsbestek van twaalf uur geen controle zijn op alles en iedereen. Natuurlijk zijn er de mensen die kwade bedoelingen hebben, maar gelukkig is niet iedereen zo duivels en zijn er ook de ´good guys´ die The Purge tegenwerken. Hoe lekker zou het zijn om zelf eens twaalf uur lang ongelimiteerd dingen te kunnen doen waar jij zin in hebt? Zou je criminele activiteiten ondernemen waar je anders niet mee weg zou komen of blijf je gewoon jezelf? Wij willen weten wat jij zou doen en daarom is de vraag van de poll deze week; wat zou jij doen tijdens een Purge?

Wat zou jij doen tijdens een Purge?