Top 10 beste boxsets op bol.com voor tijdens de lockdown

  Het kabinet heeft gesproken en voorlopig wordt de lockdown in Nederland met nog eens drie weken verlengd. Dat betekent dat we een lange tijd binnen moeten blijven zitten en onszelf moeten vermaken. Met deze top 10 boxsets op bol.com kom je de lockdown wel door!

  HBO

  Game of Thrones

  Als je op zoek bent naar een meeslepende en spannende serie waar je een heel lange tijd mee kan vermaken, dan is Game of Thrones ongetwijfeld één van de topkandidaten. Jarenlang heeft de serie miljoenen fans vermaakt en heeft het elk seizoen weer bergen aan prijzen verzameld bij de Emmy’s. Als je de serie nog niet hebt gezien of het avontuur nog een keer wil beleven, kan je de boxset van alle acht seizoenen nu lekker goedkoop scoren op bol.com.

  Game of Thrones vertelt het verhaal van een aantal invloedrijke families in het fictieve land van Westeros. Na een bloederige burgeroorlog lijkt vrede te heersen in het land, maar wanneer de Hand van de Koning plotseling komt te overlijden ligt er onrust op de loer. Koning Robert (Mark Addy) denk het probleem op te lossen door zijn goede vriend Ned Stark (Sean Bean) aan te stellen als nieuwe Hand, maar het blijkt het startschot voor een lang en vernietigend conflict.

  New Line Cinemas

  The Lord of the Rings

  Van de ene fantasievolle wereld gaan we over op de andere met The Lord of the Rings trilogie. Deze klassieke reeks speelt zich af in het wereldberoemde Middle-Earth van J.R.R. Tolkien, dat op perfecte wijze tot leven is gebracht door Peter Jackson. In het verhaal krijgt de Hobbit Frodo (Elijah Wood) de ogenschijnlijk onmogelijk taak om The One Ring te vernietigen, om The Dark Lord Sauron eens en voor altijd te verslaan. Eén probleem: de enige plek om de ring te vernietigen is in het hol van de leeuw...

  Wanneer je klaar bent met The Lord of the Rings kan je ook verder gaan met de trilogie van The Hobbit. Deze reeks films is gebaseerd op het andere gelijknamige boek van Tolkien en heeft Frodo’s oom Bilbo (Martin Freeman) in de hoofdrol.

  HBO

  True Blood

  HBO heeft natuurlijk voor Game of Thrones ook al een reeks aan succesvolle series gehad, waar True Blood er één van is. Liefhebbers van vampieren zullen van deze show smullen, want True Blood draait om een groep karakters in het dorpje Bon Temps, waaronder een aantal vampieren.

  In tegenstelling tot andere media zijn de wezens er niet op gericht om alle levende wezens leeg te zuigen, want met de creatie van synthetisch bloed kunnen de vampieren leven zonder zich te voeden op mensen. Daardoor zijn ze nu in het publieke oog gestapt, maar er zijn ook nog hardliners die zich verzetten tegen een samenleving tussen mensen en bovennatuurlijke wezens. Een ideale serie om je heerlijk mee te vermaken tijdens de lockdown!

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Star Wars

  We kunnen het natuurlijk niet hebben over boxsets en de Skywalker Saga van Star Wars overslaan. Deze driedubbele trilogie bevat alles van de originele film uit 1977 tot aan The Rise of Skywalker uit 2019. De negen films focussen zich op de intergalactische strijd tussen de goede, maar stricte Jedi en de machtzuchtige Sith Lords.

  Naast de negen films is de boxset op bol.com ook nog eens gevuld met extra’s. Zo staat er maar liefst 26 uur aan bonusmateriaal op de 18-discs tellende collectie. Op die manier kan je je flink wat avonden vermaken tijdens de lockdown.

  Universal Pictures International

  Fast & Furious

  In de jaren 80 en 90 hebben we veel verschillende actiefilms en -franchises voorbij zien komen. Tegenwoordig komen er een stuk minder films uit in het genre ‘hersenloze actie’, maar gelukkig heeft één serie het idee geperfectioneerd en dat is de Fast & Furious franchise.

  Waar de films zijn begonnen als vrij serieuze projecten die zich richten op illegaal straatracen, is de serie steeds groter en indrukwekkender geworden. Tegenwoordig weten we dan ook precies wat we van een Fast & Furious film kunnen verwachten en de fans smullen ervan! Naast de acht hoofdfilms in de serie heeft deze boxset op bol.com ook nog eens de spin-off Hobbs & Shaw om je nog langer mee te vermaken.

  Warner Bros.

  Harry Potter

  Hoewel de franchise tegenwoordig is overgestapt op de Fantastic Beasts reeks, zweren de meeste fans nog steeds bij de originele Harry Potter films. De achtdelige filmserie is dan ook een magisch avontuur dat iedereen ooit een keer gezien moet hebben.

  De films draaien om, verrassing, de tovenaar Harry Potter (Daniel Radcliffe). Zijn ouders zijn vlak na zijn geboorte vermoord door Lord Voldemort (Ralph Fiennes), maar de jongen heeft het overleefd en is geadopteerd door zijn oom en tante. Het leven voor Potter is verschrikkelijk, totdat hij een brief krijgt met de mededeling dat hij is toegelaten tot Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Het verandert zijn leven voorgoed, maar de dreiging van Voldemort blijft altijd aanwezig.

  Sony Pictures Home Entertainment

  Breaking Bad

  De discussie over de beste serie aller tijden zal altijd door blijven gaan, maar één titel die daarbij vaak wordt genoemd is Breaking Bad. En terecht, want de serie zet een spannend, maar soms ook tranentrekkend drama neer.

  Breaking Bad draait om de scheikunde docent Walter White (Bryan Cranston) die te horen krijgt dat hij lijdt aan kanker. De chemotherapie kost alleen klauwen met geld en dus besluit hij om Crystal Meth te produceren samen met zijn voormalige student Jesse Pinkman (Aaron Paul). Het is een goudmijn, maar al snel wordt Walter verder in de drugswereld getrokken dan hem lief is.

  Paramount Pictures

  Mission Impossible

  Zo’n beetje de hele filmindustrie ligt op z’n gat door het coronavirus, maar één filmproject wordt nu wel gefilmd: Mission Impossible. De enorm succesvolle reeks met Tom Cruise aan het hoofd weet steeds weer de aandacht te trekken met gedurfde stunts, maar is ook qua verhaal erg sterk.

  Deze boxset op bol.com bevat de eerste zes films in de actievolle filmserie, waarmee je genoeg vermaak in huis haalt om een hele week door te komen. Daarbij kan je ook genieten van het meest recente deel met Henry Cavill - inclusief snor!

  Universal

  Back to the Future Trilogy

  We hebben allemaal wel een moment dat we zouden wensen dat we terug konden gaan in de tijd om een fout recht te zetten. In Back to the Future is die technologie er eindelijk, wanneer Doc Emmett Brown (Christopher Lloyd) een tijdreizen DeLorean bouwt. Het plan is om zijn tienervriend Marty McFly (Michael J. Fox) naar de toekomst te sturen, maar de jongen komt per ongeluk terecht in 1955. Daar moet hij ineens een fout rechtzetten, wanneer hij de ontmoeting tussen zijn ouders voorkomt - en zijn eigen bestaan in gevaar brengt.

  Naast de originele Back to the Future huisvest deze boxset op bol.com ook de twee andere films in de trilogie, waarbij er nog meer tijdperken worden bezocht met de nodige problemen. Een klassieke reeks om het coronavirus even helemaal mee te vergeten.

  Universal Pictures

  Downton Abbey

  We sluiten de lijst af met een populaire serie die zich helemaal niet richt op actie, geweld of drugs. Downton Abbey vertelt namelijk het verhaal van de lord and ladies die wonen in het gelijknamige landhuis. We volgen niet alleen alle gebeurtenissen waar de adel mee te maken krijgt, maar ook het uitgebreide personeel.

  Ondanks dat de boxset op bol.com alle seizoenen van de serie bevat, is het verhaal met alle discs nog niet klaar. Downton Abbey heeft vorig jaar er namelijk ook een film bijgekregen, waarbij het koninklijk echtpaar een bezoek brengt aan het landhuis.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.